Woman using a touchless Nexa hand sanitizer station

Ecolab Nexa håndhygiejnesystem

Nexa™-håndhygiejnesystemet skaber Scientific Clean™ ved at kombinere avancerede tilsluttede dispensere med Ecolabs håndhygiejneprodukter, fra flydende og skummende kosmetiske håndsæber til antimikrobiel skumsæbe og gel-hånddesinfektionsmidler, alt sammen fra den samme enhed, der gør det nemt at udskifte produkter. Fås som manuel eller berøringsfri.

Scientific Clean - hjælper dig med at nå dine mål for pleje, overholdelse og omkostninger.

Two Nexa hand hygiene dispensers on a tile wall with an automatic dispensing sensor and manual pump.

Nexa

Nexa™ er udviklet til at være enkel, alsidig og nem at bruge. Nexa-serien sørger for effektivitet og bæredygtighed vha. teknologisk avancerede dispensere med forenklet kemi og emballage. Det innovative dispenser-design byder på:

  • Energibesparende berøringsfri dispenser kræver færre batteriudskiftninger.
  • Antimikrobiel løsning, der kontinuerligt hæmmer vækst af bakterier, der kan påvirke dispenserknappen. Glat overflade, ingen kanter eller åbninger til at samle skidt og snavs.
  • Forbedret og unikt designet emballage og sammenklappelig flaske tømmer op til 99 % af produktet for at reducere produktspild.
  • Patenteret pumpe trækker overskydende produkt ind igen, hvilket reducerer dyre produkttilstopninger og dryp og hjælper med at forhindre potentielle glid og fald.
  • HDPE-emballage er let at genbruge

Få mere at vide om Nexa dispensere
Nexa hand hygiene group image of sanitizing stands and stations

Nexa stationer og standere til hånddesinfektion

Vores berøringsfrie dispensere giver fleksible dispenserings- og skiltemuligheder for at fremme god håndhygiejne for medarbejdere og kunder. Desinfektionsstationer og -stande er udstyret med en berøringsfri Nexa™-dispenser. Skræddersyede grafiske indsatser er også tilgængelige for at matche dine organisatoriske behov.

Håndhygiejnekemi og -programmer

Få mere at vide om kemi og programmer, som Ecolab tilbyder til dit segment.

Hands being washed in sink with Ecolab branded product.
Faciliteter
Phase II HHCM Equipment January 2020
Hospitaler
Hands washing in a sink
Forarbejdning af mad- og drikkevarer
Boy washing hands.

Fastfood restauranter