IMPACTful Dialogues: Nick Alfano

29. februar 2024

I denne episode af podcast-serien IMPACTful Dialogues byder vært Dexter Davis velkommen til gæsten Nick Alfano, executive vice president og president for Ecolabs industrigruppe.

Denne Black History Month træder vi et skridt tilbage for at reflektere over, hvor langt Ecolab er kommet gennem udviklingen af og fremskridtene i sine medarbejderressourcegrupper (ERG'er), samt de udfordringer, vi stadig arbejder på at overvinde. EcoEssence, som er vokset til over 1.200 medlemmer på verdensplan, er et lysende eksempel på vores ERG'ers positive indvirkning såvel som Ecolabs vedvarende forpligtelse til diversitet, lighed og inklusion (DE&I).

For at drøfte vigtigheden af ERG'er satte Dexter Davis, vice president, Human Resources, Global Diversity, Equity and Inclusion, sig sammen med EcoEssence's nye executive sponsor, Nick Alfano, executive vice president og president, Global Industrial til det første IMPACTful Dialogues-interview. Denne serie af Ecolab-podcasts, hostet af Dexter, byder på ledere, der udforsker deres erfaringer og lederskab inden for forskellige markeder og funktioner, styret af IMPACTful Dialogues-rammen: Inklusion, Mindfulness, Formål, Bevidsthed, Samarbejde og Tillid.

Her er nogle højdepunkter fra deres samtale.

Dexter: Hvordan er det at komme ind i denne nye rolle som executive sponsor for EcoEssence og virkelig få en mulighed for at arbejde med virksomhedens ledere, og hvordan har du det med at komme ind i denne rolle?

Nick: Jeg tror virkelig meget på styrken af det at være forbundne, som ERG'er tilfører virksomheden, og efter at have lært om EcoEssence og dets mål om at fremme karrieremulighederne for sorte og afroamerikanere, føltes det rigtigt for mig. Sidste efterår havde jeg mulighed for at deltage i Executive Leadership Council, som er en organisation dedikeret til at fremme sorte ledere i erhvervslivet, og jeg tænkte virkelig på EcoEssence og Ecolab som en fantastisk kilde til dette. Og det var derfor, jeg sagde ja, da du tilbød mig om at blive executive sponsor for EcoEssence.

Dexter: Nick, du har haft en meget succesfuld karriere her hos Ecolab, og du har haft forskellige projekter, hvor du skulle nedbryde interne barrierer for at aktivere teams. Hvordan har den dedikation haft indflydelse på dit team og drevet din karriere?

Nick: Jeg tror virkelig på denne virksomheds mission, at gøre de rigtige ting for vores kunder og verden. Dette bliver muliggjort af vores teams globalt. Jeg har i årenes løb erfaret, at selvom vi har en konsekvent forretningsmodel, udføres den på forskellige måder afhængigt af de kunder, vi betjener, og de geografier, vi opererer i. Så dette kræver, at vi nedbryder barrierer og sikrer mangfoldighed i tankegangen. ​​​​​​​Jeg er en rigtig stor tilhænger af mangfoldighed i tankegangen. Mangfoldighed i tankegange kommer fra vores medarbejderes mangfoldighed. Jeg har rejst til mere end 70 lande i min karriere i virksomheden og oplevet kulturens indflydelse på, omend forskellige kulturer, at få tingene gjort. Dette betyder, at vi skal hylde forskellige kulturer, omfavne mangfoldighed og sikre, at vores medarbejderbase afspejler dette. Min opgave er altid at se på forretningssituationen, at se på, hvordan vi griber tingene an, at sikre, at vi nedbryder barrierer, og at vi bringer den mangfoldighed i tankegange, som jeg netop tilføjede til ligningen.

Dexter: ERG'er spiller en afgørende rolle i vores forpligtelse til at skabe en mangfoldig og innovativ arbejdsplads. I denne sammenhæng, hvad er din vision og dine planer i samarbejdet med andre for virkelig at sikre, at fremtiden for EcoEssence fortsætter ad en vej til for alvor at påvirke vores underrepræsenterede befolkninger og også vores sorte og afroamerikanske medarbejdere?

Nick: Fra min stol, har jeg mulighed for at give støtte til EcoEssence både ud fra et bidragssynspunkt og også fra et marketingsynspunkt. Vi har talt om behovet for hjælp til marketingkommunikation og andre ting, som IT-support, som vi kan tage fat på for at få EcoEssence-brandet ud i virksomheden, så vi kan påvirke mange flere personer. Jeg synes, at gruppens ledere har gjort et vidunderligt stykke arbejde med at vejlede EcoEssence. Min opgave er at supplere dem.

Dexter: Nick, når vi tænker over det, så har du spillet mentorrollen ret ofte i din karriere. Hvorfor er det vigtigt for ledere virkelig at spille den mentor-sponsorrolle?

Nick: Det er et godt spørgsmål. Jeg får meget ud af det, og jeg får en masse energi af det. Jeg får lov til at møde en masse mennesker i virksomheden, og jeg kommer til at tale med en masse medarbejdere om, hvor de er i deres karriere, hvor de vil hen, og jeg får en enorm tilfredsstillelse ud af at hjælpe den næste generation af ledere i denne virksomhed til at lede denne virksomhed.

Helt ærligt, så er det noget af det bedste ved mit job, og jeg føler, som jeg sagde før, på dette tidspunkt i min karriere, at det er noget, jeg gerne vil gøre.

For at lytte til hele IMPACTful Dialogues-samtalen, lyt på Storyboard.

Relaterede nyheder