Klercide UV Validation Torch in use

Desinficerende godkendelsesudstyr til renrum

Træning i smittekontrol er afgørende, hvis GMP-standarderne skal overholdes. Ecolab tilbyder produkter, der giver effektiv træning til nyt renrumspersonnel på tværs af forskelige aspekter af smittekontrollen, og som kan anvendes til regelmæssig test af operatørteknikker, så den operationelle standard opretholdes.
Brug biocider på sikker vis. Læs altid mærkat og produktoplysninger inden anvendelse.

 

Life Sciences Pharma Brochure

Identificering af dine specifikke renrumsbehov med vores løsninger til komplette anlæg

Vores dedikerede Life Sciences-team, der er erfarne, højtuddannede og bakket op af alle ressourcerne hos den globale leder inden for sanitet, leverer komplette rengørings- og desinfektionsprogrammer.

Udstyr til godkendelse af desinfektion

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Relaterede renrumsløsninger

Lær mere om, hvordan Ecolabs renrumsløsninger kan hjælpe dit anlæg med at producere sikre og kompatible produkter, der overgår de gældende standarder for patientsikkerhed, målbart forbedrer driftseffektiviteten og hjælper med at nå bæredygtighedsmål.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen relaterede løsningssider blev fundet.