Interclean 2024 | Præsentation af Maxx Synbiotic

Besøg os i hal 7, stand 402 og 404 og opdag den transformative innovation i Mazxx Synbiotic rengøring

STED: RAI, Amsterdam

Er du klar til en transformativ oplevelse? Mød os fra den 14.-17. maj 2024, og vær blandt de første til at blive introduceret til vores revolutionerende Maxx Synbiotic-serie, som er innovativt skabt for at omdefinere industristandarder. Lad vores eksperter give dig eksklusiv indsigt om Maxx Synbiotics teknologien, guide dig gennem hvert produkt, og fremhæve dets unikke egenskaber og fordele. Uanset om du er fabrikschef, distributør eller rengøringsprofessionel, er der noget særligt, der venter på dig!

Book din tid i dag, og oplev vores seneste banebrydende innovation på første hånd, og modtag en gratis prøve til at tage med hjem og teste. Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores stand.


Blue Background with 1L bottle outline, Maxx Synbiotic


Præsentationer om bæredygtighed

Følg vores eksperter for at få mere at vide om, hvordan vores smarte rengøringsløsninger kan give din virksomhed mulighed for at opnå betydelig klimaindsats og vandforvaltning

Anja de Reus, Vice President Sustainability Europe, Ecolab

Præsentation om vand

Tirsdag den 14. maj |  kl. 13:00  |  Sustainability-scenen, Hal 7

Præsentation om vand: Sådan beskytter du din virksomhed og kunder ved at indføre smarte rengøringsløsninger

Hør Anja de Reus, Vice President Sustainability Europa, Ecolab, som gennem praktiske rengøringseksempler fra den virkelige verden vil debattere, hvordan brug af smarte vandbesparende løsninger kan reducere dit vandforbrug markant og samtidig opretholde de højeste hygiejnestandarder, der er afgørende for folkesundheden. Denne session vil udstyre dig med viden og værktøjer til at beskytte din virksomhed, dine kunder og vores mest værdifulde ressource: vand. 

Marion Zwingenberger, European Expert, Technical Service & Training, Ecolab and Philippe Meunier, Senior Marketing Sustainability Manager Europe, Ecolab

Præsentation om klima

Onsdag den 15. maj | kl.  12:00  |  Sustainability-scenen, Hal 7

Præsentation om klima: fra CO2-reduktion til positiv indvirkning, samt valg og brug af det rigtige rengøringsprogram

Hør Marion Zwingenberger, European Expert, Technical Service & Training, Ecolab og Philippe Meunier, Senior Marketing Sustainability Manager Europe, Ecolab, som vil vise, hvordan vi samarbejder med kunder for at hjælpe dem med at nå deres bæredygtighedsmål. Dette inkluderer praktiske eksempler på beregning af produkters CO2-aftryk og reduktionsstrategier.

Left: Thomas Hansen, Vice President RD&E Europe, Ecolab and Right: Dr. Robin Temmerman, HeiQ Chrisal

Fremtiden for rengøringsteknologier

Torsdag, den 16. maj  |  13:00pm  |  Healthcare & Hygiejne Scenen, Hal 12

Fremtiden for rengøringsteknologier Præsentation: betragtninger omkring udviklingen formet af faktorer som den europæiske grønne pagt og kundernes forventninger

Hør Thomas Hansen, Vice President RD&E Europe, Ecolab og Dr. Robin Temmerman, HeiQ Chrisal, som vil udforske fremtiden for rengøringsteknologier udfra udviklingen formet af faktorer som den europæiske grønne pagt og kundernes forventninger, og desuden diskutere, hvordan man vurderer disruptive teknologier mod traditionelle metoder på baggrund af juridiske hensyn.


Løsninger

Ren vej til en bæredygtig fremtid

Mops and Cloths on a wooden surface

Bæredygtige rengøringstekstiler

Rengøringstekstiler er en vigtig del af hele rengøringsproceduren. Rengøringstekstiler af den rette kvalitet sikrer:

  • Rengøringsresultater
  • Positiv bæredygtig indvirkning
  • Kunde- og medarbejdertilfredshed
  • Effektivitet og rentabilitet
Få mere at vide om vores klude og mopper til professionel rengøring for suveræne rengøringsresultater.
MAXX S Group Image

MAXX S

Vores omfattende, højkoncentrerede miljømærkede produktudbud i emballage med 30 % indhold af genanvendt affald, giver konsekvent høje rengøringsresultater og imødekommer øgede krav til hygiejnebevidsthed samtidig med, at der leveres bæredygtige effektivitetsgevinster.

Få mere at vide om vores klimavenlige løsninger, der forhindrer spild og beskytter mennesker og planeten.


Få din gratis prøve af vores seneste innovation​​​​​​​

Vores team af eksperter ser frem til at byde dig velkommen til vores bæredygtigheds-ø i hal 7, stand 402 og 404, hvor vi vil afsløre vores nyeste innovation. 

Book din tid i dag og oplev vores nyeste banebrydende innovation på første hånd, og modtag en gratis prøve til at tage med hjem og teste. 


Book din aftale!

Drag fordel af vores rengøringseksperters knowhow, få alle detaljer om vores seneste innovationer og få en gratis prøve til at teste disse derhjemme.

* felt, der skal udfyldes

Når du klikker "Ja tak", giver du tilladelse til at Ecolab må kontakte dig via e-mail og sende dig tilbud, opdateringer og andre informationer. Hvis du ønsker at fortsætte som kunde uden at modtage salgsfremmende materiale, kan du indsende dine oplysninger uden at klikke på dette felt.

Bekymringer vedrørende datasikkerhed? Se vores Privatlivspolitik​​​​​​​.

Flere kommende arrangementer

Der blev ikke fundet yderligere kommende begivenheder.