Ecolab bidrager med 83 millioner USD til styrkelse af lokalsamfund i 2022

13. februar 2023
A group of Ecolab’s volunteers on a beach

En gruppe frivillige fra Ecolab på stranden.

 ST. PAUL, Minn. - Den 13. Feb. 2023 - I 2022 gav Ecolab Inc., den globale leder inden for vand-, hygiejne- og infektionsforebyggende løsninger og -tjenester, 83 millioner USD i nødhjælp i form af produktdonationer, kontante tilskud og frivilligt arbejde.

"I 100 år har Ecolab hjulpet med at gøre verden renere, sikrere og sundere," siger Kris Taylor, vice president for Global Community Impact og President, Ecolab Foundation. "Vi har også en lang historie med at fungere som ledere i vores lokalsamfund, støtte vores naboer med fødevaresikkerhed, optimere vandforbruget og beskytte ressourcer, der er livsvigtige." 

Ecolab og Ecolab Foundation støtte
I mere end 35 år har Ecolab Foundation støttet de samfund, hvor Ecolab-partnere bor og arbejder. I 2022 blev der givet kontante tilskud på mere end 6 millioner USD af Ecolab og Ecolab Foundation for at støtte arbejdet i organisationer, der er på linje med vores fokusområder: ungdom og uddannelse, borger- og samfundsudvikling, kunst og kultur, samt miljø og konservering. Næsten 5 millioner USD af den samlede finansiering støtter organisationer, der er på linje med vores ESG-mål, og giver ressourcer og støtte til at reducere risikofaktorer for unge og andre i nød i vores lokalsamfund.  

Naturalier i form af produktdonationer
I partnerskab med World Emergency Relief, en non-profit organisation, der arbejder med lokale organisationer for aktivt at bekæmpe sult, fattigdom og misbrug rundt om i verden, distribuerede Ecolab for over 72 millioner USD rengørings-, desinfektions- og folkesundhedsprodukter på tværs af hele verden for at hjælpe samfund i nød. 

"Ecolabs indvirkning på vores programmer i de seneste 25 år viser, hvordan synergien fra partnerskaber mellem virksomheder og non-profit-organisationer eksponentielt giver positive resultater for alle parter. Hver enheds unikke styrker er med til at bidrage til det fælles bedste for dem, der har behov."

Kristy Scott

Chief Executive Officer, World Emergency Relief


Medarbejderes gaver og frivilligt arbejde

Medarbejdere i Ecolab-teamet repræsenterer vores mål om at hjælpe med at gøre verden renere, sikrere og sundere ved at støtte vores lokalsamfund gennem frivilligt arbejde og individuelle donationer. I 2022 donerede vores partnere mere end 2,6 millioner USD gennem Ecolab Community Giving-programmet. Globalt medarbejderengagement i form af gaver og frivilligt arbejde, sammen med et tilsvarende Ecolab Foundation-bidrag, beløb sig til i alt 3,8 millioner USD i støtte til 2.338 unikke globale nonprofit-organisationer.

Vi er stolte af vores medarbejdere i teamets dedikation til at gøre vores lokalsamfund, ikke kun renere og sundere, men også til et bedre sted at bo og arbejde.
 
*Beregnet ved hjælp af gennemsnitsværdier bestemt af den uafhængige sektor

For mere information om Ecolab Foundation og dens fokusområder, kan du besøge siden Ecolabs samfundsengagement

 

Om Ecolab

Ecolab (NYSE:ECL), en anerkendt partner på næsten tre millioner kundelokationer og en global leder indenfor bæredygtighed, tilbyder vand-, hygiejne- og infektionsforebyggende løsninger og -tjenester, der beskytter mennesker og livsvigtige ressourcer. Med udgangspunkt i et århundredes innovation har Ecolab en årlig omsætning på 13 milliarder USD, beskæftiger mere end 47.000 partnere og opererer i mere end 170 lande verden over. Virksomheden leverer omfattende videnskabsbaserede løsninger, datadrevet indsigt og service i verdensklasse for at fremme fødevaresikkerheden, opretholde rene og sikre miljøer og optimere brugen af vand og energi. Ecolabs innovative løsninger forbedrer driftseffektivitet og bæredygtighed for kunder på markeder indenfor fødevarer, sundhedspleje, biovidenskab, hoteller og industri. www.ecolab.com

 

Følg os på Linkedin @Ecolab, Twitter @Ecolab, Instagram @Ecolab_Inc og Facebook @Ecolab.

###

Kontakt:

MediaRelations@ecolab.com 

(ECL-C)

 

 

Relaterede nyheder