Ecolab udgiver 2023 Vækst- og Indvirkningsrapport, der viser fremskridt hen imod at skabe 2030 Positiv Indvirkning

21. maj 2024
Nature and water

Ved at bevæge sig fremad, hurtigere, sammen med kunderne, arbejder Ecolab på at hjælpe med at opbygge en positiv fremtid.

Ecolab Inc., en global leder indenfor bæredygtighed, der tilbyder løsninger og tjenester til vand, hygiejne og forebyggelse af infektioner, udgav i dag sin 2023 Vækst- og Indvirkningsrapport, som dokumenterer virksomhedens præstationer indenfor økonomiske, miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige forhold og viser virksomhedens fremskridt hen imod en vision om at skabe 2030 Positiv Indvirkning.

I mere end et århundrede har Ecolab udnyttet innovativ teknologi til at opnå positive forretnings- og bæredygtighedsresultater, hvilket har fremmet profitabel vækst for kunderne og deres egen drift. I dag består denne forpligtelse stadig, da Ecolab fortsætter med at skabe en positiv indvirkning og samtidig forbedre rentabiliteten.

"Ecolab ser en fremtid, der er netto positiv, hvor virksomheder kan opnå vækst både på deres bundlinjer og deres positive indvirkning på verden," sagde Christophe Beck, bestyrelsesformand og CEO, Ecolab. "Vi leverede vores hidtil bedste år i 2023, og vores nye vækst- og indvirkningsrapport illustrerer, hvordan samarbejde med kunder og partnere hjælper med at opbygge en positiv fremtid."

Ecolab integrerer sit engagement i menneskers, planetens og virksomhedens sundhed i hele sit produkt- og serviceudbud. Ved at udnytte videnskabsbaserede løsninger, datadreven indsigt og service i verdensklasse forbedrer virksomheden sin egen forretning, samtidig med at den skaber fælles værdi og positive resultater for kunderne.

I 2023 arbejdede Ecolab sammen med kunder for at hjælpe med at:

  • Spare 226 milliarder gallons vand, svarende til drikkevandsbehovet for 782 millioner mennesker;
  • Sørge for sikker mad til 1,4 milliarder mennesker;
  • Vaske 60 millioner hænder; og
  • Undgå 3,8 millioner tons drivhusgasemissioner.

Mens Ecolabs mest betydningsfulde indflydelse er gennem dets arbejde med kunderne, går virksomheden også foran med et godt eksempel i sine operationer og lokalsamfund. I 2023 overgik Ecolab sine operationelle klima- og vandmål og gjorde betydelige fremskridt med at reducere drivhusgasemissioner og fremme vandforvaltning i jagten på at opnå en netto positiv vandpåvirkning. Yderligere præstationer omfatter:

Ecolabs 2023 Vækst- og Indvirkningsrapport afspejler virksomhedens forpligtelse til at skabe 2030 Positiv Indvirkning og bekræfter, at prioritering af bæredygtighed kan skabe en konkurrencefordel for virksomhedens resultater og større indvirkning.

Besøg https://www.ecolab.com/corporate-responsibility/growth-and-impact-report for at læse mere om Ecolabs Vækst- og Indvirkningsrapport. Besøg https://www.ecolab.com/corporate-responsibility/2030-positive-impact for at få mere at vide om Ecolabs 2030 Positiv Indvirkning.

Om Ecolab

Ecolab (NYSE:ECL), en betroet partner for millioner af kunder og verdensførende indenfor bæredygtighed, tilbyder løsninger og tjenester indenfor vand, hygiejne og infektionsforebyggelse, som beskytter mennesker og livsvigtige ressourcer. Med udgangspunkt i et århundredes innovation har Ecolab en årlig omsætning på 15 milliarder USD, beskæftiger mere end 48.000 partnere og opererer i mere end 170 lande verden over. Virksomheden leverer omfattende videnskabsbaserede løsninger, datadrevet indsigt og service i verdensklasse for at fremme fødevaresikkerheden, opretholde rene og sikre miljøer og optimere brugen af vand og energi. Ecolabs innovative løsninger forbedrer driftseffektivitet og bæredygtighed for kunder på markederne fødevarer, Healthcare, Life Sciences, hoteller og industrier. www.ecolab.com

Følg os på LinkedIn @Ecolab, Twitter @Ecolab, Instagram @Ecolab_Inc og Facebook @Ecolab.

(ECL-C)

Kyle Kapustka

612-708-4304

MediaRelations@Ecolab.com

Kilde: Ecolab Inc.

 

Relaterede nyheder