Clean and vibrant carpets of a busy hotel lobby after receiving commercial carpet cleaning products.

Ecolabs løsninger til rengøring af gulvtæpper

Løsninger til rengøring af gulvtæpper i industrivirksomheder, service og on-site undervisning for at hjælpe jer med at få jeres gulvtæpper til at se ud som nye. Vælg mellem vores serie af brancheførende kommercielle rengøringsmidler, plet- og lugtfjernere, med mere. 

Vores brancheførende kommercielle rengøringsmidler og løsninger, service og træning på stedet kan hjælpe jer med at pleje jeres investering og holde tæpperne så gode som nye.

Daglig tæpperengøring

Gæsterne bedømmer jeres forretningssted ud fra gulvtæppernes rene udseende samt deres lugt. Derfor er daglig rengøring den vigtigste del af gulvtæppeplejen. Ordentlige indgangsmåtter er den første forsvarslinje og den bedste måde, hvorpå man kan forhindre snavs i at nå ind på gulvtæppet. Jævnlig støvsugning og hurtig fjernelse af pletter beskytter mod fiberskadende snavs og uindbydende pletter og lugte.

Periodisk og grundig rengøring af tæpper

Ecolabs kommercielle rengøringsmidler og løsninger giver en lys og ensartet fremtoning med minimal nedetid. Fantastisk til områder med megen trafik, der forlænger tiden mellem genoprettende rengøringer. Når det ikke længere er nok med periodisk rengøring af gulvtæppet, er det nødvendigt med grundig rengøring for at fjerne snavs og skidt helt ned til gulvtæppets bund.

Specialløsninger til rengøring af tæpper og gulve

Ecolab tilbyder en bred vifte af kommercielle rengøringsmidler og løsninger til gulvtæpper, der vedligeholder tæppet over tid og samtidig minimerer sikkerhedsspørgsmål vedrørende medarbejdere og gæster. 

Ecolab Healthcare mailing list registration

Nyhedsbrev

Skriv jer op på vores mailingliste i dag og hold jer opdaterede på vores nyeste innovationer, forskning, tips, events og services, som hjælper med at holde jeres miljø rent og sikkert, effektivisere driften og opnå jeres mål for bæredygtighed.