Ecolab & Green Key går et skridt videre med deres partnerskab for at støtte hoteller og restauranter i hele Europa med at nå deres bæredygtighedsmål

28. November 2022
sustainable impact imagery

Ifølge en undersøgelse bestilt af Europa-Kommissionen er 82 % af de europæiske borgere parate til at ændre i det mindste nogle af deres rejse- og turismevaner i retning af at blive mere bæredygtige. På den baggrund besluttede Green Key og Ecolab at fortsætte deres partnerskab for at fremme bæredygtighed i industrien.

Ecolab hjælper med at løse verdens største vand-, mad-, sundheds- og klimaudfordringer gennem sit engagement med at beskytte miljøet, imødegå sociale problemer og overholde ansvarlige politikker og praksis. Derfor beskytter virksomheden det, der er afgørende for vores overlevelse og muliggør de bedste resultater for menneskers, planetens og virksomhedens sundhed med det højeste afkast.

Green Keys partnerskab med Ecolab vil fremme brugen af bæredygtige løsninger på hoteller og restauranter i hele Europa. Dette skal hjælpe turistvirksomheder med at nå deres bæredygtighedsmål og opnå Green Key-certificering.

Gennem programmer og tjenester, der giver en uovertruffen værdi til virksomheder, såsom reduktion af vand- og energiforbrug, samt CO2-fodaftrykket, vil Ecolab støtte hotelbranchens indsats for at implementere den højeste standard indenfor bæredygtighed.

 

Philippe Meunier, Senior Marketing Sustainability Manager Institutional Europe, Ecolab, kommenterer samarbejdsaftalen med Green Key:

"Jeg er glad for at se samarbejdet med Green Key udvikle sig, da vi deler den samme vision om vigtigheden af at reducere den samlede påvirkning fra hoteller og restauranter. Ecolab kan gøre så meget i den henseende for at hjælpe dem."

 

Green Key International Director, Finn Bolding Thomsen tilføjer:
"Vi er glade for endnu en gang at underskrive partnerskabet med Ecolab. Dette vil hjælpe os med at øge bevidstheden om Green Key-certifikater og bæredygtig udvikling inden for hotel- og turistbranchen og giver os mulighed for at arbejde videre mod en mere bæredygtig fremtid."

 

Soraya Hlila, Senior Vice President & General Manager, Institutional Europe, Ecolab, kommenterer ved at sige:
"Hos Ecolab beskytter vi det, der er vigtigt, planetens sundhed og menneskers sundhed. Gennem vores partnerskab med Green Key kan vi hjælpe hotelvirksomheder med at opnå de højeste standarder indenfor bæredygtighed"

 

Klik her for at få mere at vide om Ecolabs bæredygtighedsforpligtelser og -resultater.

 

Om Green Key

Green Key-certifikatet er en førende standard for ekspertise inden for miljøansvar og bæredygtig drift i turistbranchen. Dette prestigefyldte miljømærke repræsenterer en forpligtelse fra virksomhedernes side om, at deres turismevirksomheder overholder de strenge kriterier, som er fastsat af Foundation for Environmental Education (FEE). 
Green Key står for et etablissements løfte til sine gæster om, at de ved at vælge at bo hos et sådant etablissement er med til at gøre en forskel på miljø- og bæredygtighedsniveau. De høje miljømæssige standarder bliver opretholdt gennem omfattende dokumentation og jævnlige kontrolbesøg.
Green Key-programmet ledes af den internationale velgørenhedsorganisation, Foundation for Environmental Education (FEE) og dets nationale medlemsorganisationer. For mere information, tag venligst et kig på Green Key-webstedet www.greenkey.global 

 

 

Download brochure om partnerskaber

Relaterede nyheder