McLaren Racing annoncerer Ecolab som officiel partner for McLaren Formel 1-team

08. februar 2024
McLaren Formula 1 Team and Ecolab logos on a greenery and water background around the McLaren headquarters

McLaren Technology Center i Surrey, England, er hjemsted for Ecolabs nye partner, McLaren Formel 1 1 Racing Team.

8. februar 2024

McLaren Racing annoncerede i dag Ecolab som officiel partner for McLaren Formel 1-teamet for sæsonen 2024 og fremover.

Ecolab, som er verdensførende indenfor løsninger og services til vand, hygiejne og infektionsforebyggelse, vil støtte McLaren på deres bæredygtighedsmission og -rejse mod netto-nul-emissioner.

Det flerårige partnerskab med Ecolab vil understøtte udviklingen af et Sustainable Aviation Fuel-program (SAF) for at accelerere McLarens overordnede strategi med at dekarbonisere sin Formel 1-logistik og -drift. Organisationerne vil samarbejde om at inkorporere SAF i opfyldelsen af McLarens netto-nul-forpligtelse om at halvere emissioner med 2030 og nå netto-nul inden 2040.

Ecolab-branding vil være med på team-udstyret til McLarens Formel 1-kørere Lando Norris og Oscar Piastri i 2024-sæsonen.

Zak Brown, CEO, McLaren Racing, sagde:

"Vi er glade for at byde Ecolab velkommen til McLaren Racing-familien, og dette er et partnerskab bygget på fælles mål. Den tidlige indførelse af Sustainable Aviation Fuel er et stort skridt fremad i vores bestræbelser på at foretage positive klimahandlinger, og dette samarbejde vil gøre os i stand til at udforske pålidelige muligheder for at reducere emissionerne fra vores racelogistik. Det er også et signal til luftfartsindustrien om, at der er efterspørgsel efter, at de accelererer deres dekarboniseringsplaner og øger udbuddet af SAF."

Christophe Beck, Chairman & CEO, Ecolab, sagde:

"Ecolabs 48.000 partnere i mere end 170 lande elsker at være en del af et højtydende team, der leverer til kunderne. ​​​​​​​Partnerskabet med McLaren vil hjælpe os med at anerkende vores partnere for deres bidrag til vores kommercielle succes, samtidig med at vi skaber nye måder, hvorpå vi kan arbejde sammen om fælles teknologi-, innovations- og bæredygtighedsmål."


For yderligere information, kontakt venligst:

Nigel Glennie, SVP Global Communications, Ecolab
MediaRelations@ecolab.com / +1 651 250 4724
 
Fran Campbell, Communications Executive, McLaren Racing
fran.campbell@mclaren.com / +44 (0) 7442 692 253
 

Om McLaren Racing

McLaren Racing blev grundlagt af racerkøreren Bruce McLaren i 1963. Holdet deltog i sit første Formel 1-løb i 1966. McLaren har siden vundet 20 Formel 1 verdensmesterskaber, 183 Formel 1 grand prix, Indianapolis 500 tre gange og Le Mans 24-timer i første forsøg.  
 
McLaren Racing konkurrerer på tværs af fem raceserier. Holdet konkurrerer i FIA Formel 1 World Championship med McLaren F1-kørerne Lando Norris og Oscar Piastri, NTT INDYCAR SERIES med Arrow McLaren-kørerne Pato O'Ward, Alexander Rossi og David Malukas, ABB FIA Formel E World Championship med NEOM McLaren Formula E Team-kørerne Jake Hughes og Sam Bird, og Extreme E Championship som NEOM McLaren Extreme E Team. Holdet konkurrerer også i F1 Sim Racing Championship som McLaren Shadow efter at have vundet 2022 Constructors' and Drivers' Championships. 
 
McLaren lægger sig forrest, når det gælder bæredygtighed i sporten og har underskrevet FN's Sports for Climate Action Commitment. De forpligter sig til at opnå netto-nul inden 2040 og fremme en mangfoldig og inkluderende kultur i motorsportsindustrien. 

Om Ecolab

Ecolab (NYSE:ECL), en betroet partner for millioner af kunder og verdensførende indenfor bæredygtighed, tilbyder løsninger og tjenester indenfor vand, hygiejne og infektionsforebyggelse, som beskytter mennesker og livsvigtige ressourcer. Med udgangspunkt i et århundredes innovation har Ecolab en årlig omsætning på 14 milliarder USD, beskæftiger mere end 48.000 partnere og opererer i mere end 170 lande verden over. Virksomheden leverer omfattende videnskabsbaserede løsninger, datadrevet indsigt og service i verdensklasse for at fremme fødevaresikkerheden, opretholde rene og sikre miljøer og optimere brugen af vand og energi. Ecolabs innovative løsninger forbedrer driftseffektivitet og bæredygtighed for kunder på markeder indenfor fødevarer, sundhedspleje, biovidenskab, hoteller og industri.

Relaterede nyheder