Ecolabs bestyrelsesformand og CEO, Christophe Beck, og Chief Marketing Officer, Gail Peterson, får pladser på INvolves 2023 Empower Role Model-liste

Anerkendelse hylder virksomhedsledere, der baner vejen for mere inklusion på arbejdspladsen.

25. maj 2023
Modtagere af INvolves 2023 Empower Role Model-listen, Ecolabs formand og CEO, Christophe Beck, og Chief Marketing Officer, Gail Peterson

Modtagere af INvolves 2023 Empower Role Model-listen, Ecolabs formand og CEO, Christophe Beck, og Chief Marketing Officer, Gail Peterson

INvolve, en organisation, der arbejder med virksomheder for at skabe positiv og bæredygtig vækst gennem inklusion, udnævnte Christophe Beck, Ecolabs bestyrelsesformand og CEO, til en plads på 2023 Empower Top 50 fortaler-listen, og Gail Peterson, Chief Marketing Officer, fik en plads på deres 2023 Empower 100-lederliste. 

Listerne anerkender virksomhedsledere, som baner vejen for mere inklusion på arbejdspladsen, og som skaber et retfærdigt arbejdsmiljø for farvede personer. Anerkendelsen viser Ecolabs samarbejdsforpligtelse til at skabe et mangfoldigt, retfærdigt og inkluderende miljø, som Beck og Peterson har kæmpet for i gennem deres embedsperioder. Denne forpligtelse til DE&I (diversitet, lighed og inklusion) fremmer vækst og baner vejen for fremtidige muligheder for virksomheden.

"Jeg er ydmyg over at være blev optaget på denne liste over indflydelsesrige ledere, især fordi titlen som rollemodel er et seriøst ansvar," sagde Beck. "Jeg tror virkelig på, at virksomhedsledere, der prioriterer at opbygge en inkluderende kultur, ser fordelene i deres teams præstationer. Det er derfor, vi ønsker, at Ecolab skal være et sted, hvor folk hører til og trives, og derfor ser vi fortsat inklusion som en vigtig del af vores fortsatte forretningssucces."

Nogle af indsatserne for diversitet, lighed og inklusion (DE&I) anerkendt af INvolve omfatter støtte til medarbejdere gennem medarbejderressourcegrupper, forbedrede fordele til støtte for medarbejdere med unikke behov og grundlæggelsen af Ecolabs Executive DE&I Council, en gruppe af Ecolab-ledere, der går ind for og rådgiver omkring virksomhedens DE&I-strategi. Ecolabs fremskridt hen imod deres DE&I 2030-effektmål var også taget med. Nogle af disse præstationer inkluderer:  

  • 50 % stigning i kvindelige og BIPOC-ledere siden 2016.
  • 38 % af alle nyansatte på ledelsesniveau globalt var kvinder.
  • 35 % af alle nye ansættelser på ledelsesniveau i USA var farvede.
  • 96 % stigning i forbrug fra år til år hos forskellige leverandører.

"Alle personer på disse lister arbejder for inklusion og udnytter deres ekspertise og viden til at fremme virkningsfulde initiativer og strategiske forandringer i deres organisationer," sagde Suki Sandhu OBE, grundlægger og CEO for INvolve. "Det er afgørende, at farvede personer på tværs af globale organisationer kan få succes og opnå karrieresucces, og disse rollemodeller er væsentlige drivkræfter for forandring, som bryder gennem barrierer for fremskridt". 

INvolve er blandt flere organisationer, der har anerkendt Ecolabs betræbelser for DE&I i de seneste år. Andre udmærkelser inkluderer fire år i træk på Bloomberg Gender-Equality Index- og DiversityInc Top 50-listen og en topscore på Disability Equality Index

 

"Det er essentielt for enhver organisation at sætte mål for diversitet, lighed og inklusion. Jeg er stolt af at sige, at vi hos Ecolab har gjort flere fremskridt mod vores mål sidste år end i de foregående tre år tilsammen. Jeg ser frem til alt, hvad vi kan udrette næste gang".

Christophe Beck

Ecolabs Bestyrelsesformand og CEO 

Relaterede nyheder