Ecolab udnævnt til en af verdens mest etiske virksomheder for 18. år i træk

04. marts 2024
Graphic recognizing Ecolab as one of the World’s Most Ethical Companies

Ecolab er blot en af seks organisationer, der har vundet titlen hvert år siden prisens start

Ecolab Inc., er verdensførende indenfor bæredygtighed og tilbyder løsninger og tjenester til vand, hygiejne og infektionsforebyggelse, som beskytter mennesker og livsvigtige ressourcer, meddelte i dag, at de er blevet kåret som en af World's Most Ethical Companies af Ethisphere , som er verdensførende inden for definition og fremme af standarderne for etisk forretningspraksis. Ecolab har vundet titlen i 18 på hinanden følgende år siden Ethispheres første prisoverrækkelse i 2007.

"Hos Ecolab anser vi etisk forretningspraksis for at være en hjørnesten i, hvad det vil sige at være en ansvarlig og profitabel virksomhed," sagde Christophe Beck, bestyrelsesformand og CEO, Ecolab. "Vores forpligtelse til at gøre det rigtige og gøre det godt, er grundlaget for, at vi er i stand til at leve op til vores løfter og udvide vores positive indflydelse på verden."

Ecolab stræber efter at arbejde etisk, ansvarligt og bæredygtigt, og virksomhedens 48.000 medarbejdere er urokkelige i deres forpligtelse til at opretholde de højeste juridiske og etiske standarder. Ecolab Code of Conduct skitserer de principper og etiske værdier, som virksomheden forventer, at alle medarbejdere overholder, når de handler på firmaets vegne. Værdierne afspejlet i adfærdskodeksen hjælper Ecolab med fortsat at få succes på en stadig mere konkurrencepræget global markedsplads.

Ved udvælgelsen af sin liste World's Most Ethical Companies udfører Ethisphere kvalitative og kvantitative vurderinger af virksomheder på tværs af fem kategorier. Dets proprietære vurderingssystem, kaldet Ethics Quotient® (EQ), bruger et spørgeskema med mere end 200 spørgsmål designet til at indsamle data om etisk kultur, etik og compliance-programmer, virksomhedernes sociale ansvar og programmer for samfundsindflydelse og andre aspekter af en etisk organisation på en måde, der er konsekvent og standardiseret.

Besøg: worldsmostethicalcompanies.com/honorees for at få adgang til den komplette liste over Ethispheres 2024 mest etiske virksomheder i verden.

Om Ecolab

Ecolab (NYSE:ECL), en betroet partner for millioner af kunder og verdensførende indenfor bæredygtighed, tilbyder løsninger og tjenester indenfor vand, hygiejne og infektionsforebyggelse, som beskytter mennesker og livsvigtige ressourcer. Med udgangspunkt i et århundredes innovation har Ecolab en årlig omsætning på 15 milliarder USD, beskæftiger mere end 48.000 partnere og opererer i mere end 170 lande verden over. Virksomheden leverer omfattende videnskabsbaserede løsninger, datadrevet indsigt og service i verdensklasse for at fremme fødevaresikkerheden, opretholde rene og sikre miljøer og optimere brugen af vand og energi. Ecolabs innovative løsninger forbedrer driftseffektivitet og bæredygtighed for kunder på markeder indenfor fødevarer, sundhedspleje, biovidenskab, hoteller og industri.

www.ecolab.com

Følg os på LinkedIn @Ecolab, Twitter @Ecolab, Instagram @Ecolab_Inc og Facebook @Ecolab.

Om Ethisphere

Ethisphere® er verdensførende inden for definition og styrkelse af standarderne for etisk forretningsskik, som driver virksomhedens særpræg, tillid til markedet og virksomhedssucces. Ethisphere har dyb ekspertise i at måle og definere etiske kernestandarder ved hjælp af datadrevet viden, der hjælper virksomheder med at forstærke virksomhedens særpræg. Ethisphere hædrer suveræne præstationer gennem sit anerkendelsesprogram for World's Most Ethical Companies®, og tilbyder et fællesskab af brancheeksperter med Business Ethics Leadership Alliance (BELA) og fremviser trends og bedste praksis inden for etik med Ethisphere Magazine. Ethisphere hjælper også med at fremme virksomhedens resultater gennem datadrevne vurderinger, benchmarking og vejledning. Flere oplysninger om Ethisphere kan findes på https://www.ethisphere.com.

(ECL-C)

Kyle Kapustka

612-708-4304

MediaRelations@Ecolab.com

Kilde: Ecolab Inc.

Relaterede nyheder