EMS World Expo

Altid tilpasset. Altid forberedt.

STED: Georgia World Congress Center, Stand 629

Ligesom dig, tilpasser EMS World Expo sig løbende for at sikre, at du altid er forberedt til dit job. Uanset format kan du stole på, at EMS World Expo er klar til at give dig den banebrydende træning, du har brug for, for at være den bedste udgave. Besøg Ecolab på Stand 629 på EMS World i Atlanta og få et nærmere kig på Bioquell BQ-EMS dekontaminationssystem til ambulancer i løbet af den største begivenhed i verden tilegnet EMS.

 

EMS Logo: EMS professionals are always adapting to meet the needs of their patients

Altid tilpasset. Altid forberedt.

Fra en pandemi til en naturkatastrofe og alt derimellem tilpasser EMS-fagfolk sig altid til at opfylde deres patienters behov. Ligesom dig, tilpasser EMS World Expo sig løbende for at sikre, at du altid er forberedt til dit job. Uanset format kan du stole på, at EMS World Expo er klar til at give dig den banebrydende træning, du har brug for, for at være den bedste udgave.

Deltag sammen med os fysisk eller online
EMS World Expo er glade for at kunne tilbyde noget for enhver smag i år. Deltag personligt i Atlanta, Georgia, i Georgia World Congress Center (se, hvad vi gør for at gøre det så sikkert som muligt at være sammen igen). Eller tilmeld dig et virtuelt konferencekort, og slut dig til os online overalt i verden.

Begge muligheder har unikke fordele og funktioner, og begge muligheder giver dig den innovative uddannelse og enestående netværksmuligheder, som du har vænnet dig til at kunne forvente fra EMS World Expo.

 

Flere kommende arrangementer

Der blev ikke fundet yderligere kommende begivenheder.