Grundlæggende træningsprogram for professionelle vaskerimedarbejdere (engelsk)

UNDERVISER: Frank Everts

STED: Ecolab Deutschland GmbH, Monheim am Rhein, Tyskland

For at hjælpe professionelle tekstilplejevirksomheder med at imødekomme udfordringen med et konstant skiftende marked, tilbyder Ecolab et træningsprogram til vaskerimedarbejdere. Det BASALE træningsprogram (på engelsk og tysk) handler om professionelt vaskeridrift og dækker emner som f.eks. vand, hygiejne, vaskemaskiner, tekstiler, vaskemidler og deres anvendelse med mere. Modulerne er tilrettelagt sådan at vaskerimedarbejderne lærer de vigtigste kompetencer og får den nødvendige brancheviden og bearbejdet, så de passer til alle uanset erfaringsniveau.

FPO 550x310

Om arrangementet

Dette træningsprogram om professionelt vaskerier varer 3 dage og fokuserer på følgende emner:

• Hygiejne
• Sikkerhed
• Vaskemidler og deres anvendelse
• Vand
• Vaskemaskiner
• Tekstiler
• Vaskeprocesser
• Doseringssystemer
• Hvordan man håndterer skader på tekstiler
• Styring af vand og energi
• Produkt- og programinformation

Kurset er tilrettelagt for 8-20 deltagere og dækker de vigtigste emner for medarbejdere, som lige er begyndt deres karrierer i vaskeribranchen eller som allerede har erfaring.

Pakken inkluderer 3 dages intensiv professional vaskeritræning, omfattende kursusmateriale om alle emner, 3 overnatninger på et mellemklasse hotel i Monhaim am Rhein inkl. morgenmad og aftenprogram.

Pris: EUR 1395 (ekskl. moms)

DETALJEREDE OPLYSNINGER OM STEDET

Ecolab Deutschland GmbH Monheim am Rhein (mellem Düsseldorf og Cologne)

Individuel ankomst søndag d. 22. marts; en let middag serveres mellem kl. 7 og 9 pm på hotellet (skal bestilles).

 

FPO 550x310

Om underviseren

Frank Everts startede i Ecolabs Textile Care afdeling som Territory Manager og blev meget hurtigt forfremmet til Serviceteknikker. Han har solid erfaring inden for drift af vaskerier ved at arbejde side om side med ledere og operatører. Næste skridt i karrieren som Manager of Technical Services gav ham mulighed for at arbejde med kunder fra hele Europa, men også fra Asien og Mellemøsten. På grund af hans store erfaring i Textile Care-industrien er Franks undervisningsstil målrettet alle kursister uanset erfaring og hans fremgangsmåde er jordnær og meget praksisorienteret.

På det personlige plan er hans motto: "Hvis der er et problem, så løs det. Hvis du ikke kan løse det, så lad være med at gøre et nummer ud af det." Frank løbetræner jævnligt, hvilket giver ham meget energi. Om sommeren kan han godt lide at tage på lange cykelture over en weekend med venner, hvilket også er meget sjovt. Frank spiller i det lokale sambaband — "det bedste og eneste i Dormagen mellem Düsseldorf og Cologne på venstre side af Rhinen", tilføjer han.

Kontakt Frank direkte (frank.everts@ecolab.com) i tilfælde af individuelle undervisningsbehov.