EcoSure2023_Cstore_447_brandstandards_550x310.jpg

Varemærkestandarder

Det er vigtigt proaktivt at etablere og vedligeholde varemærkestandarder for at sikre din virksomheds position på markedet. En løbende forpligtelse til kvalitet og konsistens hjælper med at forbedre kundeloyalitet og -tilfredshed. Det er vigtigt proaktivt at etablere og vedligeholde varemærkestandarder for at sikre din virksomheds position på markedet.

EcoSures brancheførende programmer hjælper store organisationer med at vurdere og forbedre leveringen af passende varemærkestandarder alle steder i deres virksomhed. Vi skaber en end-to-end-løsning til beskyttelse af dit brand ved at samarbejde tæt sammen med dit brand. Programmet består af skræddersyede vurderinger, indsigtsfulde data og rapportering, trænings- og coachingstøtte, samt programforbedringer til løbende fremskridt.

EcoSure 2023 Photoshoot FSR full-service restaurant, front-of-house

Hvad er et EcoSure-program?

EcoSure samarbejder med globale brands for at skabe en omfattende brandbeskyttelsesstrategi, der prioriterer de områder til beskyttelse af dit brand, der er de største vækstfremmere og fokusområder i din organisation. Disse kerneområder spænder fra varemærkestandarder, fødevaresikkerhed, folkesundhed og gæsteoplevelse til produktkvalitet og sikkerhed på arbejdspladsen.

Når vi har identificeret dine brandprioriteter, arbejder vores team sammen med dig om at opbygge et skræddersyet program, der inkluderer vurderinger på stedet, rangering og rapportering, der er designet specifikt til dit brands behov. 

Under vurderinger på afdelingsniveau identificerer vi potentielle problemer og muligheder for forbedringer og engagerer os med teams for at tilskynde til positive ændringer. Relevante parter modtager vurderingsdata sammen med handlingsorienteret indsigt, der mindsker risici og fremmer øget kundetilfredshed. 

EcoSure samarbejder med dig for at:

 • Bestemme programmets prioriterede områder
 • Skræddersy programdesign
 • Udføre vurderinger på stedet
 • Finde handlingsorienterede indsigter
 • Anbefale programforbedringer
 • Evaluere, definere og opretholde varemærkestandarder

Kernekomponenter i program til beskyttelse af brandet

Shield with checkmark

Vurderinger

EcoSure-eksperter udfører vurderinger på stedet designet til at give en forståelse af din drift på afdelingsniveau. Det tilpassede besøgs omfang kan omfatte overholdelse af varemærkestandarder såvel som andre fokusområder, der er kritiske for din virksomhed.

Clipboard with checkmarks

Handlingsorienterede indsigter

EcoSures grundige dataindsamlings- og rapporteringsfunktioner giver dit brand mulighed for at se forbedringer gennem rapportering på afdelingsniveau, dashboards med indsigter og virksomhedsgennemgange på lederniveau. Dit EcoSure-team vil bruge brancheindsigt sammen med vurderingsdata til at komme med unikke anbefalinger baseret på dit brands behov.

2 people with checkmark shield

Træning og korrigerende handlinger

Vores programmer til beskyttelse af dit brand er centreret omkring medarbejdertræning, coaching og korrigerende handlinger på afdelingsniveau. Dette hjælper med at opbygge en langtidsholdbar medarbejderkultur, der prioriterer sikkerhed, ansvarlighed, vidensfastholdelse og empowerment. Vores dedikerede træningsbesøg og handlingsplaner er designet til at være fleksible, hvilket giver mulighed for forbedringer uden at forstyrre din drift.

Certificate

Bedste praksis i branchen

EcoSure har ekspertise i design og levering af globale varemærkestandarder på tværs af flere brancher. Vores tætte relationer med branchefolk gør det også muligt for vores team at holde sig opdateret om bedste praksis. Dette er med til at sikre, at vores programmer er tilpasset de nyeste trends, hvilket forbedrer din indsigt i varemærkestandarder og fører til effektive resultater.

EcoSure2023_Cstore_620_550x310.jpg

Hvordan fremmer EcoSure forbedret levering af varemærkestandarder?

Ecosure bruger partnerskabstilgangen til at skabe programmet til beskyttelse af dit brand.

EcoSure samarbejder med dig om at udvikle et stærkt vurderings- og overholdelsesprogram til din varemærkestandard, og det hjælper dig med at levere en ensartet oplevelse, der repræsenterer dit unikke brand på tværs af alle lokationer.

Vores evalueringer på stedet dækker kritiske aspekter af brand-oplevelsen, såsom kundeservice, produktudstillinger, indretning foran i kundeområdet og markedsføringsoverholdelse, samt konsistens på tværs af lokationer. Med vores metode med coaching på stedet, og ved at bruge datadreven indsigt, giver et EcoSure-program dine teams mulighed for at opretholde en sammenhængende brand-identitet, der giver genlyd hos dine kunder.

Vi arbejder sammen med dit brand for at opbygge tilpassede vurderingskriterier, som kan omfatte:

 • Kundeservice/servicekvalitet: Vi evaluerer, hvor effektivt dit personale interagerer med kunder og gæster, og lever op til dit specifikke brand-løfte.
 • Renligholdelse og forhold: Vores team vurderer den overordnede renlighed og forhold på stedet, og identificerer områder, der kræver forbedrede processer, produkter eller investeringer.
 • Facilitetsretningslinjer: Vi ser på kundeområdet og bagkontorer, og vurderer i forhold til påkrævede standarder for brandet, samt gennemgår den overordnede vedligeholdelse og standard på stedet. 
 • Produktmarkedsføring og -displays: Vi vurderer din produktplacering og dine displays og rapporterer om deres overensstemmelse med dit brands vision, og hvor effektivt de fremviser dine tilbud for at engagere dine kunder.
 • Attraktivitet fra gaden: Vi evaluerer dine steder for at sikre, at de inkorporerer dit brands essens og efterlader et varigt indtryk på dine kunder. 
 • Overholdelse af menuer og brandede programmer: Vi verificerer, at dine menuer og brandede programmer overholder dine brand-specifikke retningslinjer, og at nye varer, produkter og tjenester udrulles og leveres korrekt for at fremme en konsistent og pålidelig oplevelse.
 • Lager og opbevaring: Vi vurderer din lagerstyringspraksis og hjælper dig med at sikre, at de rigtige produkter er tilgængelige på de rigtige tidspunkter for at imødekomme kundernes efterspørgsel.
 • Personaleuniformer og -hygiejne: Vi giver indsigt i dit personales uniformer og hygiejnepraksis, og hjælper dig med at sikre, at dine varemærkestandarder bliver overholdt.
 • Markedsføring og annoncering: Vores eksperter evaluerer dit marketing- og reklamemateriale på stedet, og kontrollerer, at det er opdateret, så de afspejler dit brands aktuelle kampagner og annoncer.

Få mere at vide om vores digitale tilbud


Fordele ved en strategi til beskyttelse af brandet

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot

Styring af End-to-end-program

Vores team er ansvarlig for programopbygning, eksekvering og dataanalyse. 


EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot, Gym

Vedholdende medarbejderpræstationer

Vores tilgang er centreret omkring træning, coaching og korrigerende handling på afdelingsniveau, hvilket hjælper med at opbygge en medarbejderkultur, der lægger vægt på sikkerhed, ansvarlighed, vidensfastholdelse og bemyndigelse. 

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot, dining area

Handlingsorienterede indsigter

Vores besøg giver indsigt i den daglige drift, så vores team kan komme med anbefalinger, der er specifikke for dit brand. 

 

Ecosure representative with customer at a hotel

Enestående kundeoplevelse

Vores unikke altomfattende aftalestruktur er gennemsigtig, og skaber grundlag for at opbygge et samarbejdspartnerskab med fokus på at fremme programresultater. 

Se EcoSures løsninger til beskyttelse af dit brand

Få mere at vide om alle vores EcoSure-tilbud

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen programmer fundet

Se alle EcoSure-tilbudene

Se EcoSures branchesegmenter

Få mere at vide om alle vores EcoSure-løsninger

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen programmer fundet

Se alle EcoSure-løsninger
Ecosure representative with customer at a hotel

Tag kontakt til os

EcoSure forstår standarder for brands, og vi er klar til at hjælpe.

Skræddersyede vurderinger
Handlingsorienterede indsigter
Træning og korrigerende handlinger
Bedste praksis i branchen

Kontakt EcoSure

* felt, der skal udfyldes

Når du klikker "Ja tak", giver du tilladelse til at Ecolab må kontakte dig via e-mail og sende dig tilbud, opdateringer og andre informationer. Hvis du ønsker at fortsætte som kunde uden at modtage salgsfremmende materiale, kan du indsende dine oplysninger uden at klikke på dette felt.

Bekymringer vedrørende datasikkerhed? Se vores Privatlivspolitik​​​​​​​.