1. Hjem
  2. Vores løsninger
  3. Vores tilbud
  4. Gulvtæppepleje
CarpetCare1

Rengøringsmidler til gulvtæpper for virksomheder

Løsninger til rengøring af gulvtæpper i industrivirksomheder, service og on-site undervisning for at hjælpe jer med at få jeres gulvtæpper til at se ud som nye. Vælg mellem rengøringsmidler, pletfjernere, lugtfjernere med mere til gulvtæpper i erhvervsomgivelser.

Vores brancheførende løsninger, tjenester og undervisning hos kunden kan hjælpe jer med at blive ved med at få gavn af jeres investering og få jeres gulvtæpper til at se ud som nye gennem lang tid.

DAGLIG RENGØRING

Gæsterne bedømmer jeres forretningssted ud fra gulvtæppernes rene udseende samt deres lugt. Derfor er daglig rengøring den vigtigste del af al gulvtæppepleje. Ordentlige indgangsmåtter er den første forsvarslinje og den bedste måde, hvorpå man kan forhindre snavs i at nå ind på gulvtæppet. Jævnlig støvsugning og hurtig fjernelse af pletter beskytter mod fiberskadende snavs og uindbydende pletter og lugte.

PERIODISK OG GRUNDIG RENGØRING

Ecolabs løsninger til rengøring af gulvtæpper i erhvervsomgivelser hjælper med at skabe et lyst og ensartet udseende med minimal nedetid. Fantastisk til områder med megen trafik for at forlænge tiden mellem genoprettende rengøringer. Når det ikke længere er nok med periodisk rengøring af gulvtæppet, er det nødvendigt med grundig rengøring for at fjerne snavs og skidt helt ned til gulvtæppets bund.

SÆRLIGE LØSNINGER

Ecolab tilbyder en lang række andre løsninger, som kan hjælpe jer med at vedligeholde jeres gulvtæppes udseende i det lange løb. Samtidig minimeres medarbejderes og gæsters bekymringer om sikkerheden.