Ecolab lancerer PROTEX360 – et vaskebeskyttelsesprogram på flere niveauer°

Integrerede løsninger, der sikrer effektiv vaskeridrift og genåbning efter COVID-19-pandemien og frem

Den 12. juni, 2020
Integrerede løsninger, der sikrer effektiv vaskeridrift og genåbning efter COVID-19-pandemien og frem

Wallisellen, Swizerland - 10. juni, 2020 - Ecolab Inc., som er verdensførende inden for vand, fødevaresikkerhed, services og teknologier til infektionsforebyggelse, introducerer PROTEX360°, et program, der hjælper kommercielle vaskerier og virksomheder, der udlejer sengetøj, med at genstarte driften på sikker vis og opnå 360° beskyttelse.


PROTEX360° hviler på fem solide søjler: løsninger til tekstilvask, hygiejneplaner til at beskytte sengetøj, mennesker og anlæg, kontrol af BIO-smitte, teknisk support og træning. Denne femtrinsmodel hjælper med at sikre beskyttelse af tekstiler og en effektiv genåbning og drift af vaskeriet.


"Siden begyndelsen af 2020 har udbruddet af COVID-19-pandemien påvirket hele verden på en hidtil uset måde, især den måde vi lever og tænker på," sagde Patrice Sarrazin, Global Senior Portfolio Manager i Ecolab Textile Care i Europa. "Som svar på denne situation, har Ecolabs Textile Care-team af eksperter forsøgt at finde løsninger, der kan hjælpe vores kunder og den bredere industri med at bekæmpe pandemien ved at forstærke den rolle, som hygiejne spiller. Med PROTEX360° kan vi levere vaskeridrift med de nødvendige værktøjer og ressourcer, der kan fastholde løbende sikkerhed efter et udbrud, en nedlukning, m.v."


Grundig rengøring og desinfektion af tekstiler er afgørende for effektiv forebyggelse og kontrol. Vask af tekstiler i PROTEX360°-løsningen underbygger vigtigheden af sikre og rene tekstiler og giver vaskerier vejledning i, hvordan man opnår mest mulig effektivitet ved desinficering (bakterier, gærsvamp, svamp og virus) med D+-registrerede processer. For eksempel skal en effektiv proces mod virus følge det nye BPR-reglement og efterleve EN 14476-normen.

"Opfattelsen af rene, bakteriefri og hygiejniske tekstiler har aldrig været vigtigere. Men ren er ikke længere nok. At være i stand til at tilpasse hygiejneprotokollerne til "the new normal" efter COVID-19-udbruddet og kommunikere indsatsen effektivt er blevet en af de vigtigste prioriteter."Valentina Fontana, Ecolab


Marketing Manager South og Projektleder på PROTEX360°-programmet til vaskebeskyttelse

Hygiejneprotokoller er afgørende for at kunne garantere den miljømæssige sikkerhed og sundhed på arbejdspladsen. Hygiejneplanen i PROTEX360°-programmet til vaskebeskyttelse giver vejledninger, protokoller og procedurer, som sikrer den korrekte anvendelse af kemikalier, der skal bruges til at rengøre og desinficere områder på vaskerianlægget.


Hygiejnestandarder i perioden med smitterisiko før og efter vask er de vigtigste ingredienser i kontrolsøjlen for BIO-smitte i PROTEX360°. Vi kan støtte vaskerier med at blive certificeret (enten ifølge RAL-vejledningerne eller EN14065 og/eller EN 14698-standarder) ved at kombinere viden og træning med Ecolabs hold af eksperter, som opsætter, overvåger og tilpasser de rette hygiejneprotokoller.


"Opfattelsen af rene, bakteriefri og hygiejniske tekstiler har aldrig været vigtigere. Men ren er ikke længere nok. At kunne tilpasse hygiejneprotokoller til "the new normal" efter COVID-19-udbruddet og kommunikere indsatsen effektivt er blevet en af de vigtigste prioriteter" forklarede Valentina Fontana, Projektleder i PROTEX360°-programmet hos Ecolab. "Patient- og kundesikkerhed begynder i vaskeriet og vi er klar til at støtte vores kunder i at levere renere, sikre og sundere miljøer."


For at læse mere om PROTEX360°, se venligst programsiden


Om Ecolab

Som trofast samarbejdspartner for næsten tre millioner kommercielle kundelokationer er Ecolab (ECL) verdensførende inden for løsninger og services til vand, hygiejne og smitteforebyggelse. Med en årlig omsætning på $13 milliarder og mere end 45.000 partnere leverer Ecolab omfattende løsninger, datadrevne indsigter og personlig service for at fremme fødevaresikkerheden, fastholde rene og sikre miljøer, optimere vand- og energiforbrug og forbedre driftsmæssig effektivitet og bæredygtighed for kunder i fødevare-, sundheds- og hotelindustrien i mere end 170 lande over hele verden. www.ecolab.com

Relaterede nyheder

 

Se alle nyheder