Soluscope MDR-certificering af portefølje og anlæg til automatiseret efterbehandling af endoskoper

Ecolabs løsninger og anlæg til efterbehandling af endoskoper er blandt de første til at opfylde den strenge europæiske forordning for medicinsk udstyr.

03. september, 2024
Soluscope office front view

Ecolab, som er verdensførende indenfor bæredygtighed, og tilbyder løsninger og services til vand, hygiejne og infektionsforebyggelse, som beskytter mennesker og livsvigtige ressourcer, meddeler stolt, at de har modtaget certificeringen i henhold til EU's forordning om medicinsk udstyr 2017/745 (EU MDR) for sit Soluscope-anlæg og -portefølje. Denne præstation demonstrerer, at det Soluscope-brandede medicinske udstyr opfylder strenge sikkerheds- og resultatkrav fastsat af EU's tilsynsmyndigheder.

Ecolab gennemgik en grundig evaluering af deres sikkerhed, kvalitet og overholdelse af kliniske krav som en del af certificeringsprocessen. Strenge afprøvninger, samt løbende overvågning sikrer, at vores enheder konsekvent lever op til de højeste standarder.

Ved at overholde MDR-forordningen har vi styrket processer for at sikre det højeste niveau af overvågning og kontrol af det medicinske udstyr, som vi producerer og distribuerer, og levere kvalitetsløsninger til sundhedsfaciliteter over hele verden. Certificeringen styrker vores forpligtelse til kvalitet, patientsikkerhed og regulatorisk ekspertise.

"Denne første MDR-certificering af vores Soluscope-portefølje baner vejen for et sæt CE-mærkede innovationer, som vi vil lancere i de kommende måneder. Det giver et stempel af kvalitet og sikkerhed til de hundredvis af sundhedsfaciliteter, vi samarbejder med"

Christophe Duhayer

Senior Vice President og General Manager, Ecolab Healthcare Europe

 

Den første løsning, der lanceres under denne nye MDR-certificering, er Serie XS, en eksklusiv automatiseret løsning til små endoskoper, der tilbyder en hurtig ISO15883-1&4-valideret cyklus inkl. fuld sporbarhed for at reducere risikoen for kontaminering. 

Ecolabs MDR-certificering af Soluscope-porteføljen vil fortsætte med at understøtte dens fortsatte vækst i sektoren for automatiseret efterbehandling af endoskoper, og styrke dens globale ekspansion. 

 

Relaterede nyheder