Ecolabs "Global Weeks of Service" i forbindelse med 100 års jubilæet fremhæver Ecolabs engagement i at give tilbage

Den 28. juni, 2023
Ecolab associates volunteering during the 100th Anniversary Global Weeks of Service event and Ecolab’s Community Impact logo.

Teams fra hele verden deltog i frivillige indsatser for at påvirke deres lokalsamfund positivt.

Hvert år registrerer Ecolabs partnere tusindvis af frivillige timer, og viser, at deres engagement i at beskytte det, der er vigtigt, rækker ud over arbejdspladsen. 

I år, som anerkendelse af Ecolabs 100-års jubilæum, afholdt virksomheden en "Global Weeks of Service"-begivenhed fra 5.-15. juni for at samle sine globale teams i en kollektiv indsats for at give tilbage. Gennem hele initiativet deltog mere end 750 partnere i 35 projekter på tværs af 14 lande. 

""The Weeks of Service"-begivenheden fremhæver, hvor meget vores partnere interesserer sig for at have en 100-procent positiv indvirkning på mennesker og planeten," sagde Ecolabs formand og CEO Christophe Beck. "Det er blot et lille eksempel på det store arbejde, vores teams levererer i løbet af året." 

En stor del af frivilligheden fokuserede på miljøforvaltning - rengøring af parker, strande, vandveje og andre offentlige rum og plantning af planter og træer. 

Ecolab-teams i Australien, New Zealand og Fiji organiserede f.eks. 10 separate gåture med affaldsindsamling i regionen. Mere end 200 partnere deltog og indsamlede over 500 pund affald. De plantede også 150 træer.

I Minnesota gik partnerne i the "Twin Cities" ud for at indsamle affald. De lugede også, kultiverede, forberedte og plantede havebede og samarbejdede med Saint Paul Parks and Recreation og St. Paul Downtown Alliance om deres projekter. Vores team i Naperville, Ill., samarbejdede med Conservation Foundation for at indsamle affald i en stor park. 

Lignende indsatser fandt sted i Indiana, New Jersey, Kenya, Mexico, Schweiz, Filippinerne, Italien, Slovenien og andre steder, hvilket viser vores medarbejderes passion for at forbedre de områder, hvor de arbejder og bor.

Til dato har Ecolab-teams deltaget i 170 frivillige projekter og registreret mere end 12.000 timer på tværs af 31 lande. 


Relaterede nyheder