Ecolab CIP Optimization Services

Ecolab CIP optimeringsservice

Optimal ydeevne i et CIP-system inden for farmaceutisk produktion er afgørende for en effektiv produktion, det samme gør sig gældende for måden de rengøres på.

Rengøringstid er omkostningstung. Det betyder nedetid for systemet og kræver ofte mange ressourcer, inklusive vand, energi og kemikalier for at køre de automatiserede processer. Optimering af hele processen kan hjælpe anlægget med at reducere omkostninger og rengøringstid uden at det påvirker produktkvaliteten.

I enhver rengøringsproces er det afgørende at fastholde et rent miljø ved at forebygge mikrobiel smitte og krydssmitte for at sikre kvaliteten og sikkerheden af jeres produkter, hvilket nedbringer risici i henhold til lovgivningen.

Derfor er en valideringsproces påkrævet. En SOP fremlægger de fire parametre for renhed i et system: tid, mekanisk aktivitet, kemisk koncentration og temperatur. Hvor selv små justeringer i en af de fire kan skabe små forbedringer i effektiviteten, vil en gennemgang af de fire tilsammen hjælpe med at identificere muligheder og beskrive en plan for at drage betydelig fordel af alle effektivitetsforbedringer.

Et samarbejde med Ecolabs eksperter kan hjælpe jer med at optimere helt rigtigt – første gang

 Som en del af vores gennemgang af jeres faciliteter kan vi afdække nye muligheder for værdiskabelse:

  • Reducere energi-, vand- og kemikalieforbrug
  • Nedbringe rengøringstiden
  • Eliminering af manuelle rengøringsstop
  • Nedbringe miljøpåvirkningen
  • Øge omkostningseffektiviteten
  • Sikre overholdelse af gældende GMP-krav og andre retningslinjer
  • Beskytte personalets helbred og sikkerhed


Vi gør dette gennem:

CIP Optimization Lab Services

Laboratorieservices

Identifikation af snavs og rester og prøvetagning, der skaber hurtigere og bedre anbefalinger.

Vores værdi: Gennem avancerede studier og test sikrer vores team, at kemikalieopløsningen virker helt igennem effektivt mod jeres unikke udfordringer, er let at vaske af og fjerne fra systemet og fungerer ved den rette fortynding.

CIP Optimization Site Surveys

Gennemgang af anlæg

I samarbejder med vores team om at forstå jeres målsætning, KIP'er og eksisterende valideringsproces og gennemgår alt udstyr og alle metoder i produktions- og rengøringsprocesserne.

Vores værdi: Vores optimeringsanbefalinger bliver skræddersyede til jeres KIP'er (sikkerhed, vandbesparelse, effektivitet, osv.). Og vores rapport opsummerer potentielle besparelser samt en implementeringsstrategi, der minimerer forstyrrelser i produktionen.