Sekumatic_Oxivario_2komma8L

Sekumatic™ Oxivario™

Rengøringsaktivator til den oxidative rensning af lægeinstrumenter med alkalisk opløsningsmiddel vha. OXIVARIO™- og OXIVARIO PLUS™-metoden. Kan kombineres med Sekumatic™ FR og Sekumatic™ MultiClean.

Produktdetaljer

Rengøringsaktivator til rengøring med alkalisk opløsningsmiddel.

  • Kraftig rengøringsforstærkning
  • Bredt anvendelsesspektrum
  • til OXIVARIO™-metoden
Vores egenskaber Fordele
Oxidativ rengøringsforstærker Enestående oxidativ rengøringsstøtte til stædige proteinpletter sammen med alkaliske rengøringsmidler
Optimalt sammensatte formuleringskomponenter Kompatibel med de alkaliske rengøringsmidler Sekumatic™ FR og Sekumatic™ MultiClean til instrumenter
Sikker metode Kan bruges i OXIVARIO™- og OXIVARIO PLUS™-metoden. Grundigt testet og lanceret af MIELE virksomheden

Til rengørings- og desinfektionsenheder på det medicinske område. Anvendelig til alle niveauer af vandhårdhed

Tilsætningen sker i Oxivario™-metodens 2. rengøringsfase med en dosis 3,5ml/l Sekumatic™ Oxivario™ i 5ml/l Sekumatic™ FR eller Sekumatic™ MultiClean, og i Oxivario™ Plus-metoden med 7ml/l Sekumatic™ Oxivario™ i 8ml/l Sekumatic™ FR eller Sekumatic™ MultiClean.

I OrthoVario-metoden sker tilsætningen i det 2. rengøringstrin med en dosis på 4ml/l til 3ml/l Sekumatic™ NeutraClean og 1.5ml/l Sekumatic™ FR.

I den efterfølgende skyllefase efter det 2. rengøringstrin neutraliseres alkaliske restkoncentrationer med Sekumatic™ FNZ i en dosis på 1-3ml/l.

Sekumatic™ Oxivario™-/Sekumatic™ FR-/Sekumatic™ MultiClean-opløsningen skal skylles helt af efter kontakt. Brug helt demineraliseret vand (DI) til den endelige skylning og termisk desinfektion.

Følg venligst anvisningerne fra producenten af instrumenterne.

Kun til professionel brug

Sammensætning

Hydrogenperoxidopløsning, fri for overfladeaktive stoffer

Anvend Holdbarhedstid
I beholder1 Indtil den angivne udløbsdato

1
Bemærk følgende for at sikre en korrekt opbevaring af miljøhygiejne og instrumentdesinfektionsmidler: De originale beholdere (beholdere, spande eller flasker) med desinfektionsmiddelkoncentratet (eller pulver) skal opbevares ved temperaturer under 25°C og skal holdes rene og tørre. En kort periode under eller over den angivne opbevaringstemperatur (fx under transport) går ikke ud over effektiviteten. Beholderne skal forsegles tætlukket efter hver brug. Sørg for at koncentratet i beholderen ikke er forurenet ved tilberedningen af applikationsopløsningen.


Kemiske og fysisk data Temperatur Værdi
Massefylde 20 °C 1,11 g/ml
pH-værdi* (koncentreret) 20 °C ca. 3
pH-værdi* i OXIVARIO™-metoden (opløsning, 5 ml/l Sekumatic™ FR ** + 3,5ml/l Sekumatic™ OXIVARIO™ i DI-vand) 20 °C ca. 11
pH-værdi* i OXIVARIO™ Plus-metoden (opløsning med 8ml/l Sekumatic™ FR ** + 7ml/l Sekumatic™ OXIVARIO™ i DI-vand) 20 °C ca. 11

* Ved pH-værdimålinger under driftsbetingelser anvendes altid et pH-meter med temperaturkompensation.
** Alternativ til Sekumatic® MultiClean

 

pikto_instrumente_maschinellRengøringsforstærker