Purolite, en Ecolab-virksomhed, åbner nyt produktionsanlæg i King of Prussia, Pennsylvania

Den 05. december, 2022

KING OF PRUSSIA, PA, US - (dec. 5, 2022) Purolite, en Ecolab-virksomhed, fejrede i dag åbningen af sit nye farmaceutiske produktionsanlæg i King of Prussia, Pa. Det 74.000-kvadratmeter store anlæg, som omfatter forventeligt 75 nye arbejdspladser, skal producere ionbytterharpikser til vital sundhedsudvikling og farmaceutiske API'er for at imødekomme den stigende efterspørgsel efter eksisterende og fremtidige anvendelser og terapier.

Gergely (GG) Sved, executive vice president og president for Global Healthcare og Life Sciences, fik selskab af statslige og lokale embedsmænd ved en ceremoni til at klippe båndet som åbning af det nye anlæg. 

"Denne udvidelse er en tilføjelse til Purolites multikontinentale ionbytterproduktion for at sikre forsyningssikkerheden yderligere globalt og viser vores dedikation til at imødekomme den voksende globale efterspørgsel efter nye anvendelser indenfor sundhedssektoren og fremtidig udvikling af lægemidler," sagde GG Sved. "Purolite er nu en af de hurtigst voksende globale udbydere af ionbytterharpikser til de kritiske industrier, der hjælper med at beskytte menneskers, planetens og virksomhedens sundhed."

"Vi er glade for at åbne vores anlæg i King of Prussia og give vores farma- og biofarmakunder mulighed for kortere leveringstider og forsyningssikkerhed og sætte dem i stand til at levere livreddende lægemidler. Vi er dedikerede til at sikre fortsat levering af innovative harpiksbaserede produkter af høj kvalitet til vores kunder, som Purolite-teamet byggede sit fundament på." Sagde Hayley Crowe SVP og GM Purolite.

Den nye fabrik, virksomhedens femte produktionsanlæg globalt, beliggende ved 3700 Horizon Boulevard i King of Prussia, er tæt på Purolites hovedkvarter. Anlægget har to nye renrum til fremstilling af aktive farmaceutiske ingredienser (API'er), hvilket vil øge virksomhedens produktion af API'er med 67 %. Purolite har mere end fire årtiers erfaring med at fremstille API'er, såsom cholestyramin og natriumpolystyrensulfonat og hjælpestoffer. Disse anvendelser er afgørende for formler med tidsfrigivelse og giver den biotilgængelighed, der er nødvendig for medicinske behandlinger for at behandle højt kolesteroltal og hjertesygdomme. 
 
Om Purolite
Purolite, en Ecolab-virksomhed, er en førende producent af sundheds-, farmaceutiske og biovidenskabelige produkter og ionbytter-, katalysator-, adsorbent- og specialharpikser til vand- og ikke-vandanvendelser. Med hovedkontor i King of Prussia, Pa., med 40 salgskontorer i mere end 30 lande, har Purolite ISO 9001-certificerede produktionsfaciliteter i USA, U.K., Kina og Rumænien. Med et stort teknisk salgsteam, fem forskningscentre og fem produktionsanlæg leverer Purolite avancerede, skræddersyede løsninger til at løse nogle af verdens mest komplekse udfordringer. www.purolite.com 

Om Ecolab 

Ecolab (ECL) er en betroet samarbejdspartner på næsten tre millioner kundelokationer og er verdensførende inden for løsninger og services til vand, hygiejne og infektionsforebyggelse, som beskytter mennesker og vigtige ressourcer. Med et årligt salg på 13 milliarder USD og mere end 47.000 partnere, leverer Ecolab omfattende videnskabsbaserede løsninger, datadrevet indsigt og service i verdensklasse til fremme af fødevaresikkerhed, hjælp til at opretholde rene og sikre miljøer, optimere vand- og energiforbrug og forbedre driftseffektivitet og bæredygtighed for kunder på fødevare-, healthcare-, hotel- og industrimarkederne i mere end 170 lande rundt om i verden. www.ecolab.com 
  
 

Relaterede nyheder