iStock-697292990_aerial_winding_forest_river_550x310.jpg

Bæredygtighed

Bæredygtig praksis viser miljøansvar og din virksomheds forpligtelse til en varig positiv indvirkning på vores verden. At prioritere bæredygtighed er en mere og mere vigtig differentieringsfaktor for kunderne, og EcoSure er din partner til at sikre, at dit brands bæredygtige praksis implementeres korrekt på tværs af alle lokationer.

Et EcoSure-program er designet til ikke kun at forbedre på dit brands bæredygtighedsstandarder, men også til at integrere dem i en større brand-beskyttelsesstrategi, der dækker operationelle områder, der er afgørende for din organisation.

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot, dining area

Hvad er et EcoSure-program?

EcoSure samarbejder med globale brands for at skabe en end-to-end brand-beskyttelsesstrategi, der inkorporerer de forretningsmål og betragtninger i forhold til brandet, der er vigtigst for din organisation. Med samtidig fokus på bæredygtighed hjælper EcoSure brands med folkesundhed, gæsteoplevelse, kvalitetskontrol, sikkerhed på arbejdspladsen og mere.

Vores team designer et skræddersyet program med fokus på alle de kerneområder til beskyttelse af dit brand, der er vigtige for din organisation. Programrammen omfatter vurderinger på stedet, rapportering og indsigtsanalyse, passende coaching og træning og omfattende programledelse.

EcoSure er en effektiv og virkningsfuld løsning til beskyttelse af dit brand, og kan hjælpe dig med bedre at nå forretningsmål, f.eks. forbedring af bæredygtighedspraksis. 

Som en del af et EcoSure-program samarbejder vi med dig om at:

 • Bestemme programmets prioriterede områder
 • Skræddersy programdesign
 • Udføre vurderinger på stedet
 • Finde handlingsorienterede indsigter
 • Forbedre adfærd i afdelingerne med effektiv coaching og adfærdskorrigerende handlinger
 • Forbedre bæredygtighedsforanstaltninger

Kernekomponenter i program til beskyttelse af brandet

Shield with checkmark

Vurderinger

EcoSures ekspertteam foretager vurderinger på stedet for at give indsigt i din daglige drift på afdelingsniveau, herunder folkesundhedspraksis. Vurderingsomfanget er alsidigt og tilpasset og kan omfatte fokus på flere områder, herunder bæredygtighed.

Clipboard with checkmarks

Handlingsorienterede indsigter

EcoSures solide dataindsamlings- og rapporteringsfunktioner giver dit brand mulighed for at opnå resultater gennem rapportering på afdelingsniveau, indsigts-dashboards og vores forretningsgennemgange på ledelsesniveau. EcoSures team anvender vurderingsdata og brancheindsigt til at komme med anbefalinger, der er specifikke for dit brand.

2 people with checkmark shield

Træning og korrigerende handlinger

EcoSures program bruger en coaching-orienteret tilgang, der hjælper med at opbygge en medarbejderkultur, der lægger vægt på ansvarlighed, vidensfastholdelse og empowerment. Vi tilbyder fleksible træningsbesøg og handlingsplaner for at skabe forbedringer uden afbrydelser i jeres daglige processer. 

Certificate

Bedste praksis i branchen

EcoSure opretholder tætte partnerskaber med myndigheder og fagfolk i de brancher, vi betjener, og sikrer, at vi holder os opdateret om bedste praksis og branchetendenser. Vores aktive involvering sikrer, at EcoSure-programmer er tilpasset de nyeste standarder og trends på området, og hjælper med at øge relevansen og effektiviteten af dit bæredygtighedsprogram.

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot

Hvordan fremmer EcoSure forbedringer inden for bæredygtighed?

EcoSure samarbejder med kunder for at hjælpe med at operationalisere bæredygtighedsindsatsen overalt på deres lokationer.

EcoSure tilbyder et omfattende vurderingsprogram inden for bæredygtighed, som er designet til at hjælpe med at bringe ansvarlighed og fremskridt hen imod at nå dit brands unikke bæredygtigheds- og effektmål. Vores evalueringer omfatter kritiske aspekter af bæredygtighed, såsom affaldshåndtering, energiforbrug og vandbesparelse. Gennem vores metode med coaching på stedet, og ved at bruge datadreven indsigt, giver et EcoSure-program dine teams mulighed for at prioritere bæredygtighed, hvilket har en positiv indvirkning på dine kunder og miljøet.

Vi arbejder sammen med dit brand for at opbygge tilpassede vurderingskriterier, som kan omfatte:

 • Kompostering: Vi evaluerer din komposteringspraksis på afdelingsniveau og tjekker for korrekt implementering og overholdelse af standarder.
 • Affaldshåndtering: Vores vurderinger kan omfatte kontrol af håndtering, indsamling, transport og bortskaffelse af affaldsmaterialer på en effektiv og miljømæssigt ansvarlig måde.
 • Beholdermærkning: Vi gennemgår om din beholdermærkning er intuitiv og effektiv, hvilket gør genbrug og bortskaffelse af affald til en leg for alle.
 • Genbrug: Vi hjælper med at verificere, at din genbrugspraksis opfylder din virksomheds standarder, hvilket reducerer dit miljømæssige fodaftryk.
 • Energiforbrug: Vi kan gennemgå dit energiforbrug for at identificere muligheder for effektivisering, bevaring og overgang til vedvarende kilder skræddersyet til dine standarder og praksis.
 • Vandforbrug: Vores specialister gennemgår dit vandforbrug, identificerer muligheder for at reducere forbruget og minimere miljøpåvirkningen, baseret på dine standarder og krav.

Få mere at vide om vores digitale tilbud


Fordele ved en strategi til beskyttelse af brandet

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot

Styring af End-to-end-program

Vores team er ansvarlig for programopbygning, eksekvering og dataanalyse. 


EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot, Gym

Vedholdende medarbejderpræstationer

Vores tilgang er centreret omkring træning, coaching og korrigerende handling på afdelingsniveau, hvilket hjælper med at opbygge en medarbejderkultur, der lægger vægt på sikkerhed, ansvarlighed, vidensfastholdelse og bemyndigelse. 

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot, dining area

Handlingsorienterede indsigter

Vores besøg giver indsigt i den daglige drift, så vores team kan komme med anbefalinger, der er specifikke for dit brand. 

 

Ecosure representative with customer at a hotel

Enestående kundeoplevelse

Vores unikke altomfattende aftalestruktur er gennemsigtig, og skaber grundlag for at opbygge et samarbejdspartnerskab med fokus på at fremme programresultater. 

Se EcoSures løsninger til beskyttelse af dit brand

Få mere at vide om alle vores EcoSure-tilbud

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen programmer fundet

Se alle EcoSure-tilbudene

Se EcoSures branchesegmenter

Få mere at vide om alle vores EcoSure-løsninger

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen programmer fundet

Se alle EcoSure-løsninger
Ecosure representative with customer at a hotel

Tag kontakt til os

EcoSure forstår bæredygtighed, og vi er klar til at hjælpe.

Skræddersyede vurderinger
Handlingsorienterede indsigter
Træning og korrigerende handlinger
Bedste praksis i branchen

Kontakt EcoSure

* felt, der skal udfyldes

Når du klikker "Ja tak", giver du tilladelse til at Ecolab må kontakte dig via e-mail og sende dig tilbud, opdateringer og andre informationer. Hvis du ønsker at fortsætte som kunde uden at modtage salgsfremmende materiale, kan du indsende dine oplysninger uden at klikke på dette felt.

Bekymringer vedrørende datasikkerhed? Se vores Privatlivspolitik​​​​​​​.