Ecolab og EHL Alliance indgår partnerskab for at forme hotelbranchens fremtid​​​​​​​

En forpligtelse til uddannelse og innovation

Den 06. december, 2023
Company Members signing the partnership

Lausanne, Schweiz - [ 06. december, 2023] - Ecolab, en global leder inden for bæredygtighed, der tilbyder løsninger og tjenester til vand, hygiejne og infektionsforebyggelse, annoncerede i dag en investering i hotelbranchens talenter og fremtid. Med udgangspunkt i sine 100 års erfaring med at støtte branchen, går Ecolab sammen med brancheikonet EHL Hospitality Business School om at forme branchens fremtid. Som verdens første hotelskole, grundlagt i 1893, er EHL en pioner inden for uddannelser i hoteladministration, og rangerer ofte øverst blandt verdens bedste universiteter for hoteladministrationsstudier. Med campusser i Schweiz og Singapore tilbyder EHL en bred vifte af programmer, fra lærepladser til mastergrader, såvel som professionel og ledelsesmæssig uddannelse, designet til at forberede eleverne til succesfulde karrierer i hotelbranchen.

 

Dette samarbejde markerer begyndelsen på en femårig aftale mellem Ecolab og EHL Alliance - EHL's eksklusive globale netværk af partnervirksomheder - om at støtte udviklingen af fremtidige ledere i hotelbranchen og udvikle branchen gennem innovation. Ecolab vil give EHL, en bærende del af hotelbranchen, der tæller verdens største hotelbrands blandt sine kunder, adgang til sin brancheførende ekspertise og ressourcer. Dette omfatter den studerendes muligheder for at få praktisk erfaring gennem praktikophold og projekter, og giver adgang til Ecolabs nyeste teknologier og løsninger målrettet hotelbranchen.

 

"Vi er glade for samarbejdet med EHL Hospitality Business School om at forme fremtiden for hotelbranchen og viderebringe vores ekspertise til EHL Alliance, et fantastisk netværk af brancheledere," siger Soraya Hlila, Senior Vice President og General Manager for Institutional Europe, Ecolab. "Ecolab er engageret i at støtte udviklingen af fremtidige ledere i hotelbranchen og udvikle branchen gennem innovation," tilføjede Lukas Frommenwiler, Global Corporate Account Manager og Country Manager Schweiz, Ecolab.

 

"Vi er glade for at byde Ecolab velkommen som en strategisk partner til EHL Alliance," sagde Valérie De Corte, Global Alliance & Partnership Director hos EHL. "Ecolab skiller sig ud som en fremtrædende global aktør i hotelbranchen, og vi kan se, at dette samarbejde vil bringe betydelige fordele for vores studerende og fakulteter, hvilket vil bidrage til vores løbende forpligtelse til at levere førsteklasses uddannelse inden for hoteladministration."

General images of EHL Group taken from the websiteOm Ecolab

Ecolab (NYSE:ECL), en betroet partner for millioner af kunder og verdensførende indenfor bæredygtighed, tilbyder løsninger og tjenester indenfor vand, hygiejne og infektionsforebyggelse, som beskytter mennesker og livsvigtige ressourcer. Med et årligt salg på 14 milliarder dollars og 47.000 medarbejdere, leverer Ecolab omfattende løsninger til fødevare-, sundheds-, biovidenskabs-, hotel- og industrimarkeder i mere end 170 lande. Ecolabs løsninger hjælper kunder med at opnå bæredygtighed og operationel ekspertise. For mere information, besøg ecolab.com

 

Om EHL Group

EHL Group er den globale reference inden for uddannelse, innovation og rådgivning til hotel- og servicesektoren. 

Med ekspertise, der går tilbage til 1893, tilbyder EHL Group nu en bred vifte af førende uddannelsesprogrammer fra lærepladser til mastergrader samt professionel og ledelsesmæssig uddannelse på tre campusser i Schweiz og Singapore. EHL Group tilbyder også konsulent- og certificeringstjenester til virksomheder og læringscentre rundt om i verden. 

Tro mod sine værdier og engageret i at opbygge en bæredygtig verden, er EHL Groups formål at levere uddannelse, tjenester og arbejdsmiljøer, der er menneskecentrerede og åbne over for verden. 

EHL Group ejer EHL Alliance, som driver et globalt professionelt netværk, der bringer branche- og akademiske ledere sammen for at dele bedste praksis og ressourcer til de seneste trends, begivenheder og innovationer relateret til hotelsektoren.  www.ehlgroup.com

 

Kontakter

Ecolab | Kate Askew |VP Communications & Change Leadership | media.relations@ecolab.com | +41 78 655 30 05
EHL Group | Lucile Muller | External Communications Senior Manager communication@ehl.ch | +41 21 785 14 25
 

Relaterede nyheder