Ecolab introducerer fra Affald til Tekstiler med nye professionelle rengøringstekstiler, lavet af 100 procent genbrugsfibre

Ecolab prioriterer som organisation menneskers, planetens og virksomheders sundhed, og med deres nye professionelle rengøringstekstiler lavet af 100 procent genbrugsfibre og -bomuld er målet at sætte planetens sundhed i højsædet.

den 15. april 2024
Group of sustainable mops and cloths

Flade mopper fra Ecolabs serie Rasant® Planet og Polifix Microclin Planet mikrofiberklude.

Ægte professionel rengøring omfatter alle komponenter i rengøringscyklussen. Udstyr af høj kvalitet, uddannede teams og innovative og bæredygtige processer hjælper med at opnå fremragende rengøringsresultater fra start til slut. Det er præcis derfor, Ecolab har udviklet en ny serie af rengøringstekstiler, der er lavet helt af 100 procent genbrugsfibre. 'Fra Affald til Tekstil' er credoet, som Ecolabs udviklingsteam fokuserer på for at matche de høje forventninger til ydeevne, hygiejne og holdbarhed med løftet om mere bæredygtighed. Med den nye serie Rasant® Planet fås Ecolabs fire mest populære Rasant® flade mopper nu også i genbrugsfiber! Derudover introducerer Ecolab også Polifix microclin planet-serien, den nye tilføjelse til mikrofiberkludene i Polifix-serien. 

De nye mopper i Rasant® Planet-serien har fremragende glide- og håndteringsmekanismer, hvilket gør aftørring og rengøring af forskellige gulve og overflader let og effektiv. Rasant® Planet-moppen introducerer et stort antal løkkerækker, hvilket sikrer forlænget og bæredygtig levetid. Rasant® Basic Planet inkorporerer grå kanttape for høj tekstilstabilitet. Rasant® Micro Top Planet integrerer en fuldt dækket overflade af mikrofiberplys på alle sider, såvel som dæklag, som forenkler rengøringen af hjørner og kanter og giver øget moppestabilitet. Rasant® Micro Basic Planet har fuldt dækket overflade af mikrofiberplys og en blåmeleret farve, som forhindrer gråning af tekstilet og giver produktet et renere og mere hygiejnisk udseende. 

De nye Polifix microclin planet klude er lavet af 100 procent genanvendt mikrofiber. Kludene sørger for stor vandabsorption og snavsbæreevne på grund af deres vægt, og har en stærk kantlinje for maksimal tekstilstabilitet, hvilket giver sikker og hygiejnisk overfladerengøring.

Begge produktlinjer indeholder farvekodning, så du ved præcis, hvilke forskellige anvendelsesområder, der er bedst for hvert enkelt produkt, og derved undgår krydskontaminering. Alle nye mopper og klude er blevet grundigt og intensivt testet på Ecolabs forsknings- og udviklingscenter i Monheim, Tyskland og har bestået mere end 500 (for mopperne) og 1000 (for kludene) testvaske med topkarakterer, når det gælder krympning, vandabsorptionskapacitet og kvm-ydelse, og det viser den ægte holdbarhed og robusthed af det genbrugte tekstilstof. 

Sammenlignende forskning viser også, at de nye genanvendte tekstilfibre under produktionen i modsætning til ikke-genanvendte fibre skaber op til 33 procent mindre CO2-emissioner, samtidig med at de også forbruger op til 20} procent mindre vand og bruger op til 25 procent mindre energi. 

Den nye serie af genbrugte rengøringstekstiler forventes at modtage en ekstern økologisk certificering i løbet af 2024. Som verdensførende inden for vand, hygiejne og infektionsforebyggelse og en af de største fortalere for bæredygtighed, kender Ecolab vigtigheden af at adressere bæredygtighed på tværs af hele forsyningskæden. Og med disse nye genbrugstekstiler gør Ecolab netop det.

Mere om vores Rasant® Planet MopperMere om vores Polifix microclin planet klude

 

Relaterede nyheder