Ecolabs forpligtelse til samfunds- og miljøforvaltning

26. februar 2024
Ecolab associates volunteering during the company’s 100th Anniversary Global Weeks of Service event.

Ecolab dedikerer sig til at støtte programmer og initiativer, der beskytter mennesker og natur i de samfund, hvor vi bor og arbejder. Vores medarbejdere demonstrerer dette engagement gennem tusindvis af frivillige timer hvert år, hvilket viser vores mission om at fremme blomstrende økosystemer og samfund globalt.

I 2023 meldte Ecolab-medarbejdere fra 44 lande og alle niveauer og afdelinger af virksomheden sig frivilligt til 40.000 timer i deres lokalsamfund. For at markere Ecolabs 100-års jubilæum blev der afholdt en Global Weeks of Service-begivenhed i juni, hvor medarbejdere var engageret i miljøforvaltningsprojekter såsom park- og strandoprydning, træplantning og andre aktiviteter til forskønnelse af det offentlige rum. I Australien, New Zealand og Fiji deltog mere end 200 medarbejdere i 10 affaldsvandringer, hvor de indsamlede 500 pund affald og plantede 150 træer.

"Den frivillige tid, vores medarbejdere dedikerer til deres lokalsamfund globalt, har en betydelig positiv indvirkning," sagde Kris Taylor, vice president, Global Community Impact og president, Ecolab Foundation. "Vi har dyrket en kultur med at give tilbage, og i fællesskab er den forskel, vi kan gøre, eksponentiel."

Lignende indsats fandt sted i Canada, Ungarn, Holland, Kenya, Mexico, Portugal, Spanien, Schweiz, Filippinerne, Italien, Slovenien og flere stater i USA, hvilket viser vores medarbejderes dedikation til at forbedre deres arbejde og samfund.

I Mexico City arbejdede en gruppe medarbejdere med at bevare chinampa-landbruget, en gammel landbrugsteknik, der spiller en afgørende rolle i at bevare regionens biodiversitet. Deres indsats resulterede i en betydelig vækst i majsafgrøder, hvilket understregede den vedvarende virkning af vores medarbejderes arbejde ud over deres tid brugt på frivilligt arbejde.

Udover Global Weeks of Service-begivenheden, fortsatte Ecolab-frivillige med at gøre en forskel hele året. I Mexico plantede en gruppe mere end 600 træer i El Tepozan Ecotourism Park i Ajusco, og hjalp med at genoprette områder, der var beskadiget af skovbrande.

Vi er stolte over at se, at vores medarbejdere forbedrer trivslen for mennesker og lokalsamfund omkring dem og ser frem til deres fortsatte bidrag i 2024.

"Vi har dyrket en kultur med at give tilbage, og i fællesskab er den forskel, vi kan gøre, eksponentiel."

Kris Taylor

Vice President, Global Community Impact og President, Ecolab Foundation

Relaterede nyheder