EcoSure2023_Cstore_620_550x310.jpg

Produktkvalitet

Produkt- og driftskvalitet er absolut en kritisk komponent i dit brands omdømme. Nedgang i produktkvalitet kan medføre betydelige tab i kundeoplevelse og loyalitet overfor dit brand. Opretholdelse af de højeste produkt- og driftskvalitetsstandarder er grundlæggende for at beskytte dit brand. 

EcoSure forstår vigtigheden af produktkvalitetsstandarder. Vi samarbejder med virksomheder som din for at skabe en end-to-end-løsning til beskyttelse af dit brand. Programmet består af omfattende vurderinger på afdelingsniveau, solid datarapportering for hele virksomheden, træning og korrigerende handlinger og løbende programforbedringer.

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot

Hvad er et EcoSure-program?

EcoSure arbejder tæt sammen med globale brands for at udvikle et skræddersyet end-to-end-program til beskyttelse af brands, og inkorporerer de overvejelser og mål vedrørende brandet og forretningen, der er mest relevante for din organisation. Med fokus på kvalitetskontrol hjælper EcoSure brands med fødevaresikkerhed og folkesundhed, gæsteoplevelse, sikkerhed på arbejdspladsen og meget mere.

Ved opstarten af programmet samarbejder vi med dine interessenter for at definere dine prioriterede områder, inklusiv - men ikke begrænset til - produktkvalitet. Programrammen omfatter besøg på stedet samt rangering og målinger, der er skræddersyet specifikt til din organisation. 

I forbindelse med vurderinger på afdelingsniveau udpeger vi problemområder og fremhæver forbedringsmuligheder. Derefter engagerer vi os med dine teammedlemmer for at tilskynde til positive forandringer. Vi leverer også data fra vurderingen sammen med handlingsorienteret indsigt til relevante parter for at fremme forbedringer i kundeoplevelsen og mindske risici.

EcoSure samarbejder med dig for at:

 • Bestemme programmets prioriterede områder
 • Skræddersy programdesign
 • Udføre vurderinger på stedet
 • Finde handlingsorienterede indsigter
 • Anbefale programforbedringer
 • Forbedre og vedligeholde produktkvalitetsstandarder

Kernekomponenter i program til beskyttelse af brandet

Shield with checkmark

Vurderinger

EcoSures ekspertteam foretager vurderinger på stedet for at give indsigt i din daglige drift på afdelingsniveau, herunder folkesundhedspraksis. Vurderingsomfanget er alsidigt og skræddersyet, og kan omfatte fokus på flere områder, herunder kvalitetssikring.

Clipboard with checkmarks

Handlingsorienterede indsigter

EcoSures solide kompetencer indenfor dataindsamling og rapportering gør dit brand i stand til at opnå resultater gennem rapportering på afdelingsniveau, dashboards med indsigter, samt vores executive business reviews. EcoSures team anvender vurderingsdata og brancheindsigt til at komme med anbefalinger, der er specifikke for dit brand.

2 people with checkmark shield

Træning og korrigerende handlinger

EcoSures coaching-orienterede tilgang hjælper med at opbygge en medarbejderkultur, der lægger vægt på sikkerhed, ansvarlighed, videnfastholdelse og empowerment. Vores dedikerede træningsbesøg og handlingsplaner er designet til at være fleksible, hvilket giver mulighed for forbedringer uden at forstyrre din drift.

Certificate

Bedste praksis i branchen

Vi drager fordel af vores relationer på tværs af de brancher, vi betjener, til at holde os ajour med de nyeste produktkvalitetsstandarder og tendenser. Dette sikrer, at vores programmer hjælper dig med at implementere bedste praksis og forbedrer din viden om produktkvalitet for mere virkningsfulde resultater.

EcoSure 2023 Photoshoot FSR full-service restaurant, front-of-house

Hvordan fremmer EcoSure forbedringer i produktkvalitet?

EcoSure forstår nuancerne i at levere et kvalitetsprodukt.

EcoSure tilbyder et omfattende vurderingsprogram af produktkvalitet, designet til at evaluere dine produkters evne til konsekvent at opfylde eller overgå kundernes forventninger. Vores evalueringer dækker kritiske aspekter af produktkvalitet, herunder udseende, smag, servicesekvens og kvalitetskontrol, for at fremme topkvalitet i ethvert tilbud. Med vores metode med coaching på stedet, og ved at bruge datadreven indsigt, gør et EcoSure-program dine teams i stand til at opretholde produktkvalitet og ensartethed overfor dine kunder.

Vi arbejder sammen med dit brand for at opbygge tilpassede vurderingskriterier, som kan omfatte:

 • Produktets udseende: Det første indtryk er vigtigt. Vi evaluerer omhyggeligt den visuelle effekt af dine tilbud, og hjælper dig med at opretholde en ensartet præsentation.
 • Service-sekvensering: Smidig drift giver glade kunder. Vores gennemgange kontrollerer, at dine processer er optimeret til effektivitet og kundetilfredshed.
 • Mærkning og opbevaring: Gennemgange omfatter bekræftelse af, at produkter er mærket korrekt, og at opbevaringsbetingelser er optimeret til effektivitet og sikkerhed.
 • Ordrenøjagtighed: Vi samarbejder med dig om at vurdere dine ordrestyringssystemer for at sikre, at hver kunde modtager præcis det, de har brug for.
 • Opbygning af opskrifter: Vores eksperter kontrollerer, om de overholder kravene ved brug af mærkespecifikke opskrifter, og at de udføres med præcision og ensartethed.
 • Udstyrets tilstand: Vi vurderer vedligeholdelsen af dit maskineri og dit udstyr, så du kan undgå uventet nedetid og opretholde den højeste ydeevne.

Få mere at vide om vores digitale tilbud


Fordele ved en strategi til beskyttelse af brandet

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot

Styring af End-to-end-program

Vores team er ansvarlig for programopbygning, eksekvering og dataanalyse. 


EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot, Gym

Vedholdende medarbejderpræstationer

Vores tilgang er centreret omkring træning, coaching og korrigerende handling på afdelingsniveau, hvilket hjælper med at opbygge en medarbejderkultur, der lægger vægt på sikkerhed, ansvarlighed, vidensfastholdelse og bemyndigelse. 

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot, dining area

Handlingsorienterede indsigter

Vores besøg giver indsigt i den daglige drift, så vores team kan komme med anbefalinger, der er specifikke for dit brand. 

 

Ecosure representative with customer at a hotel

Enestående kundeoplevelse

Vores unikke altomfattende aftalestruktur er gennemsigtig, og skaber grundlag for at opbygge et samarbejdspartnerskab med fokus på at fremme programresultater. 

Se EcoSures løsninger til beskyttelse af dit brand

Få mere at vide om alle vores EcoSure-tilbud

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen programmer fundet

Se alle EcoSure-tilbudene

Se EcoSures branchesegmenter

Få mere at vide om alle vores EcoSure-løsninger

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen programmer fundet

Se alle EcoSure-løsninger
Ecosure representative with customer at a hotel

Tag kontakt til os

EcoSure forstår drifts- og produktkvalitet, og vi er klar til at hjælpe.

Skræddersyede vurderinger
Handlingsorienterede indsigter
Træning og korrigerende handlinger
Bedste praksis i branchen

Kontakt EcoSure

* felt, der skal udfyldes

Når du klikker "Ja tak", giver du tilladelse til at Ecolab må kontakte dig via e-mail og sende dig tilbud, opdateringer og andre informationer. Hvis du ønsker at fortsætte som kunde uden at modtage salgsfremmende materiale, kan du indsende dine oplysninger uden at klikke på dette felt.

Bekymringer vedrørende datasikkerhed? Se vores Privatlivspolitik​​​​​​​.