GettyImages-1088087670_foodsafety_550x310.jpg

Fødevaresikkerhed

Opretholdelse af fødevaresikkerheden er helt afgørende for et brands troværdighed og langsigtede omdømme. En enkelt negativ hændelse med fødevaresikkerhed kan påvirke hele dit brand. EcoSures program til vurdering og beskyttelse af dit brand er et af branchens bedste programmer, og det hjælper dig med at forstå og forbedre driften, herunder fødevaresikkerhed, folkesundhed og mere. 

EcoSure tilbyder et omfattende og alsidigt program, der dækker vigtige områder, der er integreret i en organisations beskyttelse af brandet. Vores program giver dine teams mulighed for proaktivt at løse fødevaresikkerhedsproblemer og relaterede driftsproblemer, minimere risici og skabe steder, der vil øge kundetilfredshed og forbedre brandets omdømme. 

Fødevaresikkerhedsvurderingerne i EcoSure er bygget på fødevarekodeks, HACCP-principper og industriens bedste praksis for at sikre, at fødevaresikkerhedsstandarder bliver overholdt i din daglige drift.

Hvad er et EcoSure-program?

EcoSure arbejder tæt sammen med din organisation for at forstå dit brand og dit brands behov. Vi designer en omfattende brandbeskyttelsesstrategi, der inkorporerer de aspekter omkring dit brand og de forretningsmål, der er vigtigst for din organisation. EcoSure har et kernefokus på fødevaresikkerhed og folkesundhed, men bistår også brands med gæsteoplevelse, kvalitetskontrol, sikkerhed på arbejdspladsen og mere. 

Efter at have fastlagt dine prioriterede områder, herunder men ikke begrænset til fødevaresikkerhed, samarbejder vores team med dig om at designe et unikt program, der inkluderer besøg på stedet, rapportering og analyser, der er tilpasset specifikt til dit brand. 

Vurderinger på afdelingsniveau identificerer udfordringer og muligheder for forbedringer, og arbejder med teams for at facilitere positive forandringer. Vi pakker og leverer også vurderingsdata i skræddersyede rapporter med handlingsorienteret indsigt.

Disse rapporter skaber forbedringer i gæsteoplevelse og -tilfredshed og mindsker risici, hvilket er grunden til, ifølge en intern undersøgelse, at EcoSures kunder efter 4 år oplevede et fald på 16,2 % i normaliserede kritiske fund. 

EcoSure samarbejder med dig for at:

 • Bestemme programmets prioriterede områder
 • Skræddersy programdesign
 • Udføre vurderinger på stedet
 • Finde handlingsorienterede indsigter
 • Anbefale programforbedringer
 • Forbedre bedste praksis for fødevaresikkerhed og risikoreduktion

Kernekomponenter i program til beskyttelse af brandet

Shield with checkmark

Vurderinger

Ekspertrådgiverne hos EcoSure udfører vurderinger på stedet for at give indsigt i dine operationer på afdelingsniveau. Besøgsomfanget er fleksibelt og skræddersyet til dine behov og kan omfatte fokus på mere end fødevaresikkerhed - såsom gæsteoplevelse, varemærkestandarder, folkesundhed, produktkvalitet og sikkerhed på arbejdspladsen. 

Clipboard with checkmarks

Handlingsorienterede indsigter

Vores detaljerede dataindsamling og rapportering giver indsigt i din daglige drift med fødevaresikkerhed på afdelingsniveau. Rapporter, data-dashboards og forretningsgennemgang på lederniveau giver anbefalinger til handling. EcoSures team bruger også brancheindsigt til at komme med specifikke anbefalinger baseret på dit brands behov.

2 people with checkmark shield

Træning og korrigerende handlinger

Vores program er centreret omkring træning, coaching og korrigerende handling på afdelingsniveau. Dette opbygger en vedholdende medarbejderkultur, der lægger vægt på sikkerhed, ansvarlighed, vidensfastholdelse og empowerment. Vi tilbyder dedikerede træningsbesøg og handlingsplaner med fleksibilitet i tankerne, hvilket giver mulighed for forbedringer uden forstyrrelser i den daglige drift. 

Certificate

Bedste praksis i branchen

EcoSure tilbyder uovertruffen ekspertise inden for fødevaresikkerhed og folkesundhed over hele kloden. Vores tætte partnerskaber med myndigheder og fagfolk sikrer, at vores team holder sig opdateret om bedste praksis og branchetrends. Denne aktive involvering sikrer, at vores programmer er tilpasset de nyeste standarder og trends på området og hjælper med at forbedre din viden om fødevaresikkerhed for mere virkningsfulde resultater.

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot Back of House, BOH Kitchen

Hvordan fremmer EcoSure forbedringer inden for fødevaresikkerhed?

EcoSures eksperter bidrager med dybdegående viden om bedste praksis for fødevaresikkerhed og branchestandarder til ethvert program. Vi coacher og træner dine medarbejdere på hvert sted for at sikre, at gæsterne får en tryg middagsoplevelse.

EcoSure tilbyder et omfattende vurderingsprogram af fødevaresikkerheden, som er designet til at hjælpe dig med at beskytte dine kunder og dit brand. Vores ekspertevalueringer dækker alle kritiske aspekter af fødevaresikkerhed, herunder tilberedningstemperaturer, forureningsforebyggelse og menu-overholdelse for at hjælpe dig med at skabe sikre madoplevelser af høj kvalitet. Med vores metoder med coaching og brug af datadreven indsigt giver et EcoSure-program dine teams mulighed for at mindske risici, forebygge fødevarebårne sygdomme og opretholde et omdømme, der er bygget på sikkerhed og kvalitet.

Vi arbejder sammen med dig om at opbygge skræddersyede vurderingskriterier, som kan omfatte:

 • Tilberedningstemperaturer: Korrekte tilberedningstemperaturer er afgørende for at tilberede dine retter til perfektion og mindske chancen for at overføre skadelige patogener.
 • Viden om fødevaresikkerhed: Vi vurderer dit teams viden om fødevaresikkerhed, og giver dem mulighed for at opretholde upåklagelige standarder i hele din virksomhed.
 • Forebyggelse af kontaminering: Sikkerheden begynder ved kilden. Vi hjælper dig med at implementere kontaminationsforebyggende foranstaltninger med det mål at beskytte dine produkter fra start til slut.
 • Drikkevarestationer: Vi evaluerer din bar og dine drikkevarestationer for korrekt vedligeholdelse og praksis for renligholdelse.
 • Varmholdelse og afkøling: Temperaturkontrol er afgørende. Vi verificerer, at dit udstyr til varmholdelse og afkøling opretholder de ideelle forhold for at holde maden sikker.
 • Forberedelse og opbevaring af fødevarer: Vores eksperter inspicerer hvert trin i dine fødevarehåndteringsprocesser for at sikre overholdelse af sikkerhedsstandarder.


Fordele ved en strategi til beskyttelse af brandet

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot

Styring af End-to-end-program

Vores team er ansvarlig for programopbygning, eksekvering og dataanalyse. 


EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot, Gym

Vedholdende medarbejderpræstationer

Vores tilgang er centreret omkring træning, coaching og korrigerende handling på afdelingsniveau, hvilket hjælper med at opbygge en medarbejderkultur, der lægger vægt på sikkerhed, ansvarlighed, vidensfastholdelse og bemyndigelse. 

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot, dining area

Handlingsorienterede indsigter

Vores besøg giver indsigt i den daglige drift, så vores team kan komme med anbefalinger, der er specifikke for dit brand. 

 

Ecosure representative with customer at a hotel

Enestående kundeoplevelse

Vores unikke altomfattende aftalestruktur er gennemsigtig, og skaber grundlag for at opbygge et samarbejdspartnerskab med fokus på at fremme programresultater. 

Se EcoSures løsninger til beskyttelse af dit brand

Få mere at vide om alle vores EcoSure-tilbud

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen programmer fundet

Se alle EcoSure-tilbudene

Se EcoSures branchesegmenter

Få mere at vide om alle vores EcoSure-løsninger

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen programmer fundet

Se alle EcoSure-løsninger
Ecosure representative with customer at a hotel

Tag kontakt til os

EcoSure forstår vigtigheden af fødevaresikkerhed, og vi er klar til at hjælpe.

Skræddersyede vurderinger
Handlingsorienterede indsigter
Træning og korrigerende handlinger
Bedste praksis i branchen

Kontakt EcoSure

* felt, der skal udfyldes

Når du klikker "Ja tak", giver du tilladelse til at Ecolab må kontakte dig via e-mail og sende dig tilbud, opdateringer og andre informationer. Hvis du ønsker at fortsætte som kunde uden at modtage salgsfremmende materiale, kan du indsende dine oplysninger uden at klikke på dette felt.

Bekymringer vedrørende datasikkerhed? Se vores Privatlivspolitik​​​​​​​.