ECOLAB CERTIFICERET I FLERE LANDE I EUROPA SOM ET FANTASTISK STED AT ARBEJDE

Medarbejdere anerkender Ecolab som et Great Place to Work® i 24 lande i hele den europæiske region.

31. august, 2022
WALLISELLEN, Schweiz 
Ecolab Inc., den globale leder inden for vand-, hygiejne- og infektionsforebyggende løsninger og tjenester, der beskytter menneskers, planetens og virksomhedens sundhed, er blevet anerkendt som et et fantastisk sted at arbejde efter en grundig og uafhængig analyse udført af Great Place to Work®. Ecolab er forpligtet til at hjælpe med at accelerere deres positive indvirkning og opfylde ambitiøse mål for bæredygtighed og mangfoldighed, retfærdighed og inklusion.  
Great place to work certification

"Vores medarbejdere fortæller, at det arbejde, de udfører, bidrager til vores mission, og de har en dyb følelse af mening på arbejdet," sagde Ecolabs EVP & President for Global Markets, Sam de Boo. "Denne certificering er endnu et vidnesbyrd om den følelse af formål, der forener os. Vores teams er en integreret del af vores virksomheds succes med at beskytte mennesker og de vitale ressourcer. Vi er beærede over at blive anerkendt af vores medarbejdere i 24 lande for vores fantastiske kultur og det arbejdsmiljø, vi tilbyder, hvor alle kan trives og udleve deres potentiale".

Akkrediteringsprocessen er baseret på direkte feedback fra medarbejderne, givet som en del af en omfattende og anonym undersøgelse om oplevelsen på arbejdspladsen. Den vurderer graden af tillid, som medarbejderne oplever til deres ledere, graden af stolthed over deres job, og i hvilken grad de værdsætter deres teams og kolleger. For at blive Great Place to Work-certificeretTM skal en virksomhed score over gennemsnittet på troværdighed, respekt, retfærdighed, stolthed og kammeratskab.

Ecolab er blevet certificeret i følgende lande: Østrig, Belgien, Bulgarien, Tjekkiet, Danmark, Finland, Frankrig, Grækenland, Ungarn, Irland, Italien, Malta, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Tyskland, Spanien, Sverige, Schweiz og Storbritannien. Kontakt:

Laetitia Tettamanti

+41 (0)79 419 6906

Laetitia.tettamanti@ecolab.com

28. juli, 2022

(ECL-C)

Relaterede nyheder