Ecolab hædret med Executive Leadership Councils 2024 Corporate Award for enestående engagement i mangfoldighed, ligestilling og inklusion

Prisen anerkender Ecolabs enestående engagement i initiativer og lederskab inden for mangfoldighed, ligestilling og inklusion med henblik på at videreudvikle en inkluderende virksomhedskultur.

19. september, 2024
A group of Ecolab associates participating in the employee-led Black Leaders Forum event.

Ecolab Inc., som er verdensførende indenfor bæredygtighed, og tilbyder løsninger og services til vand, hygiejne og infektionsforebyggelse, som beskytter mennesker og livsvigtige ressourcer, meddelte i dag, at virksomheden vil blive hædret med The Executive Leadership Councils (ELC) 2024 Corporate Award ved ELC Recognition Gala 3. oktober 2024, på Marriott Marquis i Washington, D.C.

"I mere end 100 år har Ecolabs stab set muligheder, hvor andre har set udfordringer," sagde Christophe Beck, bestyrelsesformand og CEO for Ecolab. "ELC har inspireret os til at skabe muligheder for talenter blandt vores sorte medarbejdere og fremme åben dialog med topledere på tværs af vores organisation. Vi vokser hurtigt og sætter rekorder med det mest mangfoldige og engagerede team nogensinde, hvilket viser, at forretningssucces, innovation og vækst er uløseligt forbundet med diversitet, ligestilling og inklusion."

ELC Corporate Award hylder virksomheder, der eksemplificerer de højeste standarder for partnerskab, samarbejde og engagement i mangfoldighed, ligestilling og inklusion. Ecolab er blevet anerkendt for sin omfattende indsats for at skabe en inkluderende kultur. Ecolab mestrer forskellige stemmer i alle facetter af sin forretning, fra at tiltrække og dyrke toptalent til at handle med deres kunder og leverandører.

"Ecolabs dedikation til at skabe en arbejdsplads, hvor mangfoldighed, ligestilling og inklusion ikke bare er værdier, men daglig praksis, sætter et stærkt eksempel for erhvervslivet," siger Michael C. Hyter, præsident og CEO for The Executive Leadership Council. "Deres engagement i at fremme en inkluderende kultur, hvor alle føler sig bestyrket i at vise deres autentiske jeg på arbejde, har haft en varig indflydelse i deres organisation og udenfor. ELC er beæret over at anerkende Ecolabs lederskab i at fremme bæredygtige DEI-fremskridt."

Anerkendelsen bekræfter Ecolabs engagement i at fremme en tilhørskultur. I forståelsen af, at succes er drevet af en mangfoldig, ligeværdig og inkluderende arbejdsstyrke, sigter Ecolab efter at indlejre en inklusionskultur i måden, de tiltrækker og dyrker toptalent, udvikler og promoverer mennesker, driver forretning med kunder og leverandører og fremmer lige adgang til muligheder inden for de fællesskaber, den betjener, som understreget i dens 2023 Vækst- og indvirkningsrapport.

I det sidste år har Ecolab styrket vækst og løftet medarbejderoplevelsen ved at fremme en inkluderende kultur gennem værktøjer og ressourcer til kritiske samtaler og læring, såsom DEI Foundations Learning Program og Inclusion Workshop. Virksomheden prioriterer en inkluderende kultur i sin forsyningskæde og på sine produktionssteder, med fokus på talentmobilitet og fremme af et miljø præget af tillid, respekt, empati og samarbejde gennem Engagement- & Inklusions-teams. Ecolab sætter energi til sin kommercielle side gennem Commercial Diverse Talent Academy, der støtter en bred vifte af salgs- og servicemedarbejdere ved at investere i inkluderende teams og udnytte forskellige perspektiver for vækst og udvikling. Derudover styrker et effektfuldt Employee Resource Group (ERG)-program en inkluderende kultur, og bidrager til robust vækst i ERG-medlemskab og understreger Ecolabs engagement i alle menneskers velvære.

​​​​​​​Vi vokser hurtigt og sætter rekorder med det mest mangfoldige og engagerede team nogensinde, hvilket viser, at forretningssucces, innovation og vækst er uløseligt forbundet med diversitet, ligestilling og inklusion."

Christophe Beck

Bestyrelsesformand og CEO for Ecolab


Om Ecolab

Ecolab (NYSE:ECL), en betroet partner for millioner af kunder og verdensførende indenfor bæredygtighed, tilbyder løsninger og tjenester indenfor vand, hygiejne og infektionsforebyggelse, som beskytter mennesker og livsvigtige ressourcer. Med udgangspunkt i et århundredes innovation har Ecolab en årlig omsætning på 15 milliarder USD, beskæftiger mere end 46.000 partnere og opererer i mere end 170 lande verden over. Virksomheden leverer omfattende videnskabsbaserede løsninger, datadrevet indsigt og service i verdensklasse for at fremme fødevaresikkerheden, opretholde rene og sikre miljøer og optimere brugen af vand og energi. Ecolabs innovative løsninger forbedrer driftseffektivitet og bæredygtighed for kunder på markeder indenfor fødevarer, sundhedspleje, biovidenskab, hoteller og industri.

www.ecolab.com

Følg os på LinkedIn @Ecolab, Instagram @Ecolab_Inc og Facebook @Ecolab.



Om The Executive Leadership Council

Executive Leadership Council åbner muligheder for udvikling af sorte ledere for positivt at påvirke erhvervslivet og vores lokalsamfund. ELC er grundlagt i 1986 og består af mere end 800 nuværende og tidligere sorte administrerende direktører, ledende medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer, der er engageret i at øge antallet af globale sorte direktører i topledelser, i virksomhedsbestyrelser, og i globale virksomheder.

 

Relaterede nyheder