Ecolab kåret som en af verdens mest etiske virksomheder i forhold til forpligtelsen til at gøre det rigtige

17. marts 2023
Ecolab associates at a Healthcare facility

Ecolab-medarbejder og -klient gennemgår industriteknologi på et sundhedscenter.

Ecolab Inc., en global leder inden for vand-, hygiejne- og infektionsforebyggende løsninger og -tjenester, der beskytter mennesker og de livsvigtige ressourcer, er blevet anerkendt for sit engagement i etisk adfærd og forretningspraksis. For 17. år i træk er virksomheden blevet kåret som en af Verdens mest etiske virksomheder af Ethisphere Institute, som er verdensførende indenfor definition og fremme af standarderne for etisk forretningspraksis. Som en af kun seks virksomheder, der årligt anerkendes af Ethisphere Institute siden 2007, er denne pris et vidnesbyrd om Ecolabs urokkelige dedikation til at gøre det rigtige, selv under pres.

"Vi er beærede over at modtage denne pris, som anerkender vores dybe engagement i etisk adfærd," sagde Ecolabs bestyrelsesformand og CEO, Christophe Beck. "Vores værdier er kernen i alt, hvad vi gør, og vi er stolte over at blive anerkendt for vores indsats i forhold til at opbygge tillid og troværdighed hos vores partnere, kunder og andre interessenter."

Ecolab har altid været funderet i sine værdier, som indebærer at gøre det rigtige, på en retfærdig og ærlig måde. Virksomhedens Compliance & Ethics-team spiller en afgørende rolle i at opretholde disse værdier ved at yde vejledning og støtte til partnere og hjælpe dem med at overholde love, regler og virksomhedens politikker.

"Som en værdibaseret virksomhed med millioner af kundelokationer verden over, betyder det noget, hvad vi gør, og hvordan vi gør det," sagde Beck. "Vores adfærdskodeks og politikker og holdninger hjælper os med at guide os i vores arbejde og sikrer, at vores handlinger stemmer overens med Ecolabs værdier. Vi er forpligtet til at gøre det rigtige, selv når det er svært eller upopulært, fordi vi ved, at etisk adfærd er afgørende for vores langsigtede vækst og succes."

Ecolabs engagement i etisk adfærd er ikke gået ubemærket hen. Virksomheden har modtaget adskillige priser og anerkendelser for sin indsats, herunder at være blevet kåret som en af Verdens mest velansete virksomheder for niende år i træk og placeret på en 21. plads ud af 961 virksomheder som Amerikas mest retskafne virksomheder. Verdens mest etiske virksomheder" er den seneste anerkendelse af virksomhedens konstante bestræbelser på at fremme integritet, gennemsigtighed og ansvarlighed i alle sine aktiviteter.

"Vi er stolte over at blive anerkendt for vores engagement i etisk adfærd. Denne anerkendelse er et vidnesbyrd om det hårde arbejde og dedikation fra vores partnere rundt om i verden, som udlever vores værdier hver dag."

Christophe Beck

Ecolabs bestyrelsesformand og CEO

Relaterede nyheder