Ecolab ERG'er anerkendt med to Diversity Impact Awards på konferencen Talent Dimensions Global ERG Network 2023

20. oktober 2023
Ecolab associates accepting the Talent Dimension’s 2023 Diversity Impact Award for Top 10 of enterprise-wide ERG programs and Top 25 individual ERG.

Ecolabs ERG-programmer placerede sig i Top 10 blandt virksomheds-ERG'er, og Ecolabs Pride ERG blev anerkendt som en Top 25 individuel ERG ved 2023 Diversity Impact Awards-ceremonien på konferencen Global ERG Network i Washington, D.C. Anerkendelsen hylder det arbejde, Ecolab-medarbejdere gør for at skabe en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads.   

"Jeg er utrolig stolt af vores medarbejderressourcegrupper (ERG'er) og det vigtige arbejde, de har udført, mens vi fortsætter med at dyrke en kultur af tilhørsforhold hos Ecolab," siger Laurie Marsh, executive vice president for Human Resources og global executive sponsor for Ecolabs Pride ERG. "Vores forskellige perspektiver er fortsat vores største styrke og fremmer innovation og vækst for vores virksomhed, og vores ERG'er hjælper med at sikre, at enhver stemme bliver hørt." 

For at blive anerkendt med en Top 10- eller Top 25-pris skal ERG'er vise fremragende bidrag og præstationer inden for ledelse af mangfoldighed, ligestilling og inklusionspraksis i deres organisation. Ansøgere til 2023 Diversity Impact Awards blev udvalgt baseret på seks parametre, herunder

  • Påviste resultater i organisatorisk påvirkning
  • Påviste resultater i talent management
  • Påviste resultater ved at understøtte en inklusionskultur
  • Påvist ledelsesmæssigt engagement
  • Måling og ansvarlighed
  • Kommunikation og uddannelse

Som et støttenetværk for LGBTQ+-medarbejdere og allierede, sigter Ecolabs Pride ERG mod at øge synlighed for sine medlemmer og at fremme en fornemmelse af Pride i hele Ecolab. Pride arbejder sammen med ledelse og medarbejdere om at skabe initiativer, der understøtter LGBTQ+-samfundet.

For eksempel talte Pride for og førte fremstødet for at øge antallet af kønsinkluderende badeværelser på Ecolabs firmakontorer. Der er nu syv badeværelser for alle køn i Ecolabs hovedkvarter, hvilket hjælper med at øge sikkerheden og en følelse af inklusion blandt medarbejderne. I samarbejde med Benefits-, DE&I- og Communications-teams udviklede Pride også en LGBTQ+ Benefits Guide, en ressource, der rummer interne fordele, som sandsynligvis vil hjælpe medarbejdere i LGBTQ+-fællesskabet.  

Mere end 7.000 medarbejdere er involverede i Ecolabs 11 medarbejder-initierede og -ledede grupper, som repræsenterer unikke kulturer, erfaringer og baggrunde på tværs af 72 lande. 

Talent Dimensions er blandt flere institutioner, der har anerkendt Ecolab for deres fremskridt og støtte til DE&I. Andre æresbevisninger inkluderer at blive udnævnt af DiversityInc. til en Top 50-virksomhed at arbejde for, rangering på Bloombergs Gender Equality Index og at blive udnævnt til en af de bedste virksomheder at arbejde for af Human Rights Campaign. 

I de seneste år har Ecolab udvidet DE&I-initiativer og vækstmuligheder, herunder en stigning i mangfoldigheden i ansættelser i stillinger på direktions- og ledelsesniveau. Ecolabs ERG'er har spillet en vigtig rolle i dette fremskridt og vil fortsætte med at gøre det i de kommende år. 

"Jeg har haft det privilegium at se på egen hånd, hvordan ERG'er har formet vores organisation og dens udvikling," sagde Dexter Davis, vice president for Global Diversity Equity & Inclusion hos Ecolab. "Denne anerkendelse er et vidnesbyrd om deres hårde arbejde og fortsatte dedikation til at skabe en mere mangfoldig og inkluderende arbejdsplads og verden." 


Om Ecolab

Ecolab (NYSE:ECL), en betroet partner for millioner af kunder og verdensførende indenfor bæredygtighed, tilbyder løsninger og tjenester indenfor vand, hygiejne og infektionsforebyggelse, som beskytter mennesker og livsvigtige ressourcer. Med udgangspunkt i et århundredes innovation har Ecolab en årlig omsætning på 14 milliarder USD, beskæftiger mere end 47.000 partnere og opererer i mere end 170 lande verden over. Virksomheden leverer omfattende videnskabsbaserede løsninger, datadrevet indsigt og service i verdensklasse for at fremme fødevaresikkerheden, opretholde rene og sikre miljøer og optimere brugen af vand og energi. Ecolabs innovative løsninger forbedrer driftseffektivitet og bæredygtighed for kunder på markederne fødevarer, sundhedspleje, biovidenskab, hoteller og industrier. www.ecolab.com

Følg os på Linkedin @Ecolab, Twitter @Ecolab, Instagram @Ecolab_Inc og Facebook @Ecolab.

 


Relaterede nyheder