Gratis COVID-19 tjeklister

Midt i en global pandemi med forbrugere, der er særligt bekymrede for risici i køkkenet, har du brug for effektiv beskyttelse, som ikke øger kompleksiteten af dine processer og rutiner. KAY® PROTECT™ tilbyder opgavestyring og gratis tjeklister til COVID-19 procedurer ved genåbning for at sikre fødevaresikkerheden og sunde miljøer.

For mere information, kontakt venligst din repræsentant fra Ecolab.

Kay Protect-Programmet

HURTIGERE TJEKLISTER OG BEDRE OVERHOLDELSE
KAY PROTECT automatiserer tjeklister til fødevaresikkerhed og integrerer datakilder, såsom fødevaresikkerhedsaudit, Fødevarestyrelsens kontroller samt anvendelse af rengørings- og desinfektionsprodukter. Dette er med til at strømline komplekse restaurantprocesser og beskytte mod unikke hygiejneudfordringer, samtidigt med at det øger tempoet i driften og forbedrer datasynlighed og -nøjagtighed.


TEKNOLOGI KOMBINERET MED SERVICE
KAY PROTECT er en innovativ datadrevet teknologiløsning, som understøttes af vores eksperter inden for fødevaresikkerhed. Ved hjælp af KAY PROTECT kan vi analysere data fra mange kilder og hjælpe virksomheder med at forudsige, hvilke restauranter har størst risiko for problemer med fødevaresikkerhed. Dernæst koordineres der handlingsplaner, så der kan udføres korrigerende undervisning og etableres ensartede processer på risikostederne.


FORENKLING AF DRIFT OG LEDELSESOPSYN
KAY® PROTECT kombinerer digitale tjeklister, fjernstyring af temperaturer og proaktiv kommunikation for at give hurtig og nem adgang til oplysninger og på den måde levere et bredt overblik over fødevaresikkerheden i jeres virksomhed.


Kay Protect Employee with manager looking at tablet together.

Introduktion til Kay Protect

Ved at udnytte teknologi til at gøre det nemmere at overvåge risici for fødevaresikkerheden kan KAY PROTECT tilmed tilbyde en unik kombination af dataindsamling, analyse og service og levere et komplet program, der er udviklet til at kunne mere end blot overvåge risici for fødevaresikkerheden.

FØDEVARESIKKERHED

  • Forbedring af overholdelse af tjeklister
  • Forbedre checklisters nøjagtighed

BESPARELSER

  • Mindre restauranttid bruges til at udfylde tjeklister
  • Mindre ledelsestid bruges til at føre tilsyn med tjeklister

FORENKLET

  • Nem at anvende
  • Intuitiv rapportering til forenkling af ledelse
  • Automatisk styret organisatorisk hieraki

Videogalleri

 Digital tjekliste
 Datastrømme
Integreret service
Rapporteringsnotifikation

Kay Protect vs. Manuel 
Temperaturmåling af mad

Restaurantpersonale bruger hver dag timevis på at tage og registrere temperaturen på den mad, de leverer til deres kunder. Jo mere tid de bruger på at udfylde tjeklister, jo mindre tid har de til andre opgaver. Se hvordan Kay Protect kan forbedre effektiviteten i køkkenet.