Clean Commercial Carpet in a Hotel Lobby

Ecolabs løsninger til rengøring af gulvtæpper

Løsninger til rengøring af gulvtæpper i industrivirksomheder, service og on-site undervisning for at hjælpe jer med at få jeres gulvtæpper til at se ud som nye. Vælg mellem rengøringsmidler, pletfjernere, lugtfjernere med mere til gulvtæpper i erhvervsomgivelser. 

Vores brancheførende services og løsninger til rengøring af tæpper, samt undervisning på stedet kan hjælpe jer med at vedligeholde jeres investering og få tæpperne til at se ud som nye.

Daglig tæpperengøring

Gæsterne bedømmer jeres forretningssted ud fra gulvtæppernes rene udseende samt deres lugt. Derfor er daglig rengøring den vigtigste del af gulvtæppeplejen. Ordentlige indgangsmåtter er den første forsvarslinje og den bedste måde, hvorpå man kan forhindre snavs i at nå ind på gulvtæppet. Jævnlig støvsugning og hurtig fjernelse af pletter beskytter mod fiberskadende snavs og uindbydende pletter og lugte.

Periodisk og grundig rengøring af tæpper

Ecolabs løsninger til rengøring af gulvtæpper i erhvervsomgivelser hjælper med at skabe et lyst og ensartet udseende med minimal nedetid. Fantastisk til områder med megen trafik for at forlænge tiden mellem genoprettende rengøringer. Når det ikke længere er nok med periodisk rengøring af gulvtæppet, er det nødvendigt med grundig rengøring for at fjerne snavs og skidt helt ned til gulvtæppets bund.

Specialløsninger til rengøring af tæpper og gulve

Ecolab tilbyder en bred vifte af kommercielle løsninger til rengøring af tæpper, som hjælper jer med at vedligeholde tæppet over tid, og samtidig minimere bekymringer om medarbejderne og gæsternes sikkerhed. 

Ecolab Healthcare mailing list registration
Nyhedsbrev

Skriv jer op på vores mailingliste i dag og hold jer opdaterede på vores nyeste innovationer, forskning, tips, events og services, som hjælper med at holde jeres miljø rent og sikkert, effektivisere driften og opnå jeres mål for bæredygtighed.