Ecolab skal levere fem millioner liter håndsprit til NHS

For at hjælpe de engelske sundhedsmyndigheder (NHS) med at bekæmpe pandemien, iværksætter Ecolab en produktion af vigtige hygiejneprodukter i Storbritannien.

08. september, 2020
NHS

Ecolab leverer fem millioner liter håndsprit til NHS.

Northwich, U.K. - Aug. 24, 2020 - Ecolab, verdensførende inden for services og løsninger til vand, hygiejne og infektionsforebyggelse, leverer fem millioner liter Skinman Soft Protect FF håndsprit til NHS Supply Chain inden udgangen af året. 

Ecolab har længe været leverandør til NHS Supply Chain med leverancer af vigtige løsninger til infektionsforebyggelse kombineret med service og træning, som tilsammen sikrer renere, sundere og mere sikre sundhedsplejemiljøer. Under COVID-19-pandemien er efterspørgslen på løsninger til infektionsforebyggelse steget, og Ecolab har arbejdet tæt sammen med NHS Supply Chain for at sikre, at de rette produkter bliver leveret, hvor der er størst behov for dem, på tværs af sektoren og sundhedsplejecentre.  

"Ecolab har været en pålidelig samarbejdspartner under krisen," sagde Miranda Gordon, Head of Category, Wound Care and Infection Control hos NHS Supply Chain. "Deres healthcare team har altid kun været et telefonopkald væk og de har bevist deres værd i forhold til forsyningen af desinfektionsprodukter. Nu da pandemien har toppet opbygger vi nye lagre med vigtige produkter og sikrer at vi er beredte til hvad end der sker. Vi er Ecolab taknemmelige for den løbende support."

Ecolab har øget sin produktionskapacitet med 700 procent over hele Europa for at kunne imødekomme forespørgslen på vigtige løsninger til infektionsforebyggelse. For kunne levere denne rekordhøje mængde håndsprit til NHS Supply Chain, har Ecolab mobiliseret Weavergate-fabrikken i Northwich, Cheshire i Storbritannien. Produktionsteamet har på seks uger opsat en ny produktinslinje til blanding og påfyldning for lokalt at kunne producere alkoholbaseret håndsprit til professionelt brug i store mængder. De første flasker blev fyldt og leveret tidligt i juli og yderligere forstærkninger skal sikre produktionen af en kvart million flasker om ugen fra september. Tyve nye lokale samarbejdspartnere er blevet hyret til at understøtte produktionsteamet på mere end 50 fuldtidsmedarbejdere.

"Vi glæder os til at arbejde sammen med NHS Supply Chain om at levere vigtige produkter til NHS og socialområdet over hele Storbritannien," sagde Howard Wilkinson, Area Vice President for Ecolab Healthcare i Nord- og Vesteuropa. "Det store Ecolab team har arbejdet uafbrudt for at tilpasse og skalere vores lokale produktion for at kunne levere en løsning til det lokale marked på under seks uger. Vores hurtige respons reflekterer en stærk global virksomhed med lokal rækkevidde i Storbritannien under COVID-19-pandemien." 

De fem millioner liter Skinman Soft Protect FF bliver leveret i 1l-flasker. Skinman Soft Protect FF er en flydende, alkoholbaseret håndsprit med en unik og hudvenlig formel med komplet virusdræbende effekt på 30 sekunder ifølge EN 14476. En alkoholbaseret håndsprit med en specifik virkning mod udfoldede virusser er en af de bedste måder at undgå overførsel af patogener under udvikling. Ecolab har også leveret et større udvalg af desinfektionsprodukter til håndhygiejne og overfladerengøring i overensstemmelse med EN 14476 eller har begrænset spektrumaktivitet mod vaccinia virus ifølge EN 14476.

Ecolab har forpligtet sig til at støtte sundhedsfaciliteter over hele Europa og samarbejder med 8.700 hospitaler i mere end 90 lande verden over.

Om Ecolab

Med sine næsten tre millioner kundelokationer, er Ecolab (ECL) verdensførende inden for vand-, hygiejne og smitteforebyggende løsninger og services. Med en årlig omsætning på $13 milliarder og mere end 45.000 partnere leverer Ecolab omfattende løsninger, datadrevne indsigter og personlig service for at fremme fødevaresikkerheden, fastholde rene og sikre miljøer, optimere vand- og energiforbrug og forbedre driftsmæssig effektivitet og bæredygtighed for kunder i fødevare-, sundheds- og hotelindustrien i mere end 170 lande over hele verden. www.ecolab.com

Følg os på Twitter @ecolab, Facebook facebook.com/ecolab, LinkedIn Ecolab eller Instagram Ecolab Inc.  

 

###

 

Relaterede nyheder