Transformering af vandforvaltning med digitale løsninger

Microsoft Virtuelle Events leveret af Teams

Industrien er i hastig udvikling, og digital transformation spiller en afgørende rolle i optimering af vandforvaltningspraksis. Denne vækst er drevet af den stigende anvendelse af digitale teknologier og behovet for at spare på vandressourcerne. 

Hos Nalco Water er vi på forkant med denne digitale transformation og udvikler innovative digitale løsninger til at hjælpe vores kunder med at optimere deres vandforbrug, forbedre deres bæredygtighedspraksis og optimere på driftsomkostningerne. Vores systematiske tilgang til vandforvaltning fokuserer på at spare, og genbruge vand, hvilket ikke kun passer på denne dyrebare ressource, men også miljøpåvirkninger.

Deltag i dette webinar, hvor vores eksperter vil diskutere de seneste innovationer fra Nalco Water, og hvordan vores digitale tilgang kan forbedre din vandforvaltningspraksis.

For tilmelding, skal du klikke her. Når du har udfyldt dine oplysninger, vil du modtage en bekræftelse via e-mail, inklusive instruktioner om, hvordan du deltager i begivenheden.

Vi ser frem til din deltagelse og til at besvare dine spørgsmål.


FPO 550x310
Associates speaking at a panel of a webinar