Ecolab fortsætter med at investere i banebrydende AI-løsninger til catering-drift

Den 04. juni, 2024
A man's hands pointing at a tablet screen's graphics

Med udgangspunkt i et århundredes innovation og 30+ års digital ekspertise arbejder Ecolab dedikeret for at udvikle catering-branchen for at støtte vores kunder bedre. Ved det nyligt afholdte National Restaurant Association Show i Chicago fremviste virksomheden en komplet pakke af kundeløsninger til både gæste- og tilberedningsområder, som repræsenterer fremtiden for Fastfood (Quick Service Restaurant (QSR))-branchen - omfattende alt fra EcoSures tilbud indenfor varemærkebeskyttelse til det seneste indenfor Miso Robotics-teknologi.

I dag glæder det os at dele nyheden om, at Ecolab investerer i New Zealand-baserede Fingermark - en virksomhed, der tilbyder brancheførende computervision- og selvbestillingsteknologi til catering-kunder. Denne nye investering vil forbinde begge virksomheder med langsigtede AI-strategier, der vil hjælpe med at forme branchens fremtid - strategier, der kan forbedre restaurantprocesser, afbøde mangel på arbejdskraft og overgå kundernes forventninger.

"I mere end 100 år har Ecolab arbejdet på at hjælpe vores hotel- og catering-kunder med at nå deres mål for drift og bæredygtighed," siger Chris Loflin, Senior Vice President & General Manager Global QSR. "Samarbejdet med Fingermark vil hjælpe os med at imødekomme moderne driftsudfordringer og begynde at leve op til løftet om AI- og computervisionsteknologi i stor skala for vores globale QSR-kunder."

Fingermark blev grundlagt i 2006 med en vision om at hjælpe virksomheder med at forbedre deres operationelle effektivitet. Siden da har virksomheden fastholdt fokus på at forblive på toppen af ​​banebrydende teknologiløsninger, der kan øge hastigheden og effektiviteten for QSR'er i hele verden.

"Dette er kun starten på vores samarbejde med Ecolab, og sammen kan vi spille en afgørende rolle i de langsigtede strategier for QSR-markedet," siger Luke Irving, grundlægger og administrerende direktør i Fingermark. "Dette er et ægte samarbejde, der vil hjælpe begge virksomheder med bedre at betjene globale QSR-kunder, samt yderligere fastslå Fingermarks voksende renommé."

Ecolab tror på, at Fingermarks portefølje af løsninger kan hjælpe restauranter med at anvende AI på tværs af de forskellige operationer i gæste- og tilberedningsområderne, så deres medarbejderstab bedre kan styre spidsbelastningsperioder og levere exceptionel kundeservice.

Mere information om denne investering vil blive delt med Ecolabs account managers, efterhånden som oplysningerne bliver tilgængelige. For flere detaljer om Fingermark og dets løsninger, besøg venligst deres hjemmeside på fingermark.ai.

"Samarbejdet med Fingermark vil hjælpe os med at imødekomme moderne driftsudfordringer og begynde at leve op til løftet om AI- og computervisionsteknologi i stor skala for vores globale QSR-kunder."

Chris Loflin

Ecolab Senior Vice President & General Manager Global QSR

Relaterede nyheder