De nye håndhygiejneløsninger fra Ecolab for sikre hænder

Epicare 5 AB, Epicare 5 Foam & Eco-Clin Hand - Håndhygiejneløsningerne til at tage håndhygiejne til næste niveau på din arbejdsplads

30. November 2022
Ecolab Hand Hygiene Solutions

Ecolab's håndhygiejneløsninger, Epicare 5AB, Epicare 5 Foam og Eco-Clin Hand.

Etablering af effektive håndhygiejneprocedurer og produkter er en af de nemmeste måder til at reducere risikoen for krydskontaminering og forhindre spredning af sygdom i din virksomhed. At arbejde med en enkelt leverandør af løsninger til rengøring, desinfektion og håndhygiejne kan hjælpe med at sikre, at din virksomhed beskyttes og dine driftsomkostninger reduceres. 

Ecolab Inc., en global leder inden for hygiejne- og infektionsforebyggende løsninger, har lanceret nye håndhygiejneløsninger. 

Vi introducerer Epicare 5 AB og Epicare 5 Foam - de to nye tilpasningsdygtige håndhygiejneløsninger med skum- og væskemuligheder med den nyeste teknologi for hudkompatibilitet og up-to-date højtydende antimikrobielle egenskaber. De to løsninger, som er omhyggeligt udviklet til hyppig brug af fagfolk, der arbejder inden for sundhed, catering og hoteller, har formuleringer med et non-quat-aktivt ingredienskoncept og er fri for duft og farvestoffer, hvilket gør dem ideelle til brug i miljøer med fødevarehåndtering.

Epicare 5 AB og Epicare 5 Foam er skånsomme og milde for hænderne takket være deres vaskeformulering med fugtgivende effekt, og gør dem ideelle til hyppig brug med maksimal renseeffekt på huden, takket være produktregistreringen (EN 1499, bakteriedræbende i henhold til EN 1276 & EN 13727, gærdræbende i henhold til EN 1650 & EN 13624, EN 14476 indkapslede vira), og opretholder stadig fremragende hudkompatibilitet. 

Epicare 5 Foam med sin unikke brugervenlige skumpåføring i kombination med NEXA dispenserløsningen giver en effektiv og bæredygtig håndhygiejne og forbedrer hygiejnestandarden ved at forebygge udbrud af sygdomme og fødevarebårne sygdomme. Ikke alene er Nexas lufttætte emballage let at genbruge, men de sammenklappelige flasker tømmer også op til 99 % af produktet, hvilket reducerer produktspild.

For øget gæstetilfredshed på offentlige toiletter introducerer vi også ECO-CLIN HAND vores blidt parfumerede håndsæbe omhyggeligt formuleret med tilsat blomsterduft og en vaskeformulering med pH 5,5, der maksimerer den hudrensende effekt, samtidig med, at hudens naturlige pH-værdi bevares.


"At vaske hænder er et af de få våben mod pandemier. Vi har brug for, at folk forstår og ser fordelene ved hygiejne. Med udvalget af Ecolab-produkter, der har vist sig effektive mod vira, vil folk føle sig mere trygge og antage hygiejneadfærd hurtigere for at hjælpe med at beskytte folkesundheden. "


Sam de Boo
EVP & President, Globale Markeder

Ecolabs håndhygiejneprodukter anvendes på tværs af afgørende industrier inklusiv fødevareproduktion og -service, fødevaredetailhandel, hoteller og sundhed og centre for langtidspleje. 

Epicare 5 ABEpicare 5 FoamDin forretning i sikre hænder

 

Relaterede nyheder