KAY Peroxide Multi Surface Cleaner and Disinfectant

KAY® Peroxide Multi Surface rengørings- og desinfektionsmiddel

Peroxide Multi Surface rengørings- og desinfektionsmiddel​​​​​​​ er formuleret til at være en ægte multifunktionsløsning, effektiv på en lang række overflader og glas, der ikke er i kontakt med fødevarer. Den brugervenlige platform forenkler den totale rengøringsproces og reducerer det samlede antal rengøringsmidler, der kræves for at rengøre og desinficere.

Peroxide Multi Surface rengørings- og desinfektionsmiddel fås nu som en færdigblandet version, en 3-I-1 multifunktionsløsning til hurtigt og nemt at rengøre og desinficere hårde overflader - hvilket letter din rengøringsproces. Dette EPA-registrerede produkt desinficerer på 3-5 minutter efter desinfektionskrav gældende for hospitaler1; dræber SARS-CoV-2 på 30 sekunder ved brug af den koncentrerede opløsning2 og dræber Norovirus på 45 sekunder.3 Dette desinfektionsmiddel anbefales til stribefri rengøring på hårde overflader og glas, efterlader en frisk duft og kræver ikke personlige værnemidler, når du bruger sprayflasken.

  1. Koncentreret løsning EPA-registrering #1677-238; RTU-opløsning (færdigblandet) EPA-registrering #1677-251. Se venligst EPA master-label for specifikke kontakttider.

  2. Koncentreret opløsning fortyndes med 6 oz/gal ifølge brugsanvisningen. RTU (færdigblanding) er effektiv mod alle tre niveauer af nye virale patogener baseret på sværhedsgrad for udryddelse, og kan bruges, når CDC har erklæret et udbrud.

  3. For RTU (færdigblanding), samt når koncentreret opløsning fortyndes med 6 oz/gal