ECOLAB EVERYDAY-programmet

HURTIGERE TJEKLISTER OG BEDRE OVERHOLDELSE
ECOLAB EVERYDAY automatiserer tjeklister til fødevaresikkerhed og integrerer datakilder, såsom fødevaresikkerhedsaudit, inspektioner fra Fødevarestyrelsen​​​​​​ og brug af rengørings- og desinfektionsprodukter. Dette er med til at strømline komplekse restaurantprocesser og beskytte mod unikke hygiejneudfordringer, samtidigt med at det øger tempoet i driften og forbedrer datasynlighed og -nøjagtighed.


TEKNOLOGI KOMBINERET MED SERVICE
ECOLAB EVERYDAY er en innovativ datadrevet teknologiløsning, som understøttes af vores eksperter inden for fødevaresikkerhed. Ved hjælp af ECOLAB EVERYDAYKAY kan vi analysere data fra mange kilder og hjælpe virksomheder med at forudsige, hvilke restauranter, der har størst risiko for problemer med fødevaresikkerhed. Dernæst koordineres der handlingsplaner, så der kan udføres korrigerende undervisning og etableres ensartede processer på risikostederne.


FORENKLING AF DRIFT OG LEDELSESOPSYN
ECOLAB EVERYDAY kombinerer digitale tjeklister, fjernstyring af temperaturer og proaktiv kommunikation for at give hurtig og nem adgang til oplysninger og på den måde levere et bredt overblik over fødevaresikkerheden i jeres virksomhed.


Kay Protect Employee with manager looking at tablet together.

Introduktion til ECOLAB EVERYDAY

Ved at udnytte teknologien til lettere at overvåge fødevaresikkerhedsrisikoen, tilbyder ECOLAB EVERYDAY desuden en unik kombination af dataindsamling, analyse og service-handlingsplan, hvilket giver et komplet program bygget til at række længere end at overvåge fødevaresikkerhedsrisici.

FØDEVARESIKKERHED

  • Forbedring af overholdelse af tjeklister
  • Forbedre checklisters nøjagtighed

BESPARELSER

  • Mindre restauranttid bruges til at udfylde tjeklister
  • Mindre ledelsestid bruges til at føre tilsyn med tjeklister

FORENKLET

  • Nem at anvende
  • Intuitiv rapportering til forenkling af ledelse
  • Automatisk styret organisatorisk hieraki

Videogalleri

 Digital tjekliste
 Datastrømme
Integreret service
Rapporteringsnotifikation

ECOLAB EVERYDAY vs manuel 
Temperaturmåling af mad

Restaurantpersonale bruger hver dag timevis på at tage og registrere temperaturen på den mad, de leverer til deres kunder. Jo mere tid de bruger på at udfylde tjeklister, jo mindre tid har de til andre opgaver. Se, hvordan ECOLAB EVERYDAY kan forbedre køkkenets effektivitet.