Ecolab udpeger Judson Althoff til bestyrelsen

22. februar 2024
Judson Althoff headshot

Bestyrelsen for Ecolab Inc. har udpeget Judson Althoff, Microsofts chief commercial officer, til Ecolab-bestyrelsen med virkning fra 21. februar 2024. Althoff vil fungere som uafhængig direktør og medlem af revisions- og finansudvalgene.

"Judsons globale lederskab, samt salgs-, forretnings- og ledelseserfaring inden for højteknologi gør ham til en fremragende tilføjelse til vores bestyrelse. Efterhånden som vi accelererer vores investeringer og øger vores fokus på den digitale innovation, der understøtter Ecolabs langsigtede rentable vækst, vil vi drage fordel af hans dybe viden om kunstig intelligens, cloud computing og det globale teknologi-økosystem. Vi er beærede over at byde ham velkommen til Ecolab-teamet," sagde Christophe Beck, Ecolabs bestyrelsesformand og administrerende direktør.

"Ecolab har en stærk bestyrelse, der er fokuseret på at levere vedvarende afkast til virksomhedens aktionærer. Vi gør det til en prioritet at gennemgå og opdatere vores bestyrelsessammensætning for at sikre, at vores medlemmer tilbyder den mest relevante ekspertise og erfaring. Vi er glade for at byde Judson velkommen til Ecolabs bestyrelse, og til den dybe kommercielle og digitale erfaring, han bidrager med," sagde Dave MacLennan, ledende uafhængig direktør for Ecolabs bestyrelse.

"Jeg har selv oplevet, hvordan Ecolab arbejder for at hjælpe sine kunder med at nå deres forretnings- og bæredygtighedsmål ved at udnytte sin unikke globale ekspertise og digitale teknologi, så jeg er beæret over at blive medlem af virksomhedens bestyrelse. Jeg ser frem til at arbejde sammen med dem for at opfange nye vækstmuligheder og udvide Ecolabs succesfulde resultater," sagde Judson Althoff.

51-årige Mr. Althoff er en erfaren leder med omfattende global ledelses- og teknologierfaring. Han fungerer i øjeblikket som executive vice president og chief commercial officer hos Microsoft Corp., hvor han er ansvarlig for salgsstrategi, eksekvering og omsætningsvækst i virksomhedens kommercielle forretning, som spænder over virksomheder, offentlige sektorer, små og mellemstore virksomheder, services, udviklere og partnerfællesskaber i mere end 120 regionale og nationale datterselskaber globalt. Under hans ledelse har Microsoft haft uafbrudt vækst i kommerciel cloud-omsætning og har vedholdende indgået partnerskaber med kunder for at levere nye teknologiske innovationer. Før han kom til Microsoft i 2013, varetog hr. Althoff senior executive- og salgsroller hos Oracle og EMC. Han er uddannet fra Illinois Institute of Technology, hvor han opnåede en Bachelor of Science (Mechanical Engineering).

Om Ecolab

Ecolab (NYSE:ECL), en betroet partner for millioner af kunder og verdensførende indenfor bæredygtighed, tilbyder løsninger og tjenester indenfor vand, hygiejne og infektionsforebyggelse, som beskytter mennesker og livsvigtige ressourcer. Med udgangspunkt i et århundredes innovation har Ecolab en årlig omsætning på 15 milliarder USD, beskæftiger mere end 48.000 partnere og opererer i mere end 170 lande verden over. Virksomheden leverer omfattende videnskabsbaserede løsninger, datadrevet indsigt og service i verdensklasse for at fremme fødevaresikkerheden, opretholde rene og sikre miljøer og optimere brugen af vand og energi. Ecolabs innovative løsninger forbedrer driftseffektivitet og bæredygtighed for kunder på markeder indenfor fødevarer, sundhedspleje, biovidenskab, hoteller og industri.

www.ecolab.com

Følg os på LinkedIn @Ecolab, Twitter @Ecolab, Instagram @Ecolab_Inc og Facebook @Ecolab.

(ECL-C)

Investor kontakter:

Andrew C. Hedberg

+1 651 250 2185

Cairn Clark

+1 651 250 2291

Mediekontakt:

Nigel Glennie

+1 651 250 2576

MediaRelations@Ecolab.com

Kilde: Ecolab Inc.

Relaterede nyheder