Ecolab SFQS Analytics Platform illustration

Software til fødevaresikkerhed og kvalitet

FS&Q-supervisorer har nu et værktøj til øget datasynlighed og forbedrede resultater. Ecolab Food Safety and Quality Supervisor-platform. 

Dette styringssystem til fødevaresikkerhed digitaliserer SOP'er og mestrer sanitære tidsplaner, der leverer benchmarking, trends og dataanalyse for føde- og drikkevareforarbejdningsanlæg. Med denne indsigt kan en FSQS være forberedt til fødevaresikkerheds- eller kvalitetsrevision – både planlagt og uplanlagt. 

Få mere at vide om, hvordan Ecolabs Food Safety and Quality Supervisor-platform kan hjælpe dig med at mindske risici, sikre produktkvalitet og forbedre produkttestning. 

Software til fødevaresikkerhed

Anlæg til fremstilling af føde- og drikkevarer i alle størrelser har brug for digitale løsninger for at holde styr på overholdelse, overensstemmelse og miljøovervågning.

Ecolab Food Safety and Quality Supervisor-platformen er et softwaresystem til forarbejdning af fødevarer, der forenkler fødevaresikkerhed og -kvalitet for både små og store producenter.

Vores platform åbner op for værdien af dine driftsdata og giver helt ny indsigt, der kan bruges til at øge salgsklare produkter, reducere testomkostninger og mindske tilbagekaldelsesrisici.En komplet pakke til fødevare- og drikkevarefremstilling

Du skal åbne op for værdien af dine data for at konkurrere og forblive kompatibel. Men dette er stadig en meget fysisk forretning. Folk bruger maskiner og ingredienser til at skabe produkter. Vores nye analyseplatform passer problemfrit ind i netop dette fysiske miljø - og det er omgivet af de mennesker og produkter, du har brug for til succes i den virkelige verden.

Ecolab Logo
Workflow Icon

Arbejdsgang- og analyseplatform

Cleaning Icon

Rengøringsprogrammer og -udstyr

Chemistry Icon

Bredt udvalg af kemi

Expert Icon

Eksperter i fødevaresikkerhed og -kvalitet

Tag kontakt til os

Ecolab har været i denne branche i årtier. Vi ved, hvad der er op og ned indenfor forarbejdning af fødevarer og drikkevarer, og vi er klar til at hjælpe.

Kontact Ecolab Food and Beverage

* felt, der skal udfyldes

Når du klikker "Ja tak", giver du tilladelse til at Ecolab må kontakte dig via e-mail og sende dig tilbud, opdateringer og andre informationer. Hvis du ønsker at fortsætte som kunde uden at modtage salgsfremmende materiale, kan du indsende dine oplysninger uden at klikke på dette felt.

Bekymringer vedrørende datasikkerhed? Se vores Privatlivspolitik​​​​​​​.