EcoSure2023_loading_dock_371_550x310.jpg

Sikkerhed på arbejdspladsen

Et sikkert og sundt arbejdsmiljø er afgørende for din virksomheds omdømme, den totale produktivitet og dine medarbejderes sundhed og velvære. Vurderinger, rapportering og korrigerende handlinger kan hjælpe dig med at sikre, at alle lokationer er en del af industriens bedste praksis for sikkerhed på arbejdspladsen.

EcoSure-programmet kan hjælpe dig med at sikre et sikkert arbejdsmiljø ved at integrere sikkerhedsvurderinger på arbejdspladsen i en omfattende løsning til beskyttelse af brandet. Programmet inkorporerer alle forretningsprioriterede mål - fra sikkerhed på arbejdspladsen til varemærkestandarder og gæsteoplevelse - i et komplet end-to-end-program. Programrammen indeholder omfattende besøg på stedet, rapportering og handlingsorienteret indsigt, samt træning og korrigerende handling. Med klare, konsistente globale data kan du bruge ressourcer mere effektivt og bedre beskytte dit brand.

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot

Hvad er et EcoSure-program?

EcoSure er mere end en global leverandør af vurderinger. Sammen med omfattende besøg på stedet inkluderer programmerne flere komponenter til omfattende brand-beskyttelse.

Vores team arbejder sammen med dig om at opbygge et skræddersyet program, der dækker flere kritiske områder af brand-beskyttelse, herunder - men ikke begrænset til - sikkerhed på arbejdspladsen, folkesundhed, kundeoplevelse og brand-konsistens. Vores team er ansvarlig for programopbygning, eksekvering og dataanalyse, hvilket giver dig en end-to-end-oplevelse.

EcoSure samarbejder med dig for at:

  • Bestemme programmets prioriterede områder
  • Skræddersy programdesign
  • Udføre facilitetsvurderinger på stedet
  • Finde handlingsorienterede indsigter
  • Anbefale programforbedringer
  • Skabe et mere sikkert arbejdsmiljø

Kernekomponenter i program til beskyttelse af brandet

Shield with checkmark

Vurderinger

EcoSures ekspertteam udfører vurderinger på stedet, der giver omfattende indsigt i din daglige drift. Det tilpassede besøgs omfang er skræddersyet til din organisations behov, med fokus på områder som bl.a. sikkerhed på arbejdspladsen.

Clipboard with checkmarks

Handlingsorienterede indsigter

Alle data fra vurderingerne på stedet indsamles og leveres til dig i dashboard-rapporter og executive business reviews. Vores team arbejder tæt sammen med dig for at hjælpe med at få mest muligt ud af denne indsigt, ved at bruge industriens bedste praksis og ekspertanbefalinger til at fremme positiv adfærdsændring og skabe et sundere og mere sikkert arbejdsmiljø.

2 people with checkmark shield

Træning og korrigerende handlinger

Vores rådgivere i felten er certificerede, professionelle og erfarne. Under deres vurderinger på stedet giver de undervisning og coaching til dine teams og lægger vægt på sikkerhed og medarbejderansvar. Vores kompetencer inden for styring af korrigerende handlinger hjælper også med at løse problemer, efter at de er blevet identificeret.

Certificate

Bedste praksis i branchen

EcoSure-programmer er bygget op omkring industriens bedste praksis, og programrammen inkluderer en gennemgangs- og forbedringsproces for at sikre, at vi altid er opdateret med førende brancheoplysninger. EcoSures teammedlemmer er eksperter inden for sikkerhed på arbejdspladsen, og vi bringer den ekspertise med ind til din organisation.

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot Back of House, BOH Kitchen

Hvordan hjælper EcoSure med at fremme sikkerheden på arbejdspladsen?

Sikker drift er afgørende for dit team og gæster.

EcoSure samarbejder med dig om et omfattende vurderingsprogram af sikkerheden på arbejdspladsen, designet til at kontrollere integriteten af din drift og hjælpe med at skabe et trygt og sikkert arbejdsmiljø. Vores ekspertevalueringer afdækker kritiske aspekter af din virksomhed, såsom skridsikring, forebyggelse af snubling og fald, brandsikkerhed og kemikaliehåndtering. Ved hjælp af vores metode med coaching på stedet, og ved at bruge datadreven indsigt, giver et EcoSure-program dine teams mulighed for at prioritere sikkerhed, som beskytter dem og dine kunder.

Vi arbejder sammen med dit brand for at opbygge tilpassede vurderingskriterier, som kan omfatte:

  • Skrid-, fald- og snublesikring: Vi evaluerer din arbejdsplads for at identificere og afbøde farer, der fører til skrid, snubling og fald.
  • Sikkerhedsbevidsthed om brandforebyggelse: Vores vurderinger omfatter brandforebyggende foranstaltninger, udstyrstjek og evakueringsberedskab.
  • Kemikaliesikkerhed og- opbevaring: Kemikalier udgør særlige risici. Vi vurderer korrekt opbevaring, håndtering og mærkningspraksis.
  • Stigesikkerhed: Vi evaluerer brug og vedligeholdelse af stige, samt træning for at minimere risikoen for stigerelaterede ulykker.


Fordele ved en strategi til beskyttelse af brandet

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot

Styring af End-to-end-program

Vores team er ansvarlig for programopbygning, eksekvering og dataanalyse. 


EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot, Gym

Vedholdende medarbejderpræstationer

Vores tilgang er centreret omkring træning, coaching og korrigerende handling på afdelingsniveau, hvilket hjælper med at opbygge en medarbejderkultur, der lægger vægt på sikkerhed, ansvarlighed, vidensfastholdelse og bemyndigelse. 

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot, dining area

Handlingsorienterede indsigter

Vores besøg giver indsigt i den daglige drift, så vores team kan komme med anbefalinger, der er specifikke for dit brand. 

 

Ecosure representative with customer at a hotel

Enestående kundeoplevelse

Vores unikke altomfattende aftalestruktur er gennemsigtig, og skaber grundlag for at opbygge et samarbejdspartnerskab med fokus på at fremme programresultater. 

Se EcoSures løsninger til beskyttelse af dit brand

Få mere at vide om alle vores EcoSure-tilbud

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen programmer fundet

Se alle EcoSure-tilbudene

Se EcoSures branchesegmenter

Få mere at vide om alle vores EcoSure-løsninger

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen programmer fundet

Se alle EcoSure-løsninger
Ecosure representative with customer at a hotel

Tag kontakt til os

EcoSure forstår sikkerhed på arbejdspladsen, og vi er klar til at hjælpe.

Skræddersyede vurderinger
Handlingsorienterede indsigter
Træning og korrigerende handlinger
Bedste praksis i branchen

Kontakt EcoSure

* felt, der skal udfyldes

Når du klikker "Ja tak", giver du tilladelse til at Ecolab må kontakte dig via e-mail og sende dig tilbud, opdateringer og andre informationer. Hvis du ønsker at fortsætte som kunde uden at modtage salgsfremmende materiale, kan du indsende dine oplysninger uden at klikke på dette felt.

Bekymringer vedrørende datasikkerhed? Se vores Privatlivspolitik​​​​​​​.