Corona Virus Photos

Offentlig sundhed

Beskyttelse af dit brand og omdømme er vigtigt for din virksomhed. Problemer i forhold til folkesundhed kan være dyre og få kunder til at miste tilliden til dine virksomheder. Opretholdelse af standarderne for folkesundhed er grundlæggende for at beskytte dit brand.

EcoSure forstår vigtigheden af folkesundhedsforanstaltninger. Vi samarbejder med dig om at skabe en end-to-end-løsning til beskyttelse af dit brand, som er designet specifikt til dine forretningsbehov og -mål. Programmet består af omfattende vurderinger på afdelingsniveau, solid datarapportering for hele virksomheden, træning og korrigerende handlinger og løbende programforbedringer.

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot, Gym

Hvad er et EcoSure-program?

Et EcoSure-program er en end-to-end-løsning til beskyttelse af dit brand, som er designet til at fokusere på din organisations vigtigste overvejelser omkring brandet og forretningsmålene. Med et kernefokus på folkesundhed og fødevaresikkerhed hjælper EcoSure brands med gæsteoplevelse, kvalitetskontrol, sikkerhed på arbejdspladsen og meget mere.

Kernekomponenter i program til beskyttelse af brandet

Shield with checkmark

Vurderinger

EcoSures ekspertteam foretager vurderinger på stedet for at få indsigt i din daglige drift på afdelingsniveau, herunder folkesundhedspraksis. Vores team administrerer programudvikling, eksekvering og dataanalyse, hvilket sikrer en omfattende løsning til dit brands forretningsbehov.

Clipboard with checkmarks

Handlingsorienterede indsigter

EcoSures solide kompetencer indenfor dataindsamling og rapportering gør dit brand i stand til at opnå resultater gennem rapportering på afdelingsniveau, dashboards med indsigter, samt vores executive business reviews. EcoSures team bruger besøgsdata og brancheindsigt til at komme med anbefalinger, der er specifikke for dit brand. 

2 people with checkmark shield

Træning og korrigerende handlinger

EcoSures coaching-orienterede tilgang hjælper med at opbygge en medarbejderkultur, der lægger vægt på sikkerhed, ansvarlighed, vidensfastholdelse og empowerment. Vores besøg på stedet er designet til at skabe forbedringer uden at forstyrre din drift.

Certificate

Bedste praksis i branchen

Vi tilbyder uovertruffen ekspertise inden for folkesundhed over hele kloden, og vi deltager aktivt i industrien. Dette gør EcoSure i stand til at tilpasse vores programmer til de nyeste standarder og trends inden for området, hvilket forbedrer din indsigt i folkesundhed og skaber virkningsfulde resultater.

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot

Hvordan hjælper EcoSure med at fremme forbedringer af folkesundhed?

EcoSure arbejder sammen med kunder om at udvikle metoder og løsninger til at hjælpe med at minimere risici, samt fremme en kultur af bevidsthed omkring folkesundhed på tværs af virksomheder i alle størrelser.

Skræddersyede vurderinger i forhold til folkesundhed i et EcoSure-program er dedikeret til at beskytte dine medarbejderes, kunders og brands sundhed og velvære. Vores evalueringer omfatter kritiske aspekter af folkesundhedspraksis såsom håndhygiejne, biofareberedskab og faciliteternes renlighed. Gennem vores coaching-tilgang på stedet, og ved at bruge datadreven indsigt, giver et EcoSure-program dine teams mulighed for proaktivt at adressere sundhedsproblemer, minimere risici og skabe steder, der prioriterer folkesundhed.


Fordele ved en strategi til beskyttelse af brandet

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot

Styring af End-to-end-program

Vores team er ansvarlig for programopbygning, eksekvering og dataanalyse. 


EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot, Gym

Vedholdende medarbejderpræstationer

Vores tilgang er centreret omkring træning, coaching og korrigerende handling på afdelingsniveau, hvilket hjælper med at opbygge en medarbejderkultur, der lægger vægt på sikkerhed, ansvarlighed, vidensfastholdelse og bemyndigelse. 

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot, dining area

Handlingsorienterede indsigter

Vores besøg giver indsigt i den daglige drift, så vores team kan komme med anbefalinger, der er specifikke for dit brand. 

 

Ecosure representative with customer at a hotel

Enestående kundeoplevelse

Vores unikke altomfattende aftalestruktur er gennemsigtig, og skaber grundlag for at opbygge et samarbejdspartnerskab med fokus på at fremme programresultater. 

Se EcoSures løsninger til beskyttelse af dit brand

Få mere at vide om alle vores EcoSure-tilbud

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen programmer fundet

Se alle EcoSure-tilbudene

Se EcoSures branchesegmenter

Få mere at vide om alle vores EcoSure-løsninger

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen programmer fundet

Se alle EcoSure-løsninger
Ecosure representative with customer at a hotel

Tag kontakt til os

EcoSure forstår vigtigheden af folkesundhed, og vi er klar til at hjælpe.

Skræddersyede vurderinger
Handlingsorienterede indsigter
Træning og korrigerende handlinger
Bedste praksis i branchen

Kontakt EcoSure

* felt, der skal udfyldes

Når du klikker "Ja tak", giver du tilladelse til at Ecolab må kontakte dig via e-mail og sende dig tilbud, opdateringer og andre informationer. Hvis du ønsker at fortsætte som kunde uden at modtage salgsfremmende materiale, kan du indsende dine oplysninger uden at klikke på dette felt.

Bekymringer vedrørende datasikkerhed? Se vores Privatlivspolitik​​​​​​​.