2023 Hannover Messe

Digital Factory Fair (Hall 17) – Ligger i forbindelse med Microsoft-standen

STED: Deutsch Messe – Hannover, Tyskland

17. april - 21. april 2023. Besøg Ecolab på Hannover Messe og se, hvordan vi samarbejder med Microsoft om at fremme bæredygtighed gennem vandets kraft. På messen vil vi sætte fokus på, hvordan vores løsninger beskytter vitale ressourcer for vores kunder og klimaet ved at integrere forbundet kemi, global ekspertise og digital innovation. Planlægger du at deltage eller er du fra lokalområdet? Klik nedenfor for at få og registrere din gratis billet til messen. 

2023 Hannover Messe

Med ECOLAB3D™ Digital Intelligence Platform

ECOLAB3D er en multidimensionel og sikker cloud-baseret platform, der hoster og kontekstualiserer data fra en række forbundne informationssystemer. Ved at bruge avancerede algoritmer til at generere analyser og skabe brugbar indsigt hjælper ECOLAB3D digitale tjenester kunder med at håndtere operationelle udfordringer, så de kan balancere performance-, forretnings- og bæredygtighedsmål.


Andre udvalgte programmer

ECOLAB_3222019_POWERPLANT_0068.tif

3D TRASAR™-teknologi

3D TRASAR-teknologi tilbyder avanceret styring af vandforvaltning gennem et sammenkædet system af forbundet kemi og smart teknologi til en række industrier kloden rundt.

A picture of the Ecolab Global Intelligence Center (EGIC) in Pune, India

Ecolab Global Intelligence Center

Ecolab Global Intelligence Center er et globalt netværk af eksperter, som hjælper vores kunder med at navigere i en overflod af data, så de kan handle hurtigt på vigtig information.


I nyhederne

people, industrial, worker

Ecolab deltager sammen med Microsoft på Hannover Messe 2023 for at fremvise løsninger til bæredygtighed og smart vandforvaltning.

digital, water, ocean

Ecolab udvider samarbejdet med Microsoft for at hjælpe med at forbedre synligheden af vanddata

Flere kommende arrangementer

Der blev ikke fundet yderligere kommende begivenheder.