Bæredygtighed – en gamechanger

Samarbejde for at fremskynde handling

STED: Old Trafford Football Stadium, Manchester, United Kingdom

Ecolab inviterer brancheledere og bæredygtighedseksperter til at slutte sig til os til en begivenhed dedikeret til bæredygtighed og opbygning af partnerskaber for at accelerere vores påvirkning. Til dette event vil vi hjælpe brancheaktører med at afdække bedste praksis og cases, der har givet håndgribelige og bæredygtige resultater. Gennem en blanding af paneldebatter og keynotes vil deltagerne opbygge en stærk forståelse af de eksterne faktorer, der driver beslutningstagning og handling, fra nye regler til geopolitiske begivenheder.

Image of Old Trafford stadium with text information on a sustainability event
 

SE AGENDAEN

Gennem en blanding af paneldebatter og keynotes vil deltagerne opbygge en stærk forståelse af de eksterne faktorer, der driver beslutningstagning og handling, fra nye regler til geopolitiske begivenheder. Følg os, og hør flere oplæg fra vores eksperter

 

Agenda for the sustainability event

Panelets fordeling

Se begivenhedsappen for flere detaljer

A list of Panel 1 members

Panel #1

Operationalisering af klima- og virksomhedsmål

Kl. 10:20

I en økonomisk udfordrende tid med stigende omkostninger og pres på råvarer kan bæredygtige tiltag være en forretningsmæssig fordel. Eksperter på tværs af store forsyningskæder fra logistik til produktion vil give indsigt i nøgleinvesteringer og trends, der kan hjælpe med at give miljømæssige fordele og samtidig levere vækst til din virksomhed

Panel Q&A members for the sustainability event

Eksklusivt Q&A-interview med Manchester United

Kl. 11:45

Bæredygtig innovation og løsninger kan være enkle og effektive. Vi har fundet mange lokale eksempler, der har givet gode resultater. Hør fra branchekolleger om, hvordan de har overvundet en operationel udfordring med et bæredygtighedsinitiativ.

 

 

 

List of titles and images of panel 2 members

Panel #2

Navigering i lovgivningsrammen

Kl. 14:45

Den britiske regering offentliggjorde sin køreplan for bæredygtig investering i oktober 2021 i optakten til COP26. Eksperter og regeringsrepræsentanter giver et overblik over milepælene i køreplanen samt indsigt i det privat-offentlige samarbejde, der kan give hurtigere resultater. 

 

Portrait of Lucy Seigle

Hovedtaler: Lucy Siegle, forfatter og journalist med speciale i klima og natur

Bæredygtighed – den eneste vej er op. Hvad, hvorfor og hvordan vi sætter mål for biosfæren. 


12.00 PM 

Lucy Siegle er, med base i Storbritannien, journalist, tv-vært og opinionsleder, og har specialiseret sig i klima- og naturdækning. Hun brænder for at tage klima- og naturhistorierne udenfor klimaboblen. 
Hun vil henvende sig til de 200 brancheeksperter og bæredygtighedsledere, der deltager i Ecolabs bæredygtighedsevent for at opfordre alle virksomheder til at sætte bæredygtighedsmål og give dem viden om, hvordan de kan nå dem. 
Som reporter og vært på et af Storbritanniens længstlevende og mest sete tv-shows, BBC1's The One Show, har hun bragt problemet med engangsplastik og bredere miljøproblemer ud til millioner af hjem på en måde, der er relaterbar og relevant, og for nylig introducerede hun COP26 til et af Storbritanniens største daglige publikum. Hun er forfatter, og hendes seneste bog skal udgives i juli 2022, Be the Ultimate Friend of the Earth: 100 Questions to Boost Your Climate and Nature IQ. 
Wayne Visser portrait

Hovedtaler – Dr. Wayne Visser, idémager, historiefortæller og meme-mager 

13:15 PM

Dr. Wayne Visser er en globalt anerkendt Cambridge "pracademic" og forfatter til 41 bøger, herunder Thriving: The Breakthrough Movement to Regenerate Nature, Society, and the Economy. Hans arbejde som trivselsmester, strategianalytiker, bæredygtighedsakademiker, dokumentarfilmskaber og professionel foredragsholder har ført ham til 77 lande. Han er blevet opført som en af verdens førende 10 mest indflydelsesrige fakultetstænkere på sociale medier i spørgsmål om socialt ansvarlig forretning, en top 100-influencer på virksomheders sociale ansvar og bæredygtig forretning, en top 100-tankeleder inden for troværdig forretning og en top 100-bæredygtighedsleder.
Dr. Visser fungerer i øjeblikket som hovedvejleder, fellow og underviser ved University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership, samt som professor i Integrated Value ved Antwerp Management School, hvor han har verdens første akademiske stol i bæredygtig transformation, støttet af BASF, Antwerpen Havn og Randstad. Han er også direktør for tænketanken og medievirksomheden Kaleidoscope Futures, grundlægger af CSR International og medlem af Global Advisory Board i det Asien-baserede BCorp, IMPACTO. Tidligere roller inkluderer direktør for Sustainability Services for KPMG og strategianalytiker for Capgemini i Sydafrika.

Oplysninger om begivenheden

Krav til virksomheders handling stiger. Virksomheder på tværs af brancher investerer for at omdanne forpligtelsen til at nå CO2-neutralitet til håndgribelige handlingsplaner. Opbygning af bæredygtig infrastruktur og samtidig forblive en rentabel virksomhed er noget, der kræver investeringer og fremadrettet tænkning. Ingen virksomhed kan opnå dette alene. Vi er alle en del af et komplekst økosystem, og vi skal arbejde hånd i hånd for at beskytte vores planets fremtid.

Slut dig til +200 ledere fra erhvervslivet og det offentlige for at opbygge netværk og samarbejder og lære at omsætte vores mål om CO2-neutralitet til håndgribelige handlingsplaner.

Følgende emner vil blive diskuteret: 

  • Operationalisering af klima- og virksomhedsmål
  • Beskyttelse af sit brand gennem bæredygtighed
  • Navigering i lovgivningsrammen 

Bliv en del af det

Hvis du vil være en del af dette event, så kontakt os gerne. 

Flere kommende arrangementer

Der blev ikke fundet yderligere kommende begivenheder.