Close up of foam on Food Processing Machine

Træning i rengøring med skum for føde- og drikkevareindustrien

Rengøring er en del af produktionsprocessen. Alting starter med det ønskede resultat – rene overflader, der er klar til at producere sikre fødevarer.

Ecolab tilbyder en "one-stop" shop til:

  • det nyeste rengøringsudstyr, der anvender skum og som er let at bruge
  • komponenter til overfladehygiejne, som er grundigt testede til enhver type skumsystem
  • flankeret af omhyggelig rådgivning, projektledelse og efter-salg service

Vi bruger vores ekspertise inden for ingeniørfaget og brugsprogrammer til at støtte vores kunder fra tegnebræt til opstart og videre, med dedikeret vedligeholdelsesplanlægning og regelmæssig service, som giver dem ro i sindet.

Hybrid Composing by Gerz

Anvendelsesudstyr

Vores omfattende skumudstyr er robust, ergonomisk og hygiejnisk og faciliterer både drift og vedligeholdelse. Med sin høje fleksibilitet er vores skumsystemer skræddersyede til at imødekomme forskellige behov på anlæggene. Vores ingeniør- og brugseksperter hjælper vores kunder med at træffe den rigtige beslutning.

foam application

Rensende og desinficerende skumsammensætninger

Ecolabs portefølje af skumkomponenter samler et udvalg af rengørings- og desinficeringsmidler, der imødekommer specifikke anvendelses- og performancekriterier. Den fremhæver et separat udvalg af komponenter, der anbefales til særlig anvendelse i centrale skumsystemer. De understøttes af et omfattende udvalg af kriterier over anbefalet systemovervågning.

Alt rengørings- og desinficeringsudstyr der anvender skum er økologiske og toksikologisk sikre til den påtænkte anvendelse. De kan også anvendes til kosher og halal, da biociderne overholder EN-standarder (BPR EU 528).

Service and maintenance

Service og vedligehold

Ecolabs stærke ekspertise inden for salg, ingeniørfaget og dets anvendelse udspiller sig i kundesupport-projekter omkring skumsystemer fra tegnebræt til drift, i almindelig service vedligeholdelse og vedvarende forbedring. Med vores serviceaftaler drager vores kunder fordel af planlagte serviceintervaller, der består af tjek og vedligehold af udstyr, operatørtræning og rådgivning, samt dokumentation og almindelig rapportering.


Download mere materiale

Rengøringsløsninger med skum til føde- og drikkevareindustrien

Virksomheder i føde- og drikkevareindustrien kan leve op til deres forpligtelse til at over kvalitets, lovmæssige, kommercielle og etiske retningslinjer, når de konsekvent efterlever procedurerne for rengøring og desinficering.

Overblik over hybridserier

Alle produktionsanlæg i føde- og drikkevareindustrien har forskellige krav de skal opfylde i fht. at rengøre frie overflader. Det er vores mål at opfylde ethvert rengøringskrav og samtidig være fuldt dedikeret til at overholde krav om sikkerhed, ergonomi og fleksibilitet.

Ecolab tilbyder det nyeste skumrengøringsteknologi, som omfavner de højeste sikkerhedsstandarder, hygiejniske designs, robusthed og holdbarhed. Vores omfattende sæt af skumkomponenter kan varieres og sammensættes til individuelle behov.

Brochurer om rengøring med skum

Produktionsanlæg i føde- og drikkevareindustrien går efter de højeste standarder inden for fødevaresikkerhed og kvalitet. Et væsentligt grundlag for produktionsprocessen er den bedste hygiejne på alle produktionsoverflader der kommer i kontant med kvalitetsprodukterne.

For at opnå dette, er de afhængige af konsistente og sikre rengøringsprocedurer, som består af:

  • Rengørings- og desinficeringsmidler, der følger en hygiejneplan
  • Sikkert og slidstærkt udstyr
  • Regelmæssig service og forebyggende vedligeholdelse

Rengørings- og desinficeringsprocedure med skum

Rengøring af en åben fabrikFlere videoer om, hvordan man anvender Ecolabs rengøringsudstyr til skum:

Se flere videoer