Guests being served at restaurant table.

Gæsteoplevelse

At sikre, at dit brand konsekvent leverer topkvalitet og en fremragende gæsteoplevelse er ikke kun et mål; det er hjørnestenen i din succes. Forbedring af kundeoplevelsen af dit brand kan hjælpe med at løfte kundetilfredsheden, øge kundeloyaliteten og fremme produktvækst.

EcoSure tager et kundetilfredshedsprogram et skridt videre. Vi leverer skræddersyede vurderinger, rapportering og anbefalinger til forbedring, der dækker alt fra gæsteoplevelse og standarder for brandet til folkesundhed og sikkerhed på arbejdspladsen, hvilket sikrer, at alle komponenter er integreret i en omfattende strategi til beskyttelse af dit brand.

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot

Hvad er et EcoSure-program?

Et EcoSure-program er en end-to-end-løsning til beskyttelse af brands, der kombinerer vurderinger på afdelingsniveau, målinger og rapportering, korrigerende handlingsplaner og brancheekspertise. Programmet er tilpasset kerneområderne for beskyttelse af brandet i din virksomhed - herunder kundeoplevelse og driftskvalitetskontrol - så alle programkomponenter stemmer overens med virksomhedens prioriteter.

Efter at programmet er blevet designet til din virksomhed, udfører EcoSures teammedlemmer vurderinger på stedet på afdelingsniveau, analyserer brand compliance, identificerer årsagen til problemområder, samt forbedringsmuligheder. Programmet forvandler besøgsresultater til handlingsorienteret indsigt, der omfatter: undervisning og coaching på stedet, analyse af årsager, styring af korrigerende handlinger og tilpassede rapporter.

EcoSure samarbejder med dig for at:

 • Bestemme programmets prioriterede områder
 • Skræddersy programdesign
 • Udføre vurderinger på stedet
 • Finde handlingsorienterede indsigter
 • Anbefale programforbedringer
 • Give en bedre kundeoplevelse på tværs af dit brand

Kernekomponenter i program til beskyttelse af brandet

Shield with checkmark

Vurderinger

Efter en tilbagevendende tidsplan, der passer til din virksomheds behov og drift, udfører EcoSure vurderinger på stedet af afdelingernes drift. Vurderingsomfanget er tilpasset din virksomheds prioriteter og dækker flere områder, herunder gæsteoplevelse.

Clipboard with checkmarks

Handlingsorienterede indsigter

Programmet er designet til at give handlingsorienteret indsigt gennem solid datarapportering, herunder digital rapportering på afdelingsniveau, branche-benchmarking, dashboards for hele virksomheden og virksomhedsgennemgange på ledernivea​​​​​​​u. EcoSure-teamet leverer også dataanalyse med skræddersyede anbefalinger som hjælp til fremme relevante forbedringer.

2 people with checkmark shield

Træning og korrigerende handlinger

Baseret på resultaterne fra besøgene, tilbyder vi omfattende træning og anbefalinger til korrigerende handlinger som hjælp til at fremme adfærdsændringer og forbedring af operationelle resultater.

Certificate

Bedste praksis i branchen

EcoSure er altid opdateret på bedste praksis og branchetrends, og derfor kan vi give dig bedre indsigt, samt bidrager til effektfulde resultater med beskyttelse af dit brand. Vores aktive involvering i brancheførende virksomheder og bureauer sikrer, at vores programmer altid er i overensstemmelse med de seneste standarder og tendenser på markedet for gæsteoplevelser.

EcoSure with client in front of house.

Hvordan hjælper EcoSure med at forbedre kundeoplevelsen?

Vi hjælper dig med at sikre levering af ensartede kundeoplevelser af høj kvalitet på tværs af alle lokationer.

EcoSure forstår gæsteforventningernes dynamiske natur, og vores brancheekspertise muliggør et ægte kundepartnerskab.

Inden for vores EcoSure-program tilbyder vi omfattende muligheder for gæsteoplevelsesbesøg, der er designet til at løfte din virksomheds engagement i kundetilfredshed. Vi samarbejder med dig om at designe et tilpasset vurderingsomfang baseret på dit brands mål for gæsteoplevelsen. Vores evalueringer dækker kritiske aspekter af gæsteinteraktioner, fra personalets hilsen og opførsel til faciliteternes renlighed og ventetider. Ved hjælp af vores metode med coaching på stedet, og ved at bruge datadreven indsigt, gør et EcoSure-program dine teams i stand til at skabe minderige gæsteoplevelser.

Vi arbejder sammen med dit brand for at opbygge tilpassede vurderingskriterier, som kan omfatte:

 • Forhold i stedets forområde: Vi evaluerer udseendet og atmosfæren i virksomhedens forområder, og hjælper med at sikre overensstemmelse med dit brands vision.
 • Mødet med personalet og personalets opførsel: Dit personale er din virksomheds ansigt. Vi vurderer hilsen og opførsel, for det er afgørende, at enhver gæst får en varm og imødekommende oplevelse fra det øjeblik, de træder ind af dine døre.
 • Ventetid: EcoSure kan hjælpe med at udpege muligheder for at nedbringe ventetiden og hjælpe dig med at optimere effektiviteten og reducere gæsternes frustration.
 • Betalingsprocessen: Vi evaluerer dine betalingsprocesser i forhold til hastighed, nøjagtighed og brugervenlighed.
 • Udvendige forhold: Dine lokaler strækker sig ud over din hoveddør. Vi evaluerer udeområderne for at hjælpe dig med at give et positivt indtryk, før gæster træder ind i din virksomhed.
 • Forholdene ved drive-thru: For virksomheder med drive-thru-tjenester gennemgår vi, at denne gæsteinteraktion opfylder de højeste standarder for hastighed, nøjagtighed og overordnet oplevelse.


Fordele ved en strategi til beskyttelse af brandet

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot

Styring af End-to-end-program

Vores team er ansvarlig for programopbygning, eksekvering og dataanalyse. 


EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot, Gym

Vedholdende medarbejderpræstationer

Vores tilgang er centreret omkring træning, coaching og korrigerende handling på afdelingsniveau, hvilket hjælper med at opbygge en medarbejderkultur, der lægger vægt på sikkerhed, ansvarlighed, vidensfastholdelse og bemyndigelse. 

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot, dining area

Handlingsorienterede indsigter

Vores besøg giver indsigt i den daglige drift, så vores team kan komme med anbefalinger, der er specifikke for dit brand. 

 

Ecosure representative with customer at a hotel

Enestående kundeoplevelse

Vores unikke altomfattende aftalestruktur er gennemsigtig, og skaber grundlag for at opbygge et samarbejdspartnerskab med fokus på at fremme programresultater. 

Se EcoSures løsninger til beskyttelse af dit brand

Få mere at vide om alle vores EcoSure-tilbud

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen programmer fundet

Se alle EcoSure-tilbudene

Se EcoSures branchesegmenter

Få mere at vide om alle vores EcoSure-løsninger

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen programmer fundet

Se alle EcoSure-løsninger
Ecosure representative with customer at a hotel

Tag kontakt til os

EcoSure forstår gæsteoplevelse, og vi er klar til at hjælpe.

Skræddersyede vurderinger
Handlingsorienterede indsigter
Træning og korrigerende handlinger
Bedste praksis i branchen

Kontakt EcoSure

* felt, der skal udfyldes

Når du klikker "Ja tak", giver du tilladelse til at Ecolab må kontakte dig via e-mail og sende dig tilbud, opdateringer og andre informationer. Hvis du ønsker at fortsætte som kunde uden at modtage salgsfremmende materiale, kan du indsende dine oplysninger uden at klikke på dette felt.

Bekymringer vedrørende datasikkerhed? Se vores Privatlivspolitik​​​​​​​.