Ecolab annoncerer et midlertidigt globalt energitillæg på 8 %-12 %

15. marts 2022

ST. PAUL, Minn. – 15. marts, 2022 – Ecolab Inc. annoncerede et midlertidigt energitillæg på 8-12 % på alle sine globale produkter, gældende fra. 1. april 2022. Dette tillæg har til formål at afbøde den dramatiske stigning i energiomkostningerne.

Christophe Beck, Ecolabs President og Chief Executive Officer, kommenterede og sagde: "Det langvarige globale miljø for højere råmateriale- og logistikomkostninger, drevet af det inflationære miljø, som verden har oplevet i løbet af det seneste år, har for nylig stået over for hidtil usete stigninger som følge af konflikten mellem Rusland og Ukraine.

"Som en langsigtet forretningspartner for vores kunder har vi fortsat truffet tiltag for at sikre forsyningskædens modstandsdygtighed og reducere volatiliteten ved at accelerere værdiudvikling, optimere leverandøraftryk, øge det strategiske lager og udvide vores partnerskaber på "end-to-end"-forsyningskæderne for at afbøde ekstrem råvare- og logistikmangel. Vi har også truffet en bred vifte af produktivitetstiltag for at forbedre vores effektivitet og reducere vores omkostninger som hjælp til at opveje de stærke inflationære udfordringer og den efterfølgende prissætning.

"Ikke desto mindre er vi nu også nødt til at implementere dette midlertidige energitillæg for at afbøde den dramatiske stigning i olie- og gasomkostninger og dens indvirkning på råvare- og logistikinflationen for at sikre, at vi kan fortsætte med at levere pålidelige produktforsyninger, samt fortsætte med at investere i den produktinnovation, digitale teknologi og serviceekspertise, der er kernen i vores differentierede globale tilbud. Vi vil overvåge situationen hver måned – Når den nuværende stigning i energiomkostningerne modereres, forventer vi at reducere eller fjerne dette tillæg.

"Vi er overbeviste om, at denne foranstaltning vil sikre vores evne til fortsat at levere de produkter og tjenester, som vores kunder er afhængige af, samt levere de førende teknologier, løsninger og tjenester som hjælper vores kunder med at reducere deres forbrug af naturressourcer og deres indvirkning på miljøet samtidig med, at de forbedrer deres samlede driftsomkostninger".

Om Ecolab
Ecolab (ECL) er en betroet partner på næsten tre millioner kundelokationer og er en global leder inden for løsninger og tjenester vedrørende vand, hygiejne og infektionsforebyggelse, som beskytter menneskers, planetens og virksomhedernes sundhed. Med et årligt omsætning på 13 milliarder USD og mere end 47.000 partnere, leverer Ecolab omfattende videnskabsbaserede løsninger, datadreven indsigt og service i verdensklasse til fremme af fødevaresikkerhed, opretholdelse af rene og sikre miljøer, optimering af brugen af vand og energi, og forbedring af driftseffektivitet og bæredygtighed for kunder på fødevare-, healthcare-, hotel- og industrimarkederne i mere end 170 lande rundt om i verden. www.ecolab.com

Advarselserklæringer vedrørende fremadskuende information
Denne nyhedsmeddelelse indeholder visse udtalelser vedrørende fremtidige begivenheder og vores intentioner, overbevisninger, forventninger og forudsigelser for fremtiden, som er fremadrettede udsagn, som det udtryk er defineret i Private Securities Litigation Reform Act af 1995. Ord eller sætninger som "vil sandsynligvis resultere i", "forventes at", "vil fortsætte", "forventes", "vi tror", "vi forventer", "estimerer", "projekt", "kan", " vil", "for at sikre", "agter", "planlægger", "tror", "mål", "forudsigelse" (inklusive negative eller variationer heraf) eller lignende terminologi, der bruges i forbindelse med enhver diskussion af fremtidige planer, handlinger eller begivenheder, identificerer generelt fremadrettede udsagn. Disse fremadrettede udsagn inkluderer, men er ikke begrænset til, varigheden, reduktionen og fjernelsen af energitillægget og kontinuiteten i leveringen af produkter og tjenester. Disse udsagn er baseret på de nuværende forventninger fra ledelsen af virksomheden. Der er en række risici og usikkerheder, der kan få faktiske resultater til at afvige væsentligt fra de fremadrettede udsagn, der er inkluderet i denne meddelelse, herunder varigheden og alvoren af de geopolitiske begivenheder, der driver det nuværende inflationære miljø og andre udviklinger, der øger omkostningerne eller påvirker tilgængeligheden af produkter eller tjenester.

Yderligere risici og usikkerheder, der kan påvirke driftsresultater og forretningsresultater, er angivet under punkt 1A i vores seneste formular 10-K, og vores andre offentlige ansøgninger til Securities and Exchange Commission ( "SEC"), og omfatter virkningerne og varigheden af ​​COVID-19-pandemien; vanskeligheder med at skaffe råvarer eller udsving i råvareomkostninger; eksponering for globale økonomiske, politiske og juridiske risici relateret til vores internationale operationer, herunder virkningen af ​​sanktioner eller andre handlinger truffet af USA eller andre lande, og gengældelsesforanstaltninger truffet af Rusland som reaktion i forbindelse med konflikten i Ukraine; vores evne til at konkurrere med succes med hensyn til værdi, innovation og kundesupport; pres på driften fra konsolidering af kunder eller leverandører; begrænsninger på prisfleksibilitet på grund af kontraktlige forpligtelser og vores evne til at opfylde vores kontraktmæssige forpligtelser; gentagne eller længerevarende regerings- og/eller virksomhedslukninger eller lignende begivenheder; krigshandlinger eller terrorhandlinger; naturkatastrofer eller menneskeskabte katastrofer; og andre usikkerheder eller risici rapporteret fra tid til anden i vores rapporter til SEC. I lyset af disse risici, usikkerheder, antagelser og faktorer vil de fremadrettede begivenheder, der er diskuteret i denne meddelelse, muligvis ikke forekomme. Vi advarer om, at der ikke bør lægges unødig tillid til fremadrettede udsagn, som kun gør sig gældende på den dato, de er udtalt. Ecolab påtager sig ikke, og fraskriver sig udtrykkeligt, enhver pligt til at opdatere ethvert fremadrettet udsagn, hvad enten det er som følge af ny information, fremtidige begivenheder eller ændringer i forventninger, undtagen som krævet ved lov.

(ECL-C)

Kontaktpersoner:
Michael J. Monahan
(651) 250-2809

Andrew C. Hedberg
(651) 250-2185

Cairn Clark
(651) 250-2291

Relaterede nyheder