Ecolab udnævnt til en af verdens mest velansete virksomheder for niende år i træk

Fortune rangerer virksomheden øverst i den kemiske industri

01. februar 2023
Ecolab associates at a Lab testing

To Ecolab-medarbejdere udfører en test på et laboratorium.

ST. PAUL, Minn. - Den 1. feb. 2023 - Ecolab Inc., en global leder indenfor bæredygtighed, der tilbyder vand-, hygiejne- og infektionsforebyggende løsninger og tjenester til beskyttelse af mennesker og de livsvigtige ressourcer, er blevet anerkendt af magasinet Fortune som en af verdens mest velansete virksomheder for niende år i træk. Ecolab blev rangeret øverst i den kemiske industri på 2023-listen. 

Anerkendelsen som Fortune's Verdens mest velansete virksomheder er baseret på ni kriterier i forhold til virksomhedens omdømme, fra investeringsværdi og kvalitet af ledelse og produkter til socialt ansvar og evne til at tiltrække talent. Inden for den kemiske industri rangerede Ecolab øverst i flere sektorer, herunder social ansvarlighed, ledelseskvalitet, langsigtet investeringsværdi og tidligere brancherangering."

For at finde de mest velansete virksomheder i 52 industrier bad Fortune og partneren Korn Ferry ledere, direktører og analytikere om at vurdere virksomheder i deres egen branche. I alt 645 virksomheder fra 27 lande blev evalueret. Besøg Fortune.com for at få flere oplysninger om 2023-listen over verdens mest velansete virksomheder.

Relaterede nyheder