Ecolab annoncerer et "Ecolab Water for Climate"-program for at hjælpe virksomheder med at nå målene for vand, klima og virksomhedsvækst

15. November 2022
Logo for Ecolab Water for Climate Program

45 % af de globale forbrugere mener, at virksomheder ikke gør nok for at imødegå klimaændringer, ifølge ny undersøgelse bestilt af Ecolab

ST. PAUL, Minn.--(BUSINESS WIRE)-- For at hjælpe virksomheder med at reagere på den tiltagende energikrise og virkningerne af klimaforandringer og vandknaphed rundt om i verden, annoncerede Ecolab i dag sit Ecolab Water for Climate™-program. Dette nye tilbud hjælper virksomheder med at nå deres ambitiøse klimamål uden at gå på kompromis med virksomhedens vækst.

Med en bedre vandforvaltning i deres drift kan virksomheder reducere deres energiforbrug og udledning af drivhusgasser. For eksempel har Ecolab fundet ud af, at mere effektiv vandforvaltning i produktionsprocesser kan reducere vandforbruget med op til 44 %, energiforbruget med op til 22 % og drivhusgasemissionerne med op til 12 %.1

Ecolab Water for Climate kommer, hvor presset på C-suites-ledere for at handle på klimaændringer aldrig har været større. En ny undersøgelse om vand, bæredygtighed og klimaændringer, bestilt af Ecolab og med deltagelse af tusindvis af forbrugere i otte forskellige lande, viste:

  • Forbrugerne kræver, at virksomhederne handler: Virksomhederne er mest ansvarlige for at forårsage klimaændringer (40 % af de adspurgte er enige), og virksomhederne gør ikke nok for at håndtere problemet (45 % af de adspurgte er enige).
  • CEO'er skal gøre reelle fremskridt: Kun 44 % af de globale forbrugere mener, at administrerende direktører bekymrer sig om den indflydelse, deres virksomheder har på klimaændringer.
  • Klimaændringer intensiveres: 80 % af de adspurgte er blevet påvirket af klimaændringer, og ca. 35 % af de adspurgte har oplevet vandmangel inden for den sidste måned.

"Virksomheder har en mulighed for at øge og fremme bæredygtig vækst," sagde Christophe Beck, bestyrelsesformand og CEO for Ecolab. "De førende ved allerede, at man kan prioritere bæredygtighed og samtidig forbedre bundlinjen. Ecolab Water for Climate sætter virksomhedernes vandforbrug i centrum af denne strategi, hvilket gør det muligt for virksomheder at forfølge alle deres mål på én gang".

Helt grundlæggende adresserer Ecolab Water for Climate vands indvirkning på energi og drivhusgasemissioner. Vand skal flyttes, opvarmes, afkøles og behandles for at være egnet til kommerciel brug, hvilket alt sammen kræver energi. Ecolab Water for Climate imødegår disse udfordringer ved at levere komplette løsninger, herunder revision, rådgivning, teknik, avanceret kemi og digitale teknologier, der understøtter strategier for reduktion og genanvendelse af vands på tværs af en virksomhed. Dette giver virksomheder mulighed for løbende at overvåge og forbedre vandforbruget og kvantificere påvirkningen på energi, emissioner og bundlinjen.

Som en etableret leder inden for bæredygtighed og vandforvaltning hjælper Ecolab med at transformere den måde, hvorpå verden tænker om vand. I 2020 var Ecolab stiftende medlem af Water Resilience Coalition – en industridrevet, CEO-ledet koalition under UN Global Compact CEO Water Mandate. Siden 2017 har Ecolab været medlem af World Environment Center, som er en uafhængig, global non-profit, ikke-politisk organisation, der fremmer bæredygtig udvikling gennem forretningspraksis og drift hos sine medlemsvirksomheder og i partnerskab med regeringer, multilaterale organisationer, ikke-statslige organisationer, universiteter og andre interessenter.

"I øjeblikket bliver vandklimakrisen værre – ikke bedre – så tidspunktet for kollektiv handling er nu, hvis vi skal påvirke forandringener," sagde Glenn Pricket, President og CEO, World Environment Center. "Den private sektor har brug for innovative løsninger, som Ecolab Water for Climate, for at kunne hjælpe med at løse verdens mest presserende udviklingsrelaterede problemer indenfor bæredygtighed".

Ecolab Water for Climate kan hjælpe virksomheder med at forfølge klima-, vand- og forretningsvækstmål gennem vandets styrke. I begyndelsen af 2023 vil Ecolab Water for Climate-tilbuddet være bredt tilgængeligt for globale kunder, først i segmenterne Food & Beverage-fremstilling, datacentre, let forarbejdning og tung industri. For yderligere information, besøg www.ecolab.com/offerings/ecolab-water-for-climate.

OM ECOLAB

Som en betroet partner på næsten tre millioner kundesteder, er Ecolab (NYSE:ECL) den globale leder inden for vand-, hygiejne- og infektionsforebyggende løsninger og tjenester, der hjælper med at beskytte menneskers, planetens og virksomhedens sundhed. Med et årligt salg på $13 milliarder USD og mere end 47.000 partnere, leverer Ecolab omfattende videnskabsbaserede løsninger, datadreven indsigt og service i verdensklasse til fremme af fødevaresikkerhed, hjælp til at opretholde rene og sikre miljøer, optimering af vand- og energiforbrug og forbedret driftseffektivitet og bæredygtighed for kunder på fødevare-, healthcare-, hotel- og industrimarkederne i mere end 170 lande rundt om i verden. www.ecolab.com

Følg os på LinkedIn @Ecolab, Twitter @Ecolab, Instagram @Ecolab_Inc og Facebook @Ecolab.

1 Gennemsnitlige kumulative besparelser er baseret på systemdækkende brancherevisioner. Faktiske resultater vil variere baseret på det individuelle anlægs design og drift.

(ECL-P)

Kyle Kapustka
Ecolabs mediekontakter
612-708-4304
MediaRelations@Ecolab.com

Kilde: Ecolab Inc.

Relaterede nyheder