550x310_GroupB

Aquanomic tøjvaskeprogrammet

Rent og hvidt. Blødt og frisk. I ønsker de rene, hvide, bløde og friske resultater, som gæster forventer – fra første gang, linned vaskes. Aquanomic tøjvaskeprogram giver vedvarende resultater af høj kvalitet, hvilket betyder væsentlige energibesparelser i forhold til normale vasketøjsprogrammer, så jeres bundlinje forbedres. Uanset hvilke behov og udfordringer, I har med hensyn til vask, kan Ecolab tilbyde en komplet vaskeløsning, der er med til at reducere antallet af tilfælde, hvor der skal vaskes to gange, samtidig med at linnedets levetid forlænges.

Den sikre og enkle tilgang til suveræne resultater

Aquanomic er det nyeste revolutionerende gennembrud inden for vaskinnovation og er med til at forbedre kvaliteten, sikkerheden, pålideligheden og den driftsmæssige effektivitet af jeres vask. Tag driften af jeres vask til det næste niveau ved at styre omkostninger, maksimere resultater og beskytte jeres omdømme med Aquanomic.

 

Aquanomic – den komplette vaskeløsning

Aquanomic er den komplette vaskeløsning, som er udviklet til at levere resultater i verdensklasse og  som løser jeres største vaskeriudfordringer

  • Leverer ensartede resultater af høj kvalitet
  • Meddeler, når der afviges fra jeres procedurer
  • Gør vask mere enkel og sikker for dig og dine medarbejdere
  • Mindsker emballageaffald med op til 70 %
  • Kan reducere jeres omkostninger til vand og energi
Aquanomic Brochure cover

Brochure for Aquanomic ​​​​​​​tøjvaskeprogram

For at få yderligere oplysninger om produktet og mere viden om, hvordan Aquanomic tøjvaskeprogrammet kan forbedre jeres tøjvasks operationelle effektivitet i jeres vask, download venligst produktbrochuren nedenfor.

Ecolab Healthcare mailing list registration

Nyhedsbrev

Skriv jer op på vores mailingliste i dag og hold jer opdaterede på vores nyeste innovationer, forskning, tips, events og services, som hjælper med at holde jeres miljø rent og sikkert, effektivisere driften og opnå jeres mål for bæredygtighed.