Bioquell accessories including biological indicators, chemical indicators, and hydrogen peroxide.

Bioquell produkter:
Indikatorer og hydrogenperoxidløsninger

Ecolabs Bioquell-teknologi er designet til at levere komplet 6-log-udryddelse i ethvert lukket område. Hovedkraften bag alle vores bio-dekontamineringsløsninger er Bioquell HPV-AQ, en 35 % vandholdig hydrogenperoxidopløsning.

Bioquells proprietære teknologi omdanner dette til hydrogenperoxiddamp, som dræber mikrobiologisk forurening på de pågældende overflader. Bioquell biologiske indikatorer (BI) og kemiske indikatorer (CI) hjælper dig med at bekræfte, at en bio-dekontamineringscyklus har været effektiv.

Kemiske indikatorer på stuer (CI'er)

Kemiske indikatorer på stuer (CI'er)

Bekræft, at en Bioquell-cyklus har opnået den forventede dampfordeling og eksponeringsydelse med disse letaflæselige kemiske indikatorer. En kemikaliestrimmel reagerer på en Bioquell-cyklus og ændrer farve for at korrelere med cyklussens forventede effekt. Til brug på stuer og lukkede områder på 10 m3 og større.

Download:

 
Isolator CI Chemical Indicator

Isolator kemiske indikatorer (CI'er)

Disse hurtigaflæste kemiske indikatorer er til lukkede områder, der er mindre end 10 m3. Bruges ved dekontaminering af isolatorer, BSC'er, påfyldningslinjer eller små områder såsom gange og MAL'er for hurtigt at bekræfte pågældende dampfordeling og eksponeringsydelse.  

Download:

 
Bioquell CI datascanner

Bioquell CI datascanner

Brug denne scanner med Bioquell CI til forbedret registrering og rapportering. Skub blot den anvendte CI ind i datascanneren for at fastslå, at cyklussen opnåede den forventede dampfordeling og eksponeringsydelse. Få det kvantificerbare revisionsklare resultat uden manuel dataindtastning.

Download:

 
Bioquell Biologiske indikatorer

Biologiske indikatorer (BI'er)

Vores biologiske indikatorer (BI'er) er specielt designet til bio-dekontamineringsprocessen med Bioquell hydrogenperoxiddamp. Hver BI er inokuleret med branchestandards Geobacillus stearothermophilus endosporer for at bekræfte, at en cyklus har opnået en 6-log sporicid reduktion.

Download:

 
Bioquell Hydrogen Peroxide Sterilant

Bioquell HPV-AQ

Bioquell HPV-AQ er en 35 % vandholdig hydrogenperoxidopløsning af høj kvalitet og renhed. Denne peroxid er designet til brug med Bioquell-teknologi og har kun én aktiv ingrediens og opfylder lovgivningsmæssige standarder verden over. For øget sikkerhed og sporbarhed, kan vores peroxidflasker spores med RFID-tags, hvilket sikrer, at der kun bruges godkendt peroxid.

Download: