Ecolab udnævnt til en af verdens mest etiske virksomheder for 14. år i træk

En ud af kun syv virksomheder, som har modtaget Ethispheres anerkendelse hvert år siden 2007

25. februar 2020
World Most Ethical Companies 2020 Logo

ST. PAUL, Minnesota, USA--(BUSINESS WIRE)-- Ecolab Inc., verdens førende inden for vand-, fødevaresikkerhed- og sundhedsteknologi og services, er igen i år blevet kåret som en af verdens mest etiske virksomheder af Ethisphere Institute, en global leder inden for at definere og fremme standarderne for etisk forretningspraksis. Ecolab er blevet udnævnt som en af verdens mest etiske virksomheder hvert år siden listen første gang blev offentliggjort i 2007.

"Vi er beærede over igen at modtage denne anerkendelse som en af verdens mest etiske virksomheder af Ethisphere Institute," sagde Ecolabs formand og CEO, Douglas M. Baker, Jr. "En forpligtelse om etisk adfærd er helt grundlæggende for success på den lange bane, og vi ved, at det er de daglige beslutninger om at gøre det rigtige, som vores samarbejdspartnere tager, der over tid gør os fortjent til vores ry."

Siden 2007 har Ethisphere anerkendt virksomheder på listen over verdens mest etiske virksomheder for deres afgørende måde at påvirke og skabe positiv forandring i forretningsverdenen og samfund over hele verden og for deres arbejde med at optimere deres indflydelse, hvor det er muligt. Listen over verdens mest etiske virksomheder er fortsat en vigtig resource for investorer inden for miljø og regeringsledelse (ESG).

"Vi ønsker tillykke til alle Ecolabs medarbejdere for at have gjort sig fortjent til denne anerkendelse," sagde Ethispheres Chief Executive Officer, Timothy Erblich. "Dette er også en anledning til at anerkende ledere, som arbejder for at fremme en virksomhedskultur med høj integritet og at bekræfte de virksomheder, der bidrager til alles bedste i det større samfundsmæssige perspektiv."

Anerkendelsen som verdens mest etiske virksomhed er baseret på Ethisphere Institutes Ethics Quotient® (EQ) struktur, som giver en kvantitativ metode til at vurdere virksomhedernes præstationer på en objektiv, konsekvent og standardiseret måde. De indsamlede informationer giver et omfattende udsnit af afgørende kriterier for kernekompetencer snarere end alle aspekter af virksomhedsledelse, ricisi, bæredygtighed, compliance og etik.

Der gives point inden for fem kategorier: etik og compliance (med 35 % vægtning), samfundsansvar (20 %), etisk kultur (20 %), organisationsstyring (15 %), og lederskab, innovation og omdømme (10 %).

For at se Ethispheres 2020 liste over verdens mest etiske virksomheder, besøg: worldsmostethicalcompanies.com/honorees.

Om Ecolab
Med sine næste tre millioner kundelokationer er Ecolab (ECL) en betroet samarbejdspartner og går forrest med at skabe resultater og samtidig beskytte mennesker og vigtige ressourcer. Med en årlig omsætning på $15 mia. og mere end 50.000 medarbejdere, leverer Ecolab omfattende løsninger, datadrevet indsigt og personlig service for at fremme fødevaresikkerhed, fastholde rene miljøer, optimere vand- og energiforbrug og forbedre drift og bæredygtighed for kunder på markeder inden for fødevarer, sundhed, rejse og restauration samt industribranchen i mere end 170 lande over hele verden. www.ecolab.com

Følg os på Twitter @ecolab, Facebook facebook.com/ecolab, LinkedIn Ecolab eller Instagram Ecolab Inc.

Om Ethisphere
Ethispheree® Institute er global leder inden for definition og styrkelse af standarderne for etisk forretningsskik, som giver næring til virksomhedens særpræg, tillid til markedet og virksomhedssucces. Ethisphere har dyb ekspertise i at måle og definere kernestandarder inden for etik ved hjælp af datadrevet viden, som hjælper virksomheder med at forstærke deres virksomhedens særpræg og måle og forbedre kulturen. Ethisphere hædrer de bedste præstationer gennem sit program 'Verdens mest etiske virksomheder' og tilbyder en gruppe af branchespecifikke eksperter via 'Forbundet for etisk virksomhedsledelse' (Business Ethics Leadership Alliance (BELA)). Læs mere om Ethisphere på ethisphere.com.

(ECL-C)

Roman Blahoski
651-250-4385
MediaRelations@Ecolab.com

Kilde: Ecolab Inc.

Relaterede nyheder